Komşunun fuhuş şikayeti

İnsanları anlamak çok zor. Ellerinde kanıtla olmadan böyle bir suçlama hangi mantığa akla uyar şaşırıyorum. Demek ki çevresi öyle insanlarla dolu..

Bizim toplumda kizlar sadece tek birsey yapmak icin ayri eve cikar kafasi hala var ve olucak. Ben kendi kardeslerimle ayri sehirde okuyordum,ama heleki erkekler hep böyle cümleler kurardi. Yok iyi kizlat aile yaninda yasarmista felanda filanda. Ailemin yasadigi sehirde üniveriste bile yok. Ehh ne yapacagiz. Diger konuda durum biraz farkli. Ama bilmeden emin olmadan fuhus iftirasi atmak con agir. Hele bizim toplumda

medeni insanlarmış imza toplamışlar.
ben 20-25 yıl öncesini yazsam dudağın uçuklar, annemde afet falan değildi hani

Bence benzer olsada tamamen farklı konular.siz öğrencisiniz ve o zamanda o iftira ayanların ağzının payını verebilirdiniz.
Ama alt komşu olayı sizden tamamen farklı bence.geçmiş gitmiş muhtemelen zaman aşımı da olmuştur artık.
Hukukçu olduğunuz için başınıza böyle olaylar gelmez diye bir kural da yok ölümlü dünya her an her şey olabiliyor.
Kurtuldum demişsiniz kimden neden ?
O tarz düşünen insanlar her yerde maalesef: (

Konu içinde haklılığımı ifade ederken şurada da kendimi öveyim dediniz sanırım

Şimdi herşeyi şikayet etmeye karşıyım
İnsanların yaşam tarzı kendini ilgilendirir
Ama aması var
Senin özgürlüğün benim hayatıma zarar veriyorsa bu özgürlük değildir
Örn. Gece bağır çağır sevişmek sonra deli gibi tepinip yüksekses le müzik dinlemek
Yani toplu alanda yapılmaması gereken şeyler olmadığı sürece sıkıntı yok
Ayrıca bu kendinizi anlatma biçimini beğenmedim egolu gibi
Yani katil katildir onun prof olması olayı değiştirmez
Not: yıllardır tek yaşıyorum kimse polis çağırmadı

Eeee ne bekliyorsunuz ki?

Ülkenin yöneticisi çıktı kızlı erkekli aynı evde kalıyorlar demedi mi? Biliyorsunuz imam o....ca cemaat ...mış.
Bosanmis kadinsan evini dikzilerler erkek girip cikiyor mu diye, erkek gorurlerse adini o..uya cikarirlar.
Bekar kadinsan ayri, ogrenci kizsan ayri dikizlerler.
Dikizlerler de dikizlerler yani kadin olmak zor bizim toplum da iyice geriye gidiyor.
Bunlar daha iyi günler. Bu ülke Pakistan olur diyorum ve kalıbımı basıyorum.

Buraya da hic normal insna girmiyor. Ya turkiyede ilk 50 içinde oluyor ya kocasi üçgen oluyor. Kast sistemi kurulsa en altta ben olacagim herhalde

Kocasi ucgenler, yakisiklilar bastan asagi yalan zaten kuzgun/anka yani
Sokakta yakisikli adam yok ki, eee o zaman burdakilerin yakisikli kocalari nerde yasiyor da biz gormuyoruz
Haydi tip tartisilir ama Turk erkegi oyle cok sportif falan degil yani kasli, fizigi duzgun, fit diyen cikarsa yalan diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…