KoMsunun basina gelenler.

Esi komsuyu aldatmis. Gelin nerede kimlinle bulalim diye konu acsaydim. Mutlumu olucaktiniz. Bir aldatilan kadin daha var diye
Yine konu komşunuz olduğu için buraya yazılanların bir sonuca bağlanmayacağını söyleyecektim.
Ama verdiğiniz cevaba göre kapasiteniz bu yazdığımı da anlamayacaktır.

Komsunun 2 kız kardeşinin 3 çocugu var.komsunun birde kocası var uyumak zorunda komsu çocukları eve yollamış 10 dk sonra cocuklar yine gelmiş.bu durumda komsunun kocası kaç dakika sessizlikte uyumuş?

Yine konu komşunuz olduğu için buraya yazılanların bir sonuca bağlanmayacağını söyleyecektim.
Ama verdiğiniz cevaba göre kapasiteniz bu yazdığımı da anlamayacaktır.
Uzgunum konum dikkatinizi cekmedi. Aldatilan bir kadin konusu bulursam ilk once sizi etiketliycem. Sonuca ulasin diye....

Komsunun 2 kız kardeşinin 3 çocugu var.komsunun birde kocası var uyumak zorunda komsu çocukları eve yollamış 10 dk sonra cocuklar yine gelmiş.bu durumda komsunun kocası kaç dakika sessizlikte uyumuş?
Allah askina hic mi usenmediniz yazmaya.

Allah askina hic mi usenmediniz yazmaya.
Siz komşunuz yasadıgını dinleyip yazmaya üşenmediyseniz, ben ndn üşeniyim efendim ayrıca sizin işiniz daha meşakkatli komşudan dinlesiniz, buraya yazdınız, okuyacaksınız tüm yorumları aklınızda tutacaksınız düşüneceksiniz kim haklıymış diye sonra komşuya anlatacaksınız

Valla benim zamanim bostu kavhe esligin de biz soyledik komsunun kizi yazdi. Bayagi bi eglendik. Konuyu begenmediyseniz okudunuz bari zahmet edip yazmayin. Sizin yerinize ben usendim simdi halen yazmaya devam ediyosunuz.

Ne sinavina giriyor ? Kütüphaneye gitmek zorunda degil insan evinde rahat eder . Kres degil orasi alsinlar cocuklarini evlerine gitsinler yallaahh

Komşumuz haklı tabikide,
Adam kütüphaneye gitmek zorunda değil.
Herkes işine geldiği gibi saygı ne zor bulunur oldu

Lütfen polemiğe girmeyiniz.

Bence yonetici hakli...

Ne yalan söylim,sonunda önemli bir dert çıkar da belki yardımım dokunur diye üşenmeden okudum...
İzne gerek yok buyrun,forum sizin
Bende sayfalarca yorumu gorunce acap ola ne ola komsuya dedim sanirim kocasinin sinavi varmis yegenleri rahatsiz etmis birde kopuklu turk kahvesi esliginde olmus

Bende sayfalarca yorumu gorunce acap ola ne ola komsuya dedim sanirim kocasinin sinavi varmis yegenleri rahatsiz etmis birde kopuklu turk kahvesi esliginde olmus
Hımmmm bi de buraya yazıp eğlenmişler canım

katil uşak mı çıktı .kaçırdım ben orasını. :)
komşun haklı ..ablasıda haklı .ama en haklı çocuklar.ee koca da haklı .ay çözemedim ben ya uyuyamam şimdi nolcak..

Şahsen empati yaptım böyle bir durumda ablam siz bize gelin esin dinlensin derdi. Sıfır anlayış kesinlikle komsunuz haklı

OTE="altop, post: 42547388, member: 596555"]Buyrun geyige......komsunun evinden sesler geliyor ne yapsan acep[/QUOTE]
Bana yazılmış bir cevap mi yorumunu anlamadım?

OTE="altop, post: 42547388, member: 596555"]Buyrun geyige......komsunun evinden sesler geliyor ne yapsan acep
Bana yazılmış bir cevap mi yorumunu anlamadım?[/QUOTE]
Hayir hayir size yazilmis bir cvp degil. Yanlis anlasilma oldu. Kusura bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…