- 19 Mayıs 2020
- 47.798
- 214.796
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol tatlim aydinlattigin icinAdam polis demistin ona istinaden yazmistim Sende bu sans varken bilisimcidir diye veya bilisimle birebir calisip cok kankasi olan biri cikar diye .
Emniyette bilisimin ne is yaptigini biliyorsun dimi SEKERİM
Ooo boyle her sakayi aciklatacak bes defada anlamayacaksan oynamayak tadi kalmio![]()
Sen onu bunu birakta hani nerde koca adaylariAman be umutsuz herkes canhıras mutlu ol diye kendını sana adadı burda sen kem goz dıyosun askolsun
Isını yasını soylucen o kadar.
Sankı boydan fotonu at dedım![]()
Biraz daha yukari çıkYani, di mi?
Bi de sen de zaten talipleri arttirmak icin soruyorsun yoksa bize ne dimi yasindan
Tahminim 23-24 yasinda daha buyuk degildir bence
Sen onu bunu birakta hani nerde koca adaylari
Yok mu icraat
Bunlardan bahsedelim sekerim
Tatlim öğrendin ya bilgileri daha ne diyim ayolEger oyleyse o civarda kısmet bulucam asgahshsgs
Otuz falansa ona gore...
Meslekte onemlı..
Sankı sımdı bana ogretmenım dese sen cıkıp ordan Aaa tanıdım seni diyeceksın ona ahahahahaha
Allahım ya
Ceyrek olmus 700 TLevlenırse Bı gram takarım![]()
Ayran gonullusun ama ya daha komsunun kardesı netlesmeden yeni kısmet istiyosunTatlim öğrendin ya bilgileri daha ne diyim ayol
Bu arada taliplerim hangi sehirde o da onemli bak
Sen beni evlendir de yakama 1 lirada taksan kabulum![]()
Şu kadar ozguvenim olsa yeterdi beaBeni gördüğünde kesin keske bizim gelinimiz olsa diye ic geciyordur kesin
Sevilmeyecek bi kiz degilim bende yanu![]()
Onu aklima sokmadan once dusunecektin sekerimAyran gonullusun ama ya daha komsunun kardesı netlesmeden yeni kısmet istiyosun
Nasi guvenıp tanıstırayım seni ben![]()
Eee yazısıyodunuz hani?Onu aklima sokmadan once dusunecektin sekerim
Hem bu cesaretsizlikle ancak gelisini gidişini izlemekten oteye geçemicem gibime geliyor
Ablasinda suan bende balkonda tetikteyimEe komsunun kardesıne ne oldu
Surekli foto isteyip duruyor o yuzden bi kac gundur pek yazmadimEee yazısıyodunuz hani?
Eee bir umutsuz kolay yetismiyiiiŞu kadar ozguvenim olsa yeterdi bea![]()
Onu aklima sokmadan once dusunecektin sekerim
Hem bu cesaretsizlikle ancak gelisini gidişini izlemekten oteye geçemicem gibime geliyor
Hahahahahahahaha kimlere yurumus anlatsanaKiz eski konularına bak da cesaretlen kimlere kimlere yurumussun bunda mi cesaretsizligin tuttu![]()
Bende merak ettim simdiHahahahahahahaha kimlere yurumus anlatsana![]()
Alem kızsın yemın ederım, yengenin eve kamp kurmasan cok tatlısın aslındaBende merak ettim simdi
Anlat ben veKiz eski konularına bak da cesaretlen kimlere kimlere yurumussun bunda mi cesaretsizligin tuttu![]()
Hahahahahahahaha kimlere yurumus anlatsana![]()
Ben olay anlatacaksın sandım ya brokcumKudrAlobar liste yapmıştı aklımda kalan evli bı adamla arkadaşının eski sözlüsü var
Neyin cesaretsizligi bu anlayamadım![]()