- 23 Mayıs 2020
- 352
- 662
- 103
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Ne komşu kardeşiymiş arkadaş, ikide bir bu konu ilk sayfaya geliyor.. bi çözüm bulun artık şu vurgunada bitsin bu dava

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu asil sorunda o ya iste nikahin n si olmaz vermezsen taktigiNikahı basmadan olmaz![]()
Ahh ahhh benimde tek temennim o sekerimNe komşu kardeşiymiş arkadaş, ikide bir bu konu ilk sayfaya geliyor.. bi çözüm bulun artık şu vurgunada bitsin bu dava![]()
![]()
Ya iste bi karsi karşıya gelsek selamlassak dahi yeter eklerim de eklemek icin bi bahane yaratmak lazim iste asil mesele oAdın nasil çıkacak allasen ekledin diye? Günde binlerce insan eklesiyor. Ki ablası mahallede dedikodu yayan/yapan bir tip olsaydı apartmandakilerle dolayısıyla sizinle de sohbeti olan biri olurdu ama öyle biri değil
Kiz ben bu isin ic yüzünü dusunemedimAbla da evlenmenizi destekler, ben çok baktım biraz da gelin baksın diye. Sen dikkatli ol![]()
Ne zaman gelecsgi belli olmuyo ki kapida nobet mi tutacamNeyse söylüyorum. Kötü niyetlilerin günahları kendi boyunlarına.
Erkekler kendilerine ihtiyaç duyan kadınlara karşı kesinlikle duyarsız kalamaz.
Mesela göreceği bir ortamda küçük bir sakarlık, taşıyamadığınız ağır bir eşya, anahtarı kaybedip kapıda kalma, arabayı park edememe vs... gibi bir duruma kendinizi düşürürseniz, kesinlikle yardım etmek için kendisi iletişime geçecektir. Gerisi kısmet artık. Hayırlısı...
Hadi dusme numarasi yaptimValla apartmanda önüne kapaklanıp düşmüş numarası filan yap ne bileyim merdivenden yuvarlan ayağın incinmiş numarası yap yardım eder sonra kendi hesabından ekle teşekkür et öyle muhabbetiniz devam etsin. Bu şekilde tanışmanız zor başka türlü olmuyor. Her girdiğimde yine mi hüsran diyorum. Valla ben üstüne evlenip çocuk yapmıştım sen adamla tanışamadın daha. Hadi gayrı kız![]()
O taktigi denedim şekerim işe yaramadiYa da kek börek yap o evdeyken götür sonra adam gelince apartmana çık karşılaşmış tesadüfen gibi olsun. Güzel olmuş mu kekim içine sevgimi kattım dersinordan muhabbet açarsın o devamını getirir zaten
Hayirdir sende mi komsunun kardeşine vuruldinbu adayı soruyorum :) bu konu pek sardı beni
Ya iste bi karsi karşıya gelsek selamlassak dahi yeter eklerim de eklemek icin bi bahane yaratmak lazim iste asil mesele o
Yahu asil sorunda o ya iste nikahin n si olmaz vermezsen taktigi
Bak yengemi düşün evden bi kisi eksilecek evlenirsem basi goge erecek![]()
hayır tabiki eşime vurgunum ben şükür :)Hayirdir sende mi komsunun kardeşine vuruldin![]()
ahaha yok merak ettimTaktiğimi uygulayabilmen için nikah istersin sen şekerim. O level sana uzak daha
Şu kadar zamanda ben adamı ayartıp tadına bakıp aldığım yere geri postalamıştım![]()
Ne hoşhayır tabiki eşime vurgunum ben şükür :)
He anladim galibaTaktiğimi uygulayabilmen için nikah istersin sen şekerim. O level sana uzak daha
Şu kadar zamanda ben adamı ayartıp tadına bakıp aldığım yere geri postalamıştım![]()
Valla ne desen haklisin canim yaÇocuğa bir şey diyemiyorsun, ablasına bir şey diyemiyorsun. Ne taktik istiyorsun? Daha kendi sosyal medya hesabından bile konuşamamışsın.
Paralel evrende yaşamıyoruz. Bu işler böyle işliyor dünyamızda.
Nickinin hakkını veriyorsun. Neden kimseyle olamadığın belli. Az özgüven yahu.
Bu aralar buraya gelmeyide kestiYa sosyal medya kullanıyorsa ekle sen nolcak sorarsa uydurursun bişiler ki sormaz yani eşşek değilse anlar
Yoksa böyle beklemeye kalkarsan kolunda manitasıyla görürsün mazallah![]()
AhahahahahHoff umutsuz ekle selamlasamadigimiz için ekledim de ver ben ekliyim ya anlatayım mevzuyuadam 1 yaş büyüdü sen selamlasana kadar
![]()