- 11 Şubat 2011
- 225
- 186
- 103
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Şu kapanan konuyu okuyunca aklıma geldi bu travmatik hatıram ve konuya mesaj yazamayinca buraya yazmak istedim.
Öğrenciyken bir ara aynı evde kalan 2 kiz arkadasimda kaldım. Komsular ve ozellikle asagida oturan yasli bir cift bize baya bir düşmandı sorgulamalar her gürültüyü bizden bilmeler filan. Şöyle örnek vereyim tatildeyiz hepimiz evde kimse yok. Ertesi gun dönüyorum adam bana diyor ki yine gürültü yaptınız sizden geldi. Ben diyorum amca evde kimse yoktu yani üst katimizda oturan ailenin oğlu da gürültü yapıyor bize de geliyor. Adam bana diyor ki hayır ben o aileyi tanıyorum DÜZGÜN İNSANLAR AİLE ONLAR.
Bu arada kendisi her sabah 6da bangır bangır TV açardı öyle söyleyeyim.
Bizim erkek arkadaşlarimiz tiyatrodan arkadaşlar da gelirdi ara sıra tabi eve "giren çıkan erkek" birden fazlaydı ama muzik açmazdik bir eey yapmazdik sarhoş olup bağırma vb garip garip işler yapmazdik. Anlayacaginiz bu dusuk iqlu insanların tek derdi yalnız kadın olmamızdı.
Neyse bir gün ev arkadaşimin teyzesi de evde oturuyoruz. Polis geldi. Fuhuş şikayeti ile gelmiş
Tabi cildirdik. Okulumuzu filan söyleyince (üniversite sınavında sadece ilk 150ye giren ogrencilerini alan Türkiye'nin en iyi hukuk fakültesinden mezunum. Sınavda 47. Oldum. Sonra avrupa'nin en iyi insan hakları masterlarindan birini yaptim şu an afrikada BMye bağlı bir kurulusta calisiyorum. Hayatta bu kadar sey basarmisken 2 tane vasat geri zekalinin fuhus sikayetine hala aklima geldikce sinirleniyorum elim ayagim titriyor) arkadaşın teyzeyi de gorunce polisler utandi özürler dilendi.
Neyse yani sözün özü yasaları iyi bilmeli insanlar. Anlayamadıkları her yaşam formunu şikayet etmeye haklari olmadigini da anlamalı. Umarim gereken mesajı vermisimdir.
Babam öldükten bir süre sonra baska eve taşınmıştık...eve erkek sinek dahi girmiyordu ama imza toplamışlardi evden cikalim diye 1 ay bile olmamıştı daha taşınalı...tabi annem çenesiyle hepsini alt ettionda ki çene düşman başına :)
Annem sarışın ve yalnız bir afetti o zamantehlike olarak gormusler zaar...bu arada 16 17 yıl oncesinden bahsediyorum...
Cok cok iyi gözlemlemek lazim bu tür seyleri...
Çok merak ettim yazarmısın 20 -25 yıl öncesini :))medeni insanlarmış imza toplamışlar.
ben 20-25 yıl öncesini yazsam dudağın uçuklar, annemde afet falan değildi hani
Bence benzer olsada tamamen farklı konular.siz öğrencisiniz ve o zamanda o iftira ayanların ağzının payını verebilirdiniz.Şu kapanan konuyu okuyunca aklıma geldi bu travmatik hatıram ve konuya mesaj yazamayinca buraya yazmak istedim.
Öğrenciyken bir ara aynı evde kalan 2 kiz arkadasimda kaldım. Komsular ve ozellikle asagida oturan yasli bir cift bize baya bir düşmandı sorgulamalar her gürültüyü bizden bilmeler filan. Şöyle örnek vereyim tatildeyiz hepimiz evde kimse yok. Ertesi gun dönüyorum adam bana diyor ki yine gürültü yaptınız sizden geldi. Ben diyorum amca evde kimse yoktu yani üst katimizda oturan ailenin oğlu da gürültü yapıyor bize de geliyor. Adam bana diyor ki hayır ben o aileyi tanıyorum DÜZGÜN İNSANLAR AİLE ONLAR.
Bu arada kendisi her sabah 6da bangır bangır TV açardı öyle söyleyeyim.
Bizim erkek arkadaşlarimiz tiyatrodan arkadaşlar da gelirdi ara sıra tabi eve "giren çıkan erkek" birden fazlaydı ama muzik açmazdik bir eey yapmazdik sarhoş olup bağırma vb garip garip işler yapmazdik. Anlayacaginiz bu dusuk iqlu insanların tek derdi yalnız kadın olmamızdı.
Neyse bir gün ev arkadaşimin teyzesi de evde oturuyoruz. Polis geldi. Fuhuş şikayeti ile gelmiş
Tabi cildirdik. Okulumuzu filan söyleyince (üniversite sınavında sadece ilk 150ye giren ogrencilerini alan Türkiye'nin en iyi hukuk fakültesinden mezunum. Sınavda 47. Oldum. Sonra avrupa'nin en iyi insan hakları masterlarindan birini yaptim şu an afrikada BMye bağlı bir kurulusta calisiyorum. Hayatta bu kadar sey basarmisken 2 tane vasat geri zekalinin fuhus sikayetine hala aklima geldikce sinirleniyorum elim ayagim titriyor) arkadaşın teyzeyi de gorunce polisler utandi özürler dilendi.
Neyse yani sözün özü yasaları iyi bilmeli insanlar. Anlayamadıkları her yaşam formunu şikayet etmeye haklari olmadigini da anlamalı. Umarim gereken mesajı vermisimdir.
Konu içinde haklılığımı ifade ederken şurada da kendimi öveyim dediniz sanırım(üniversite sınavında sadece ilk 150ye giren ogrencilerini alan Türkiye'nin en iyi hukuk fakültesinden mezunum. Sınavda 47. Oldum. Sonra avrupa'nin en iyi insan hakları masterlarindan birini yaptim şu an afrikada BMye bağlı bir kurulusta calisiyorum. Hayatta bu kadar sey basarmisken 2 tane vasat geri zekalinin fuhus sikayetine hala aklima geldikce sinirleniyorum elim ayagim titriyor)
Çok merak ettim yazarmısın 20 -25 yıl öncesini :))
:))) kova ne demişah yok yazamam.
tarihin tozlu sayfalarında iyiler:)
kova nın yazdığını okumasam aklıma bile gelmeyecekti.
:))) kova ne demiş
Her şey tamam da. Bu nedir?
Hukukçusunuz madem,kendi hakkinizi neden aramadıniz? Hak aramak icin hukuk okumak gerekmez de,sadece kendinizi cok basarili vs tanittiginiz icin sorayim dedim.
Buraya da hic normal insna girmiyor. Ya turkiyede ilk 50 içinde oluyor ya kocasi üçgen oluyor. Kast sistemi kurulsa en altta ben olacagim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?