- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Onları biliyorum da bir olayı vardı haha beyın silmiş orayıAltli üstlu evleri vardı, yengesinin evinde yemek yiyorlardi kendi dairelerinde mutfak yapılı değil diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onları biliyorum da bir olayı vardı haha beyın silmiş orayıAltli üstlu evleri vardı, yengesinin evinde yemek yiyorlardi kendi dairelerinde mutfak yapılı değil diye
Hangisi acaba? CikaramadimOnları biliyorum da bir olayı vardı haha beyın silmiş orayı
İstek attın diye adın çıkacaksa o mahalleyi terk et.Aslinda guzel fikir ama ya ters teper adım çıkarsa
Ablasina sizin apartmandaki kiz bana istek atti ne ayak bu kiz falan derse rezil olurum
İşte butun olayları bilsem dedikodu gibi düşün ne yapalım taktik vericez el mahkumHangisi acaba? Cikaramadim
Kız alt kattan üst kata çıkıp yaşayamıyor, değil ki mahalleyi terk etsinİstek attın diye adın çıkacaksa o mahalleyi terk et.
Arkadaslık ıstegı gonderınce adın neden cıksın, en fazla kabul etmez sende onune bakarsın
Ya da ablasına nasıl bir kız dıye senı sorar.
Okadar.
Bu arada cocugun sevgılısı olmadıgına emın misin?
Kız alt kattan üst kata çıkıp yaşayamıyor, değil ki mahalleyi terk etsin![]()
Bu biraz olmadı sanki yalandan kim ölmüşOnun binaya gireceği gün ve saatleri kestirebiliyirsaniz süslenin ve o saatlerde binada karsilasin,olmadı ağlayın erkekler ağlayan kadınlara dayanamaz illa sorar yardımcı olabilecegim bişey varmi diye![]()
Cevap olarak ne diyecek :)Onun binaya gireceği gün ve saatleri kestirebiliyirsaniz süslenin ve o saatlerde binada karsilasin,olmadı ağlayın erkekler ağlayan kadınlara dayanamaz illa sorar yardımcı olabilecegim bişey varmi diye![]()
Bır erkegın dikkatini cekmek ıcın aglamak...Bu biraz olmadı sanki yalandan kim ölmüş![]()
Kızları falan yokmu onlarla iletişime geçsenizAblasi da 50 küsür yaşlarında bi kadin
Ben daha gencligimin baharindayim
Jenerasyon farkı var yani
Oyle muhabbet kurabilecegim biri degil
Düşünsene bide çocuğu görünce ay ben biraz ağladım da benimle ilgilenirmisin diyormuşBır erkegın dikkatini cekmek ıcın aglamak...
Lutfen bunu yapmasın![]()
Neden farkıma varamadın zalımın oğlu diyecekCevap olarak ne diyecek :)
Cocuk so sorry edemem, sevgilim bekliyor derse?Düşünsene bide çocuğu görünce ay ben biraz ağladım da benimle ilgilenirmisin diyormuşçocuk şok çocuk iptal
![]()
Ne bileyim teşekkür ederim ailesel bir problem desinCevap olarak ne diyecek :)
Amuda kalksın olmadıBır erkegın dikkatini cekmek ıcın aglamak...
Lutfen bunu yapmasın![]()
Bence ablayı Karıştırmadan sosyal medyadan ekleyip, avını ağa ceksın.
Av aga dusunce karga tulumba açılır.
Ablayla olacak is degıl, kekle borekle hele hıc olmaz.
Hahahahahaha seceneklerı sunduk bırını secsın ıclerındenAmuda kalksın olmadı![]()
Bence çocugu görünce düşme numarası yapsın belki tutar kolundan göz göze gelip aşk kalpleri uçusur ve esas oğlanda ona dönüp körmüsün bacım önüne baksana derNe bileyim teşekkür ederim ailesel bir problem desinilk adım olarak dikkatini çekmiş olur.ikinci adımda adam AA merhaba nasılsınız der herhalde bir daha karşılaşınca
ben gece gece susayım ya
![]()