Komşunun fuhuş şikayeti

Yazdıhınız aciklamayi okumadim henuz . Giriyorum alintilara bakiyor ve cevapliyorum. Ayrica bir mevzu birden fazla kisinin dikkati cekmis konuşulmuş ben eski konulara kizan bir mesaj yazdigim halde siz gene beni alintiladiniz. Hep bunlar pro uyelik yuzunden hep alimiyon alimiyon bak gor :)
Nazar etme ne olur yemek yarışmalarına katıl senin de olur:deli::nazar:

Bir arkadaşımın da başına gelmişti. O şikayet etmişti diye hatırlıyorum. Çok hadsizce bir durum yapılan. Peşini bırakmamak lazım aslında. Bu insanlar zayıf gördüklerinin tepesine biniyorlar. Eve erkek girince namussuzluk oluyor ama çoluk çocuk istismar edilince herkes susuyor! Ahlaklı olmayı çok yanlış anlıyoruz millet olarak.
Ben de bunu anlamıyorum, açıklarsanız sevinirim. Bazı insanların dilinde sürekli bu var, "çocuk istismarına bir şey demezsiniz."diye. Gerçekten bilmediğimden soruyorum, kim istismara tepki vermiyor? Benim çevremde herkes nefret ediyor, sosyal medya kullanmadığım halde birçok insanın tepki verdiğini biliyorum. Yani istismardan kim nasıl rahatsız olmasın ki? Ancak hasta bir insan yapar bunu.

Babam öldükten bir süre sonra baska eve taşınmıştık...eve erkek sinek dahi girmiyordu ama imza toplamışlardi evden cikalim diye 1 ay bile olmamıştı daha taşınalı...tabi annem çenesiyle hepsini alt etti :KK70: onda ki çene düşman başına :)
Annem sarışın ve yalnız bir afetti o zaman :KK66:tehlike olarak gormusler zaar...bu arada 16 17 yıl oncesinden bahsediyorum...
Cok cok iyi gözlemlemek lazim bu tür seyleri...
Binadaki kadınların ödü koptuysa demek kocalarını bildiklerinden :KK69:

Ben de bunu anlamıyorum, açıklarsanız sevinirim. Bazı insanların dilinde sürekli bu var, "çocuk istismarına bir şey demezsiniz."diye. Gerçekten bilmediğimden soruyorum, kim istismara tepki vermiyor? Benim çevremde herkes nefret ediyor, sosyal medya kullanmadığım halde birçok insanın tepki verdiğini biliyorum. Yani istismardan kim nasıl rahatsız olmasın ki? Ancak hasta bir insan yapar bunu.
Bizzat erkek çocuğu amcası tarafından istismar edilmiş kadının sustuğunu duymuştum mesela. Kocası ruhsatsız silah taşıyan, psikopatın teki.. öldürürm seni susacaksın diyince kadın yaşamayı tercih etmiş...ha kocanın sus deme sebebi de kardeşcağızı evlenecekmiş de, duyulursa kız vermezlermiş ..var yani böyleleri..

Bu hasta insanlardan biri de kendi halindeki kişileri şikayet edenler. Siz zannediyor musunuz ki her tepki veren öyle paylaşım yapan masum ? DEĞİL. Bu adam da art niyetli olmasa tutup evde fuhuş yapılıyor diye şikayet etmez. Zihniyeti çirkin. Yolda tacize uğrayan kadın görse o da etek giymeseymiş der. Kocası dövse hak etmiştir der. Ağzının suyu akar genç kız görünce ama o kız sevgilisi ile olunca 'ahlaksız' olur. Herkes şikayet ediyorsa bu kadar pedofili, sapık, katıl nereden ürüyor? Bunlar zaten aramizda. İçimizdeler. Belki karşı komşunuz, belki yolda 1 saniye karşılaştığımız o adam.. Kadınlar da istismar edebiliyor elbette sadece erkekler değil. Demek istediğim buradaki kişinin art niyetli oluşu, zihniyetinin pis oluşu.

Arkadaşlar evet kendimi ovdum çünkü benim kisisel bir anlatım. Bu kadar üst duzey hakim kararları okurken bu kadar çiğ ve vasat bir ahlak anlayışı ve her seyi kendinde hak gören bir cahillik ile boğuşmak beni sinir ediyor.

