KoMsunun basina gelenler.

Bence konuyla ilgilenmek yerine komşunuzla beraber olmayı deneyiniz. Bunları gelip size anlatmış sizin Köpüklü türk kahvesi yapıp sohbetler edasında moralini yüksek tutmanız gerekiyor. Kaldı ki çokta önemli bir dert değilmiş. Öyle abla-kardeş düşman başına. Evlenip gitsem kardeşimin evine izinsiz ne çocuk gönderirim ne de kendim giderim.
Bu yetiştirilme ve görgü meselesi. Özlerini görmüş olmuş kardeşlerinin. Onları takacağına oturup bir kocasına dua etsin sınavı için..

Çok karışık anlamadım. Ama sınava girecek bir insan varsa evden herkes sepetlenir o kadar. Karşı taraf da anlayışlı olmak zorundadır. Buradan kim haklı siz çıkarın.

Şimdi bir şey yazcam olmayacak.
Ama olsun valla yazcam.
Poposuna güvenmeyen çocuk yapmasın derim öylesine.

Komşuna söyle vaktinde gerekeni söylese, kafaya dert takan o olmazdı.

Kocasının çook önemli sınavı olduğunu yeni mi öğrenmiş komşun acaba çocukların hepsini toplamış eve. Seninde başka işin yok sanırım sen baksaydin ya çocuklara buraya bukadar yazana kadar.

Yahu kadin konu acar sizene cidden niye muhtarlik yapiyosunuz? Uye ol, aktivasyonunu yap bilmem ne iki dakika mevcut uyelikten yazmis iste kadin.

Konuya gelince komsun da sacmalamis. Esinin sinavi var yeni ogrenmedigine gore ogun musait degiliz diyecekti gun yapmis resmen ogun. Ablalari da halden anlamayan, bencil insanlarmis ogrenmis olmus. Cocuklari basimdan savayim da gerisi beni ilgilendirmez modundalar.

komşun içini ferah tuttun biz onu haklı gördük...

Tamam komşu haklı da, komşunun ruhu duyacak mı haklı bulduğumuzu?
Ya da haklı bulunca nolacak?
Çözüm mü istiyorsunuz siz de?
Tamam o halde çocukları 1 geceliğine siz alıverin eve, komşunun çocuğunu ve yeğenlerini toplayıverin idare edin adam da diğer evde uyusun? Yani ne müsasebet dersiniz buna da ama konu açacak kadar önemsediyseniz önerim de bu olur.

konuda ne kadar çok çocuk var benim burada başım şişti..

ekleme yapayım: olaya yorum yapıp kardeşlerin arasına girmeyin, onlar iyi olur kabak size patlar..

Kahvemizi yaptim icerken acaba biz mi kotu dusuyoruz . Ablan icerimi alicaktin diye kafamiza takildi . Konu actik. Ne var bunda. Illa kocam beni aldatti konumusumu olucak .

Konunun saçmalığı bir sonuca bağlanamayacak olması.
Tınısın tınısı diye konu açarsak bende iş yerindeki aşçı kadının teyzesinin yaptığı hasetliklerle ilgili sürekli konu açayım.

Komşunuz kesinlikle hakli. Annelerinin başka isi varmış anlaşılan.

Esi komsuyu aldatmis. Gelin nerede kimlinle bulalim diye konu acsaydim. Mutlumu olucaktiniz. Bir aldatilan kadin daha var diye

Komşunuzun ablasını anlayışsız buldum. Kreş mi o ev?
Ayrıca eşi haklı yani sessiz olsalar da onlar bakmak zorundalar mı bir sürü çocuğa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…