Komşunun Kardeşine Vuruldum

Hayır yani ablasi da demiyor ki bu apartmanda bekar kiz var kardesimle aralarini yapayim diye bunun ablasinda is yok yahu
Av yaklastiginda nasil takip edecem geldiginde arabasindan iniyor bina kapisindan giriyor zaten giriş katında ablasi direkt eve giriyor. Nasil denk getirecem ki
Adam haftada 4 gün ablasına geliyormuş. Bir şekilde bu iş olsa ve evlensen sonrasında ilk açacağın başlık haftanın 4 günü görümceye ziyarete giden eşin ayağını nasıl keserim olacak. Ben olsam tanıştırmam 😄

Denk getirin ve merhaba yeni mi taşıdınız bu apartmana deyin. O da yok ablama geliyorum desin ve muhabbet ilerlerse ilerlesin. Yada ablası ile yakınlık kurun.
Ben sanırım görsel olarak ilk etapta dikkatimi çekmez insanlar konuşması fikirleri daha esastır vurulmak için o sebeple bu kadar bendeki öneri

Selam hanımlar
Konu basligindan da anlayacaginiz uzere ayni apartmanda oturdugumuz komsunun kardesini acayip begeniyorum.
Yakışıklı ve tam bi beyefendi gibi duruyor.
Şöyle ki bu apartmanda oturmuyor ama bizimle ayni semtte oturuyormus.
Haftanin 4 gunu falan buraya geliyor ablasinin yanina.
Surekli geldiginden dolayi arada karsilasiyoruz ama ne yazik ki ev haliyle goruyor hep beni esofmanli ev topuzlu falan.
Ablasigille de pek muhabbetimiz yok. Sadece selam veririz o kadar.
Cocuk hakkinda da pek fazla bisey bilmiyorum.
Gecen gun sosyal medya hesaplarini buldum ismini falan ogrendim. Hayatinda da büyük ihtimal biri yok.
Bu cocuga kendimi nasil farkettirebilirim.
Nasil bir yol izlemeliyim
Şansımı bi denemeli miyim sizce?
Ne dersiniz?
Yengen tanıyor mu o aileyi? Tanıyor ise bence ona söyle, işlemler hızlanır.

Yapacagın tek şey şu esas oğlan geldiği zaman süslenip püslenip dışarı çıkacaksın ama şöyle onu takip edip balkonda olduğu zamanı kollayacaksın ya markete yada arkadasın gitmek için böyle böyle belki farkeder seni
Bir eşofman bir ev topuzu ile gezen komşu kızının bir anda şıkır şıkır süslenip püslenmesi beni işkillendirirdi. :rolleyes:

Ablasına ne kadar hamarat olduğunuzu gösterin, kayınvalideniz ile aynı evde oturacağnızı, bütün ev işini sizin yapacağınızı, hatta isterse görümce olarak onun da her gün annesinin evine gelip her türlü hizmetinin sizin tarafınızdan yapılacağını söyleyin. Sizi kaçırmaz kardeşi için kesin aranızı yapar :rolleyes: :rolleyes:

Sayamadim😂
Liste baya kabarik
Kamu hizmeti yaptım senin için
15B802E5-5789-46C6-B852-2AB5865A6E04.webp

Back
X