Hiç üşenmedin mi yaa...
Komşun sana anlattı sen konu açtın..şimdi bir sürü yorum gelecek kimi haklı kimi haksız diyecek...sen de bunları komşuya anlatıcan vs vs....
Eee sonra? E hadi haklı
Konu açmak ücretli olmalı diyorum
Yeğen biz sana konu acamazsın demedik bu kadar karışık anlatmak zorunda mıydın dedikSiz okumaya usenmediyseniz. Ben yazmaya neden useneyim. Istemezsen yorum yapmassin. Konu acarken sizden mi izin almam gerekiyor.
Ne yalan söylim,sonunda önemli bir dert çıkar da belki yardımım dokunur diye üşenmeden okudum...Siz okumaya usenmediyseniz. Ben yazmaya neden useneyim. Istemezsen yorum yapmassin. Konu acarken sizden mi izin almam gerekiyor.
Evet ablasi .Komşu haklı tabi. Ben de sınav günü erken yatarım sınavda uykum gelmesin yorgun olmayayım diye.
Yalnız anlamadigim sınavı olan komşuya kızan ablası mi orası biraz karışık olmuş.
siz yazmaya usenmiyomusunuz allah askuna.Ne yalan söylim,sonunda önemli bir dert çıkar da belki yardımım dokunur diye üşenmeden okudum...
İzne gerek yok buyrun,forum sizin
Uyuyacak mis. Oyle anlatti.Komşunuzun eşi sınava çalışmak için kütüphaneye gidebilir. Hem daha iyi konsantre olur hem Kafası rahat eder.
Uyuyacak mis. Oyle anlatti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?