Komşunun Kardeşine Vuruldum

Aslinda guzel fikir ama ya ters teper adım çıkarsa
Ablasina sizin apartmandaki kiz bana istek atti ne ayak bu kiz falan derse rezil olurum
İstek attın diye adın çıkacaksa o mahalleyi terk et.
Arkadaslık ıstegı gonderınce adın neden cıksın, en fazla kabul etmez sende onune bakarsın
Ya da ablasına nasıl bir kız dıye senı sorar.
Okadar.
Bu arada cocugun sevgılısı olmadıgına emın misin?

İstek attın diye adın çıkacaksa o mahalleyi terk et.
Arkadaslık ıstegı gonderınce adın neden cıksın, en fazla kabul etmez sende onune bakarsın
Ya da ablasına nasıl bir kız dıye senı sorar.
Okadar.
Bu arada cocugun sevgılısı olmadıgına emın misin?
Kız alt kattan üst kata çıkıp yaşayamıyor, değil ki mahalleyi terk etsin :KK53:

Ayy kizlar bir alemsiniz. Konusmanizin akışına kapilip şaşırdım, acaba benim kardeşim mi dedim. Halbuki kardeşim başka şehirde :)

Onun binaya gireceği gün ve saatleri kestirebiliyirsaniz süslenin ve o saatlerde binada karsilasin,olmadı ağlayın erkekler ağlayan kadınlara dayanamaz illa sorar yardımcı olabilecegim bişey varmi diye 😁
Bu biraz olmadı sanki yalandan kim ölmüş 😂

Bence ablayı Karıştırmadan sosyal medyadan ekleyip, avını ağa ceksın.
Av aga dusunce karga tulumba açılır.
Ablayla olacak is degıl, kekle borekle hele hıc olmaz.

Bu hareketle direkt ablayı karşısına alır oradan bi adamını kaybetmiş olur.
"Bak sen kıza, bizim eve giren çıkana bakmış görmüş de sosyal medyalardan peşine düşmüş"e döner; en iyisi abladan girmek, abla üzerinden kardeş konusu açılır illaki; anneyi de yanında götürürse abi-yenge halleşirlerken oradan erkek kardeşin bilgisi de düşer. Kendini ablaya biraz sevdirirse, ekstra abla desteği almış olur arkasına.
Karşısına alacağı yerden gitmesin.

Şimdi erkek kardeşim olsa, sosyal medyadan dışarıdan artık rast gelinse, sonra bunun karşı komşu kızı olduğunu öğrensem "Hele yere bakan yürek yakana bak sen, gözüne kestirip peşine düşmüş belli ki" derim. Ama benim üzerimden basit bir tanışma-muhabbet ile başlasa "Bize gidip gelirken kaynaştılar herhalde" diye düşünmem daha ağır basar, daha saftan düşünme ihtimalim doğar. Bi düşün ya kendinden bi gıcıklanmaz mısın? :)

Abladan bi geçsin çaktırmadan.
(Görümce olmamışım iyi ki dedim yalnız ben de az olmayacakmışım olsam :KK70: )

Seviyorsan git konuş
Ne bileyim teşekkür ederim ailesel bir problem desin😁ilk adım olarak dikkatini çekmiş olur.ikinci adımda adam AA merhaba nasılsınız der herhalde bir daha karşılaşınca 😁ben gece gece susayım ya 😁
Bence çocugu görünce düşme numarası yapsın belki tutar kolundan göz göze gelip aşk kalpleri uçusur ve esas oğlanda ona dönüp körmüsün bacım önüne baksana der 🤣🤣🤣

Back
X