Komşunun Kardeşine Vuruldum

Yoksa da olabilir.
Sen çocukla tanissan bir seyler olacak olsa ablasi mutlaka sorar yengene senin gorumce nasil diye😂
Aha da baslamadan bittiiiii😄
Çocuk bi bilse halbuki başına neler gelecegini tövbe adim atmaz apartmana :KK53:
Ama bence hiç şansı yok gibi ya yine de umudunu kırmayalım ablası yengesine bi sorsa senin görümce basil biri diye cocuk anında toz olur :confused:
Ayyy düşündüm de tövbeler tövbesi bir de evleneniyormus çocuğunda iç güveysi alıyormuş :deli:

Önce bir kez denk gelmeye çalışın, bir bakın bakalım size bakacak mı. Az çok belli eder hoşuna giderseniz. Buna benzer bir şey yaşadım, dün sabah kestim görüşmeyi. Adam Almanya'dayken ablasının Facebook adresinde resmini görüp beğenmiştim, ablası komşum bu arada. Konuşma anında birkaç ay sonra geleceğini öğrendim hatta aynı apartmanda daire tutacağını, sevinçten havalara uçtum. Adam taşındıktan sonra birkaç kez denk geldik ama ben yüzüne bakamadım,direkt geçtim yanından karşılaşınca o da bakmıyor gibiydi. Aradan bir yıla yakın süre geçti neredeyse hiç denk gelmedik. Bir gün telefonum bozuldu ablamın telefonundan bir şeye bakarken adamın apartmanın WhatsApp grubunda ekli olduğunu gördüm telefonunu kaydettim. Ardından Facebook hesabımdan senkronizasyon yaptım ve iki gün sonra falan adam önerilerde çıktı ama ilk adımı ben atmadım. Birkaç ay sonra ben kendisinde çıkmış olacağım ki ekledi beni, sanki tanımıyormuşum gibi yaptım önce , sen x in kardeşi misin diye sordu, meğerse o da görüp beğenmiş. İlk attığı mesajlarda "bu kader olmalı, benim boşanıp buraya gelmem, seni her yerde aramam, şu an tanışmamız..." neler neler yazdı. Yüz yüze bir kez görüştük kahve içmek için buluştuk, "karşımdasın, inanamıyorum" dedi ve bir daha hiç yüz yüze görüşmedik neredeyse 1, 5 ay olacak. İlkinde o davet etti bunda da ben davet ettim "bakarız" dedi gelmedi. Sonra lafını bile getirmedi, ben de konuyu açmadım. Sabah "aşkım günaydın" yazar akşam da "iyi geceler". Çok nadir ne yapıyorsun diye sorar. Bir kez güzellikle anlattım haklısın dedi yarın arayacağım, aramadı hiç. Bugün de "canımın içi günaydın" yazmış, "eee sıktın artık, sana da canına da,seninle mi uğraşacağım. Uyandırma servisine ihtiyacım olsa telefonu ayarlarım. Git başka kadınlara günaydın yaz" dedim bastım engeli. Uğraşmaya değmez bu erkekler için, akışına bırakın kimse için uğraşmayın. Onlar sizin için uğraşsın Eğer sizi beğenirse zaten o bir şekilde size ulaşacak, merak etmeyin.
Basindan sonuna kadar heyecanla okudum yazinizi
Maalesef sonu hüsranla bitmis ne yazik ki
Tabi belli olmuyor bu isler kaderin gibi görürsün aslinda degildir ve yahut tam tersi
Valla cok iyi haddini bildirmissin eskilerde bende de vardi oyle biri sabahlari gunaydin yazardi sadece uyandirma servisi
Bu cocuga gelecek olursakta cocuk basini kaldirip hic etrafina bakmiyo ki cok mu edepli nedir yahu yani beni gorse tanir mi onda da tereddutluyum

İstek attın diye adın çıkacaksa o mahalleyi terk et.
Arkadaslık ıstegı gonderınce adın neden cıksın, en fazla kabul etmez sende onune bakarsın
Ya da ablasına nasıl bir kız dıye senı sorar.
Okadar.
Bu arada cocugun sevgılısı olmadıgına emın misin?
Bu sosyal medyadan ekleme işi aklima yatti aslinda
Hem profil resmime uzaktan bi foto koyarim tanimaz. Hem kabul etmezse zaten anlarim ki hayatinda biri var
Yada kabul etti diyelim kimsin falan derse ne derim cidden hic bi fikrim yok

gece gece uzun zaman sonra girdim siteye yine seni gördüm😁
Kuzum hiç değişmemiş akıllanmamışsın. Hiç tanımadığın adama efendi diyorsun bir de. Bence ablayı tavla kardeş arkasından koşa koşa Gelir😁😂
Tatlim bu kadar hasretlik cekmene gönlüm razi olmadi sahalara geri döndüm :D
Yani görünüş olarak oyle ayrica apartmandaki herkes ne kadar düzgün aile falan diyor

