Komşunun fuhuş şikayeti

Nazar etme ne olur yemek yarışmalarına katıl senin de olur

Ben de bunu anlamıyorum, açıklarsanız sevinirim. Bazı insanların dilinde sürekli bu var, "çocuk istismarına bir şey demezsiniz."diye. Gerçekten bilmediğimden soruyorum, kim istismara tepki vermiyor? Benim çevremde herkes nefret ediyor, sosyal medya kullanmadığım halde birçok insanın tepki verdiğini biliyorum. Yani istismardan kim nasıl rahatsız olmasın ki? Ancak hasta bir insan yapar bunu.

Binadaki kadınların ödü koptuysa demek kocalarını bildiklerinden

Bizzat erkek çocuğu amcası tarafından istismar edilmiş kadının sustuğunu duymuştum mesela. Kocası ruhsatsız silah taşıyan, psikopatın teki.. öldürürm seni susacaksın diyince kadın yaşamayı tercih etmiş...ha kocanın sus deme sebebi de kardeşcağızı evlenecekmiş de, duyulursa kız vermezlermiş ..var yani böyleleri..

Bu hasta insanlardan biri de kendi halindeki kişileri şikayet edenler. Siz zannediyor musunuz ki her tepki veren öyle paylaşım yapan masum ? DEĞİL. Bu adam da art niyetli olmasa tutup evde fuhuş yapılıyor diye şikayet etmez. Zihniyeti çirkin. Yolda tacize uğrayan kadın görse o da etek giymeseymiş der. Kocası dövse hak etmiştir der. Ağzının suyu akar genç kız görünce ama o kız sevgilisi ile olunca 'ahlaksız' olur. Herkes şikayet ediyorsa bu kadar pedofili, sapık, katıl nereden ürüyor? Bunlar zaten aramizda. İçimizdeler. Belki karşı komşunuz, belki yolda 1 saniye karşılaştığımız o adam.. Kadınlar da istismar edebiliyor elbette sadece erkekler değil. Demek istediğim buradaki kişinin art niyetli oluşu, zihniyetinin pis oluşu.

toplumdan ayrıştırırsanız kendinizi hayat boyu yalnız kalırsınız demedi demeyin

Çok iyi cevap

Ben kadınların başarılarıyla övünmesinden yanayım. Kadınlar kendilerini göstermeye korkmasınlar
Erkekler yapınca aman ne karizmatik, kadınlar yapınca aman ne burnu büyük oluyor.
#kadıngücü

Dün the big bang theory dizisin de böyle bir konu vardı erkekler kadınların başarısını hakaret olarak görüyorlar onlar kendilerini övmekten asla utanmıyorlar ama biz onlar üzülmesin diye başarımızın sevincini yaşayamıyoruz neden yani kim ki onlar üzülmesin diye bu kadar paralanıyoruz ben başarılı her kadınla gurur duyuyorum kocaları varsa yakınlar da inadına abartıyorum övme işini bi silkelenip kendilerine gelsinler oda ancak bizim kendimize sahip çıkmamızla olur

Sen bildiğin Kıvanç Tatlıtuğ aramışsın yolda ki gorememişsin yakışıklı Türk erkeklerini çok var yahu senin oralara mı çok düşmemiş acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…