- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Ay senin şu bitmez tukenmez laf sokmalarin yok myHe ikili ilişkiler dışında iyisin yanipekiy

Iyiyim tabi şuphen mi var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay senin şu bitmez tukenmez laf sokmalarin yok myHe ikili ilişkiler dışında iyisin yanipekiy
Valla varAy senin şu bitmez tukenmez laf sokmalarin yok my
Iyiyim tabi şuphen mi var
Bakiyorumda en cok yanki uyandiranlar kalmis aklindaKudrAlobar liste yapmıştı aklımda kalan evli bı adamla arkadaşının eski sözlüsü var
Neyin cesaretsizligi bu anlayamadım![]()
Benim gibi minnos bi kiza oyle denir mi ayolValla var![]()
Olaya baya hakimsin vallaAman bise yok
Instagramda sahte hespla ekledi oda kabul etti miy miy konusuyolar
37 yasindaymis
Is guvenligi uzmaniymis (polis olan abiymis)
Dublorluk yapiomus is cikarsa
Yagli boya tablo yapiomus guzelde yapiomus
Bos zamanlarindada ablasinin dizinin dibinde
hepsi bu
Bu kiyagimida unutma![]()
Tatlim konularima pek hakim degilsin sen anlaşılanTahmin etmeliyim aslında konu sahibinin her konusu "bir bey var"la başlıyor fake hesaptan birkaç kere konuşmayla bitiyor![]()
E normal degil mi het gun gözümün onunde adamBuna her zamankilerden daha bir takti sanki ben umutluyum bir anlik cesarete bakar![]()
Sizi anlıyorum göz önünde olan kişi unutulmuyorE normal degil mi het gun gözümün onunde adam
Ahshshs ve sen buna sasirdin mi.Beni takipten cikarmis kim oldugumu söylemeyince
Adam feyk hesaptan fotoğraf istemis. Umutsuz yollamamis. Adam da kim oldugunu ogrenemeyince umutsuzu takipten cikarmis.Konuyu açalı bayağı olmuş bi gelişme var mı ?![]()
Benim arkadasim şöyle yapti,çocuğu internette beğenmişti bizim okuldan bile degildi çocuk ailesini falan araştırdı etti uzun sure stalkladi beğendi kafaya koydu, arkadaşlarından en cok takıldığı kişileri saptadi bir şekilde denk getirdi birisiyle bi bahane ile konuşup tanıştı arkadas oldu, sonra yavaş yavaş çocuğun arkadas grubuyla tanıştı hatta bi ara çocuğun tüm arkadaşlarıyla selamlasiyodu sadece çocuğu daha hic canlı görmemişti derken bi ortamda çocukla da tanışıp ordan yurudu
simdi bu yaz evlenecekler
Siz tabi bu kadar profesyonel olamayabilirsiniz ama internetten bulmuşsunuz cocugu, ordan biraz takip edin oldugu bi ortama girebilirsiniz yada bir gun evdeyken kek kurabiye falan dağıtabilirsiniz apartmana.. girip çıkarken bakısırsıniz bir sürü yolu var aslinda tanismanin
[/QUO
Aaay bu enerjiye hiç sahip olamadım ben ya helal olsun bu ne
üzüldüm ama fake hesapla ugrasmaz kimse once biraz gülüp eğlemistir. Belki kendisiyle dalga geçildiğini düşünüyorBeni takipten cikarmis kim oldugumu söylemeyince
Ortada bir olay yokki detay karistirayim hakimiyetimi kaybedeyim yahuOlaya baya hakimsin valla
Hic bir detayi atlamadin bravo![]()
Simdi ne yapsam acabaüzüldüm ama fake hesapla ugrasmaz kimse once biraz gülüp eğlemistir. Belki kendisiyle dalga geçildiğini düşünüyor
BalkondaağaçolanpijamalıkızNickimin lanetinden nasil kurtulcam ben ya
Degistirsem mi acep
Yeni nick fikirlerine acigim
O ozguven olsaydi kendi hesabindan eklerdin kandirma kendiniOldu baska isteğin var miydi
Benden daha mi bilecek baskalari
Ozguven diyosam ozguvendir