- 19 Mayıs 2020
- 47.781
- 214.712
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
10 dakikada mı çıkarttınız listeyi.?10 dakkamı yedi umutsuz. Hafıza değil eski konu taraması. Bu kadarını kendisi bile aklında tutamıyordur bence![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 dakikada mı çıkarttınız listeyi.?10 dakkamı yedi umutsuz. Hafıza değil eski konu taraması. Bu kadarını kendisi bile aklında tutamıyordur bence![]()
Hiçbirisi de olmadı dimi yazıkkKamu hizmeti yaptım senin için
Eki Görüntüle 2664748
İşte sürprizim var dedim gittim liste yaptım geldim. İki mesaj arasındaki süre listenin hazırlanma süresi.10 dakikada mı çıkarttınız listeyi.?![]()
Yok.Hiçbirisi de olmadı dimi yazıkk
Çok üzgünümHiçbirisi de olmadı dimi yazıkk
Evlense keşke. Ben çok istiyorum.İşte sürprizim var dedim gittim liste yaptım geldim. İki mesaj arasındaki süre listenin hazırlanma süresi.
Yalnız evlilik yolunda her şey mübah düsturuyla ilerlemiş arkadaşımız. Evli adamlar, arkadaşların nişanlıları falan. Dur durak yok![]()
Üzgün atma adamlar kurtulmus kalpli emoji atmalısın
Hepimiz istiyoruz bence.Evlense keşke. Ben çok istiyorum.
Bende aynı şeyi yazacaktım yorumunuzu okudum. Bence yaprak sarması amaPandemi sürecinde assolist gibi giyinip ablasına havuçlu kek götür fark etmemesi mümkün değil etmezse ben burdayım bekliyorum
Normalde kolay ama umutsuz ile yengesi için geçerli değil buNe alakası var?Asıl o zaman kolay.
![]()
Yenge kurtulmak için aracı olmaz mı?Normalde kolay ama umutsuz ile yengesi için geçerli değil bu![]()
Bana dayanamayip her seyi anlatir gibi geliyor yaa. Kadinin içi dolu bir kereYenge kurtulmak için aracı olmaz mı?
Evlenene kadar tutsun bence içinde.Bana dayanamayip her seyi anlatir gibi geliyor yaa. Kadinin içi dolu bir kere![]()
Ne götürüyorsa götürsün yeterki götürsünBende aynı şeyi yazacaktım yorumunuzu okudum. Bence yaprak sarması ama![]()
Bence de az cok biliyordur ve duymuştur komsu.Evlenene kadar tutsun bence içinde.
Gerçi komşu teyze biliyordur zaten olanı biteni. Apartmanlarda herkes herkesin ne yaptığını biliyor. Ben komşularımla selamlaşmadan öte görüşmem ama nasıl hayatlar yaşadıklarını az çok biliyorum mesela.