- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Tuttum bunu guzel nickBalkondaağaçolanpijamalıkız![]()
Bana cuk oturdu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tuttum bunu guzel nickBalkondaağaçolanpijamalıkız![]()
Mantikli yaklaşımO ozguven olsaydi kendi hesabindan eklerdin kandirma kendini![]()
Umutsuz bir tabak baklava alıp gittin mi cocugun ablasınaNickimin lanetinden nasil kurtulcam ben ya
Degistirsem mi acep
Yeni nick fikirlerine acigim
Dün un helvası yapmisti annem onu götürdüm bugunde karsilastim ayak üstü bayramlastikUmutsuz bir tabak baklava alıp gittin mi cocugun ablasına![]()
Yeni bir aday bulma ihtimalin bu cocukla tanisma kaynasma ihtimalinden x10 daha kolayDün un helvası yapmisti annem onu götürdüm bugunde karsilastim ayak üstü bayramlastik
Ahahaahhah dahiyane fikir lakin şu varUmutsuz gördüğün gibi kk ahalisi olarak aklımız sende :)
Hicbir şey yapamıyorsan bari kurban eti doğrarken elimi kestim deyip yara bandı istemeye git.is güvenliği uzmanı eniştemiz de belki sana ayak üstü seminer verir :)
Yani ben simdi anlayamadım tam olarakYeni bir aday bulma ihtimalin bu cocukla tanisma kaynasma ihtimalinden x10 daha kolay
Bence rotayi yeniden yapilandir umutsuz buda olmadi
Ha bir cesaret Allah allah diyerek kendinden eklemen lazim ama sen ablayi bile eklemiosun kaldiki cocuk Sonra bana bir koca lazim oda bi gece lazim olduuuuu
Hazir iki gun ust uste helva bayram ekle ablayi iste
Denk getiremedim ya sansima tukureyimAdam evdeyken götürseydin ya tatlıyı
Biseyler biseyler oldu ama adim atmadimKonuyu açalı bayağı olmuş bi gelişme var mı ?![]()
Canikom seninde bi derdin var sankiSizi anlıyorum göz önünde olan kişi unutulmuyor![]()
Benim de buna benzer bi hikayem var bende adım atamıyorum olmayacak bizimdeBiseyler biseyler oldu ama adim atmadim
Inanir misiniz dunden beri her 2 dedigini de uyguladimYarın annesine bayramlaşmaya git.
Giderken de tatlı falan yapıp götür
Olabildigin en sevimli halinle muhabbet kur
Hadi bakalım inşallah bu iş olur da hem sen mutlu olursun hem yengen![]()
Gec dalgani bakalimOrtada bir olay yokki detay karistirayim hakimiyetimi kaybedeyim yahu
44(eski 88) sayfada tum gelisme bu ustun bir basari istemio yani
Ayrica sutlamis seni gecmis olsun.Ne yanara ne donara gelmeyerek olmaz o isler ya kendi sahsi hesabindan ekliycektin
Yada ikili iletisim deneyecektin neyse @KudrAlobar yaz kardis
17. Apartimandan yakisikli kasli boylu poslu is guvenlik uzmani,dublor,ressam![]()
Orasını anladim daAhshshs ve sen buna sasirdin mi.
Diger feyk hesapli konunda da dedik. Adamlar sadece kim oldugunu anlamak icin konuşuyor.
Anlat desem mi bilemedim simdi yaBenim de buna benzer bi hikayem var bende adım atamıyorum olmayacak bizimde
Her şey gönlünce olsunAnlat desem mi bilemedim simdi ya
Acikcasi konumun dağılmasini istemem
Benim icin muhim bi mesele
Gerci oyle olmasa zaten buralara kadar konu acmazdim
He valla ya niye hep boyle oluyokineAdam feyk hesaptan fotoğraf istemis. Umutsuz yollamamis. Adam da kim oldugunu ogrenemeyince umutsuzu takipten cikarmis.
Pff yine ayni hazin son oldu![]()
Sagol tatlimmmHer şey gönlünce olsun
Bence ilk etapta ablasıyla yakınlaşmaya çalışın. Ne bileyim çay kahve olayına girin. Eğer o olmaz diyorsanız adama direkt kendi hesabınızdan yazacaksınız ama kabul etmezse aynı apartmandasınız sıkıntı olabilir bu durum birazDenk getiremedim ya sansima tukureyim