- 1 Şubat 2019
- 217
- 69
- 13
- 35
- Konu Sahibi dilemma123
-
Kulak tıkacı aldım. Sesi bayağı kesti ama kulagimi ağrıtıyor bu sefer de.Yüksek sesle konusmaya alismis olanlar asla vazgecemez bundan :)) uyarirsan bu sadece 30 dkk sürer :)) sonra aynen devam ... aksamlari pamuk tikasaniz kulaklariniza?
Bütün gece takmayin o zaman uyku sersemi kulaginizdan ati verin gece :)Kulak tıkacı aldım. Sesi bayağı kesti ama kulagimi ağrıtıyor bu sefer de.
Yüksek sesle konusmaya alismis olanlar asla vazgecemez bundan :)) uyarirsan bu sadece 30 dkk sürer :)) sonra aynen devam ... aksamlari pamuk tikasaniz kulaklariniza?
Dua et yüksek sesle sevişmiyorlar. Burda öyle bi ton konu var.Alt komsum vardiyali çalışıyor. Aksam vardiyasinda rahat ediyorum. Ama gunduz ise gece saat 2 ye kadar karisiyla uyumuyorlar.sohbet ,gülüşmeler, bazen bağışlar.
Bina da kağıt gibi olunca gece konuşma sesleri bile duyuluyor.normal bir ses tonundan ayrıca yuksek onların ki. Bazen çocuğa bagiriyorlar aniden uyaniyorum.evde konuşmasın mi insanlar diye düşünüyorum bazen ana gece sifon bile cekmiyen ,makine calistirmayan ,terlik bile giymekten cekinip termal corap kullanan biri olarak biraz hassasiyet isteyebilir miyim ki?
Sonuc olarak ben uyuyamiyorum.sabah 7 de de uyanmak zorundayım mesai için.
Kulak tıkacı aldım. Sesi bayağı kesti ama kulagimi ağrıtıyor bu sefer de.
Dua et yüksek sesle sevişmiyorlar. Burda öyle bi ton konu var.
Haklısınız. Kibarca uyarmayı deneyin. Duvarlar çok ince ses olduğu gibi duyuluyor, sabah çok erken uyanıyorum, gece biraz dikkat etseniz gibisinden konuşun, eğer insanlarsa dikkat edeceklerdir.
Al bendende o kadar canım yan komşum 2 defa evlenmiş ayrılmış çocuklarıda anneleriyle yurt dışına postalamış şimdi gününğ gün ediyor.Benim yatak odamla onun salonu birleşik sürekli evde müzikli akşam oturmaları , eve giren çıkan kadının haddi hesabı yok bir iki defa güvenliği aradım ama nafile hala devam allahtan haziranda taşınıyorum size de allah kolaylık versin.Alt komsum vardiyali çalışıyor. Aksam vardiyasinda rahat ediyorum. Ama gunduz ise gece saat 2 ye kadar karisiyla uyumuyorlar.sohbet ,gülüşmeler, bazen bağışlar.
Bina da kağıt gibi olunca gece konuşma sesleri bile duyuluyor.normal bir ses tonundan ayrıca yuksek onların ki. Bazen çocuğa bagiriyorlar aniden uyaniyorum.evde konuşmasın mi insanlar diye düşünüyorum bazen ana gece sifon bile cekmiyen ,makine calistirmayan ,terlik bile giymekten cekinip termal corap kullanan biri olarak biraz hassasiyet isteyebilir miyim ki?
Sonuc olarak ben uyuyamiyorum.sabah 7 de de uyanmak zorundayım mesai için.
Moldex kullandin mı onu onerir misinDoğru tıkacı bulamamışsınızdır. Bu konuda her markayı her modeli denemiş bi uzman olarak otifleks poliüretan (sarı olanından) tıkaç alın. Memnun kalırsınız.
İnsanları değiştiremeyeceğimize göre kendi önlemimizi almalıyız.
Moldex kullandin mı onu onerir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?