Basindan sonuna kadar heyecanla okudum yazinizi
Maalesef sonu hüsranla bitmis ne yazik ki
Tabi belli olmuyor bu isler kaderin gibi görürsün aslinda degildir ve yahut tam tersi
Valla cok iyi haddini bildirmissin eskilerde bende de vardi oyle biri sabahlari gunaydin yazardi sadece uyandirma servisi
Bu cocuga gelecek olursakta cocuk basini kaldirip hic etrafina bakmiyo ki cok mu edepli nedir yahu yani beni gorse tanir mi onda da tereddutluyum
Bence Facebook'tan siz eklemeyin. Çocuk geldiği zaman bir bahane ile ablasına gidin. Mesela evinizde böcek olsun, birkaç daireyi gezin ilaçlatalım diye konuşun ya da alın elinize bir avon tarzı katalog satıyormuş gibi yapın. Ablasına gidin ürün tanıtın, samimi olmanın yolu çok. Siz eklerseniz samimi olmadan adam yanlış anlar, kalbiniz kırılabilir.

Selam hanımlar
Konu basligindan da anlayacaginiz uzere ayni apartmanda oturdugumuz komsunun kardesini acayip begeniyorum.
Yakışıklı ve tam bi beyefendi gibi duruyor.
Şöyle ki bu apartmanda oturmuyor ama bizimle ayni semtte oturuyormus.
Haftanin 4 gunu falan buraya geliyor ablasinin yanina.
Surekli geldiginden dolayi arada karsilasiyoruz ama ne yazik ki ev haliyle goruyor hep beni esofmanli ev topuzlu falan.
Ablasigille de pek muhabbetimiz yok. Sadece selam veririz o kadar.
Cocuk hakkinda da pek fazla bisey bilmiyorum.
Gecen gun sosyal medya hesaplarini buldum ismini falan ogrendim. Hayatinda da büyük ihtimal biri yok.
Bu cocuga kendimi nasil farkettirebilirim.
Nasil bir yol izlemeliyim
Şansımı bi denemeli miyim sizce?
Ne dersiniz?
Birgün denk getir de güzel güzel hazırlan abartıya kaçmadan; sana âşık olacağı şekilde. Pat diye karşılaş yanından geç. Çok da güzel ağır olmayan bir parfüm kullan saçlarına. Öyle kala kalsın 😉 belki seni bulmak ister.

Selam hanımlar
Konu basligindan da anlayacaginiz uzere ayni apartmanda oturdugumuz komsunun kardesini acayip begeniyorum.
Surekli geldiginden dolayi arada karsilasiyoruz ama ne yazik ki ev haliyle goruyor hep beni esofmanli ev topuzlu falan.
Gecen gun sosyal medya hesaplarini buldum ismini falan ogrendim. Hayatinda da büyük ihtimal biri yok.
Ne dersiniz?
Sizin semtte oturuyorsa tam olarak evini öğren sonra nerelere takıldığını öğren her durumda onunla karsilasmaya bak. Karsilastiginda gülümseyip merhaba de... sevgilisi var mi önce onu bi çöz. Sozyal medya da çat pat bellidir birşeyler. Oyle ablasiyla konusmakmis klasik olma. Nasilsa kaybedecegin bisey yok. Olmazsa da olmaz yani

Ay yıllar önce bende komşu oğlunu gözüme kestirmiştim. Ama asla karşılaşamazdık hep camdan izlerdim.
O zaman seçim zamanıydı, anket ayağına arkadaşımı anketör yapıp evine yollayııp çocuğun adını öğrenmiştim 🤣🤣 sonrada facebooktan eklemiştim ve konuşmaya başlamıştık🤣🤣
Aman allahım şuan olsa asla yapamam🤣🤣

Bence önce hayatında biri var mı yok mu emin olun. Eğer dişli birine denk gelirseniz hiç hoş olmaz. Benim kuzenimin erkek arkadaşına biri böyle vurulmuştu da kadın sonunda nereye kaçacağını bilemedi. 😂 Bence sosyal medyadan eklemeden önce hayatında biri var mı yok mu öğrenin.

Bence önce hayatında biri var mı yok mu emin olun. Eğer dişli birine denk gelirseniz hiç hoş olmaz. Benim kuzenimin erkek arkadaşına biri böyle vurulmuştu da kadın sonunda nereye kaçacağını bilemedi. 😂 Bence sosyal medyadan eklemeden önce hayatında biri var mı yok mu öğrenin.

Selam hanımlar
Ne dersiniz?
Demek senin de görümcen olacak:ıslık::süslü:

Back
X