Komşunun Kardeşine Vuruldum

Aman bise yok
Instagramda sahte hespla ekledi oda kabul etti miy miy konusuyolar
37 yasindaymis
Is guvenligi uzmaniymis (polis olan abiymis)
Dublorluk yapiomus is cikarsa
Yagli boya tablo yapiomus guzelde yapiomus
Bos zamanlarindada ablasinin dizinin dibinde
hepsi bu

Bu kiyagimida unutma :KK70:
Olaya baya hakimsin valla
Hic bir detayi atlamadin bravo😂

Benim arkadasim şöyle yapti,çocuğu internette beğenmişti bizim okuldan bile degildi çocuk ailesini falan araştırdı etti uzun sure stalkladi beğendi kafaya koydu, arkadaşlarından en cok takıldığı kişileri saptadi bir şekilde denk getirdi birisiyle bi bahane ile konuşup tanıştı arkadas oldu, sonra yavaş yavaş çocuğun arkadas grubuyla tanıştı hatta bi ara çocuğun tüm arkadaşlarıyla selamlasiyodu sadece çocuğu daha hic canlı görmemişti derken bi ortamda çocukla da tanışıp ordan yurudu
simdi bu yaz evlenecekler

Siz tabi bu kadar profesyonel olamayabilirsiniz ama internetten bulmuşsunuz cocugu, ordan biraz takip edin oldugu bi ortama girebilirsiniz yada bir gun evdeyken kek kurabiye falan dağıtabilirsiniz apartmana.. girip çıkarken bakısırsıniz bir sürü yolu var aslinda tanismanin
[/QUO
Aaay bu enerjiye hiç sahip olamadım ben ya helal olsun bu ne

Umutsuz bu konulardaki duyguların gerçek mi yoksa bizlerle dalga mi geçiyorsun? Bizler galiba dalga geçtiğini düşünüyoruz çünkü ciddi olsan bu kadar kayıtsız kalamazsin yorumlara . Birinden etkilenmek tanımak istemek çok güzel hisler ama fake hesapla geyikle olmaz . Yakın arkadaşların yok mu sana değer veren bu konulari konuşacağın. Üniversite zamanımıza kadar fakelerin belki gideri vardı dicem ama o zaman da ciddiye alınmıyordu ki 37 yaşındaki adam hiç ciddiye almaz . Kendi hesabından net bir şekilde iletişime geçmeliydin

Olaya baya hakimsin valla
Hic bir detayi atlamadin bravo😂
Ortada bir olay yokki detay karistirayim hakimiyetimi kaybedeyim yahu 😁

44(eski 88) sayfada tum gelisme bu ustun bir basari istemio yani

Ayrica sutlamis seni gecmis olsun.Ne yanara ne donara gelmeyerek olmaz o isler ya kendi sahsi hesabindan ekliycektin
Yada ikili iletisim deneyecektin neyse KudrAlobar KudrAlobar yaz kardis
17. Apartimandan yakisikli kasli boylu poslu is guvenlik uzmani,dublor,ressam🤣

Back
X