- 18 Mart 2013
- 3.854
- 12.419
- 363
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Her şey tamam da. Bu nedir?30 yaşındayım hala yalnızım hala kadinim. Hala yalnız yaşıyorum. Ama Allah'tan sizin gibi tiplerden kurtuldum.
Şimdi hesap soramaz mısınız resmi olarak? Yani zaman aşımı falan mı oluyor o kadar yıl geçince? Zamanında böyle iftira attılar onurumuzla oynadılar davası oluyor mu?Yoo onlar yoktu zaten. Adam biliyor ki öğrenci olduğunuzu sirf psikopatlik olsun diye yaptı bunu. Biz de salak gibi peşine düşmedik hesap sormadık. Arkadaşımin teyzesi gidip konuştu. Annemlere bile soylemedim bu olayi uzulmesinler diye. Sonra da ben ayrıldim o evden ailem şehir merkezine tasininca. Kızlar da başka eve çıktı.
Şimdi olsa hesap sorardim.
Bu ne demek oluyo?Anlamadım30 yaşındayım hala yalnızım hala kadinim. Hala yalnız yaşıyorum. Ama Allah'tan sizin gibi tiplerden kurtuldum.
Bu ne demek oluyo?Anlamadım
Kötü bi anı olmuş evet.
Kapanan konuda tüm yorumları okumadığınızı varsayıyorum. Bu konu da kapanma yolunda bence. Normal gürültü değil kadının bahsettiği neden anlamıyosunuz. Küfürlerle beraber bir sürü ses. Böyle o konuyla bir tutmanız gereksiz olmuş kusura bakmayın.
30 yaşındayım hala yalnızım hala kadinim. Hala yalnız yaşıyorum. Ama Allah'tan sizin gibi tiplerden kurtuldum.
Bizim de ilk ogrenci evimizde erkek misafir yasak dedi ev sahibi, kabul ettik. Sonra kadin bizden birkac yas buyuk ogluyla kahveye caya gelmeye basladi. Sonra da icimizden birine talip oldular
Velhasili onlara serbest, sen kadinsin sanaher sey yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?