- 31 Ocak 2020
- 2.522
- 9.815
- 158
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Ben olay anlatacaksın sandım ya brokcum![]()
Asdfhsgahb o kadarini minnoş kalbim kaldırır mı saniyon

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olay anlatacaksın sandım ya brokcum![]()
Cok tesekkurleeerrAlem kızsın yemın ederım, yengenin eve kamp kurmasan cok tatlısın aslında![]()
Maşallah ben şaka yapıyorlar sanmıştım.
Ablasını evine davet et bi pasta börek döktür samimiyet göster agzını ara niyetini belli et birazSelam hanımlar
Konu basligindan da anlayacaginiz uzere ayni apartmanda oturdugumuz komsunun kardesini acayip begeniyorum.
Yakışıklı ve tam bi beyefendi gibi duruyor.
Şöyle ki bu apartmanda oturmuyor ama bizimle ayni semtte oturuyormus.
Haftanin 4 gunu falan buraya geliyor ablasinin yanina.
Surekli geldiginden dolayi arada karsilasiyoruz ama ne yazik ki ev haliyle goruyor hep beni esofmanli ev topuzlu falan.
Ablasigille de pek muhabbetimiz yok. Sadece selam veririz o kadar.
Cocuk hakkinda da pek fazla bisey bilmiyorum.
Gecen gun sosyal medya hesaplarini buldum ismini falan ogrendim. Hayatinda da büyük ihtimal biri yok.
Bu cocuga kendimi nasil farkettirebilirim.
Nasil bir yol izlemeliyim
Şansımı bi denemeli miyim sizce?
Ne dersiniz?
Al benden de o kadarBen olay anlatacaksın sandım ya brokcum![]()
Valla ben yorumumu yazdım başkalarına ne yazdın okumadım.Niye olmuyormuş?Olmazsa bu iş de olmazBin beş yuz kere dedim ya tatlim o olmaz diye
Nickiyle müsemma demiyoruz boşunaMaşallah ben şaka yapıyorlar sanmıştım.
Ve bu çabaya hala sevgilisi vs yok gerçekten birini bulup bu gayretlerini mükafatlandırmak lazım.inşallah bu beyle olur gerçekten canı gönülden istiyorum.Nickiyle müsemma demiyoruz boşuna![]()
Nickimin lanetinden nasil kurtulcam ben yaNickiyle müsemma demiyoruz boşuna![]()
Gitti simdi gönlümün efendisiAsdfhsgahb o kadarini minnoş kalbim kaldırır mı saniyon![]()
Baska taliplere de acigim bu aradaVe bu çabaya hala sevgilisi vs yok gerçekten birini bulup bu gayretlerini mükafatlandırmak lazım.inşallah bu beyle olur gerçekten canı gönülden istiyorum.
Bunda şaşılacak ne var anlamadim kiMaşallah ben şaka yapıyorlar sanmıştım.
Ablası kafa dengim degilValla ben yorumumu yazdım başkalarına ne yazdın okumadım.Niye olmuyormuş?Olmazsa bu iş de olmaz
Yengemin lanetiNickimin lanetinden nasil kurtulcam ben ya
Degistirsem mi acep
Yeni nick fikirlerine acigim
ayy bende bunu merak ettim şuanAblası ile selam selam da beyfendının adını soyadını nasıl öğrendin onu meral ettım ben
Ablasinin zilinde yaziyordur veya kadinin elektrik su faturalarını takip etmiştir. Sosyal medyada kadini bulunca kardesini de ondan bulmustur. Umutsuz sever sosyal medyadan adam takiplemeyi.ayy bende bunu merak ettim şuan