İtici bulabilirsiniz. Ben de kendimi itici buluyorum bazen.

Ben hicbir kuralı ihlal etmedim. Hala burafa bana gelip kurallardan bahseden kadinlari kiniyirum. Ay hangi kuralı ihlal etmisim lütfen bana da söyleyin çok merak ettim. Tamamen konudan saptırılmış yorumlar bunlar. Yok kurallari ihlal edemezsin yok bunu yapan komsularin aptal degil. Hayır kardeşim aptal ve cahil. cunku anayasal haklardan özel hayattan haberi yok. Erkek arkadaşı evlilik dışı cinselliği fuhuş zannediyor. Bu kadar basit.

Özel hayata müdahil olup yaşam tarzı kısıtlamaları getiren komşular bir çok kuralı ihlal ediyor. Ben etmiyorum. Magdur benim.
toplumdan ayrıştırırsanız kendinizi hayat boyu yalnız kalırsınız demedi demeyin

Konunun özüne hak verdim
Uzun yıllar yalnız kadın tabir edilen modda yaşadım, 25 yaşında genç bir kadındım ve bir de afet-i devran dul ablam vardı =) ve en can alıcı noktası istediğim gibi yaşadım o cahil tabir insanların arasında, sevgilim de oldu, evime de geldi, arkadaşlarım da vardı.
Evet cahil insanlar var ama bu kadar kibir fazla
Bende yalnız oturdum, ilk zaman çok dikkat çekti ama sonra günaydın, iyi akşamlar ve biraz güler yüz tüm sorunu çözdü, eğitimli olmanız iyi insan olduğunuz anlamına gelmiyor, kendiniz bile kendinizi itici bulurken insanların sevmemesi de çok anormal değil. 41 yaşında biri olarak şunu diyebilirim ki hayat cahilisiniz, hem de fazlaca . Her şey kurallardan ibaret değil, insani diyalog denen bir durum da var, bu arada o zaman da bu eğitimin içinde iken hakkınızı aramayıp sonra forumdaki insanlara serzenişiniz hiç de eğitimli birine yakışacak davranış değil.
Beğenmesek de bu toplumun yapısı bu, ilk anda böyle tepkiler yaşanıyor, maalesef ki kararlarını okuduğunuz üst düzey hakimlerle komşu değilsiniz, keşke böyle olmasa, insanlar birbirlerine biraz saygılı olsa ancak değişmiyor işte bazı şeyler. İşte o zaman orta noktayı bulmak lazım, biraz itidalli olmak yerine göre de hakkını aramak lazım, bu infialiniz sadece size zarar verdiği gibi, olgunlaşma yolunda da ileri gitmenizin önüne geçer.
Çok iyi cevap

Ben kadınların başarılarıyla övünmesinden yanayım. Kadınlar kendilerini göstermeye korkmasınlar
Erkekler yapınca aman ne karizmatik, kadınlar yapınca aman ne burnu büyük oluyor.
#kadıngücü

Dün the big bang theory dizisin de böyle bir konu vardı erkekler kadınların başarısını hakaret olarak görüyorlar onlar kendilerini övmekten asla utanmıyorlar ama biz onlar üzülmesin diye başarımızın sevincini yaşayamıyoruz neden yani kim ki onlar üzülmesin diye bu kadar paralanıyoruz ben başarılı her kadınla gurur duyuyorum kocaları varsa yakınlar da inadına abartıyorum övme işini bi silkelenip kendilerine gelsinler oda ancak bizim kendimize sahip çıkmamızla olur

Eee ben de onu diyorum zaten. Kasli, vucut gelistirici degil normal sekilde fit bir erkek nerde sokakta goren var mi? Jogging yapan erkekler nerde mesela? Klasik Turk erkegi ise gidiyor, isten gelip karisinin yaptigi yemegi yiyip telefonu/kumandayi eline aliyor hayat stili bu. Saglikli beslenme veya duzenli spor var mi ki sadece erkeklerde degil tabi insanlarimizda genel olarak. Kadinlar da hamur isi yapip onlari yiyor sonra sadece 5 kilo fazlam var cnm:bicak:
Sen bildiğin Kıvanç Tatlıtuğ aramışsın yolda ki gorememişsin yakışıklı Türk erkeklerini çok var yahu senin oralara mı çok düşmemiş acaba:KK70:

Back
X