Konunun özüne hak verdim
Uzun yıllar yalnız kadın tabir edilen modda yaşadım, 25 yaşında genç bir kadındım ve bir de afet-i devran dul ablam vardı =) ve en can alıcı noktası istediğim gibi yaşadım o cahil tabir insanların arasında, sevgilim de oldu, evime de geldi, arkadaşlarım da vardı.
Evet cahil insanlar var ama bu kadar kibir fazla
Bende yalnız oturdum, ilk zaman çok dikkat çekti ama sonra günaydın, iyi akşamlar ve biraz güler yüz tüm sorunu çözdü, eğitimli olmanız iyi insan olduğunuz anlamına gelmiyor, kendiniz bile kendinizi itici bulurken insanların sevmemesi de çok anormal değil. 41 yaşında biri olarak şunu diyebilirim ki hayat cahilisiniz, hem de fazlaca . Her şey kurallardan ibaret değil, insani diyalog denen bir durum da var, bu arada o zaman da bu eğitimin içinde iken hakkınızı aramayıp sonra forumdaki insanlara serzenişiniz hiç de eğitimli birine yakışacak davranış değil.
Beğenmesek de bu toplumun yapısı bu, ilk anda böyle tepkiler yaşanıyor, maalesef ki kararlarını okuduğunuz üst düzey hakimlerle komşu değilsiniz, keşke böyle olmasa, insanlar birbirlerine biraz saygılı olsa ancak değişmiyor işte bazı şeyler. İşte o zaman orta noktayı bulmak lazım, biraz itidalli olmak yerine göre de hakkını aramak lazım, bu infialiniz sadece size zarar verdiği gibi, olgunlaşma yolunda da ileri gitmenizin önüne geçer.