Komşunun Kardeşine Vuruldum

Adın nasil çıkacak allasen ekledin diye? Günde binlerce insan eklesiyor. Ki ablası mahallede dedikodu yayan/yapan bir tip olsaydı apartmandakilerle dolayısıyla sizinle de sohbeti olan biri olurdu ama öyle biri değil
Ya iste bi karsi karşıya gelsek selamlassak dahi yeter eklerim de eklemek icin bi bahane yaratmak lazim iste asil mesele o

Neyse söylüyorum. Kötü niyetlilerin günahları kendi boyunlarına.

Erkekler kendilerine ihtiyaç duyan kadınlara karşı kesinlikle duyarsız kalamaz.

Mesela göreceği bir ortamda küçük bir sakarlık, taşıyamadığınız ağır bir eşya, anahtarı kaybedip kapıda kalma, arabayı park edememe vs... gibi bir duruma kendinizi düşürürseniz, kesinlikle yardım etmek için kendisi iletişime geçecektir. Gerisi kısmet artık. Hayırlısı...
Ne zaman gelecsgi belli olmuyo ki kapida nobet mi tutacam

Valla apartmanda önüne kapaklanıp düşmüş numarası filan yap ne bileyim merdivenden yuvarlan ayağın incinmiş numarası yap yardım eder sonra kendi hesabından ekle teşekkür et öyle muhabbetiniz devam etsin. Bu şekilde tanışmanız zor başka türlü olmuyor. Her girdiğimde yine mi hüsran diyorum. Valla ben üstüne evlenip çocuk yapmıştım sen adamla tanışamadın daha. Hadi gayrı kız :silah:
Hadi dusme numarasi yaptim
Yardim eli uzatmazsa o zaman napacauk

Ya da kek börek yap o evdeyken götür sonra adam gelince apartmana çık karşılaşmış tesadüfen gibi olsun. Güzel olmuş mu kekim içine sevgimi kattım dersin :KK70: ordan muhabbet açarsın o devamını getirir zaten
O taktigi denedim şekerim işe yaramadi
Daha etkileyici seyler dusunelim oldu mu kuzum

Ya iste bi karsi karşıya gelsek selamlassak dahi yeter eklerim de eklemek icin bi bahane yaratmak lazim iste asil mesele o

Hoff umutsuz ekle selamlasamadigimiz için ekledim de ver ben ekliyim ya anlatayım mevzuyu😂😂😂 adam 1 yaş büyüdü sen selamlasana kadar😂😂😂

Yahu asil sorunda o ya iste nikahin n si olmaz vermezsen taktigi
Bak yengemi düşün evden bi kisi eksilecek evlenirsem basi goge erecek😂😂

Taktiğimi uygulayabilmen için nikah istersin sen şekerim. O level sana uzak daha 😂

Şu kadar zamanda ben adamı ayartıp tadına bakıp aldığım yere geri postalamıştım 😂😂

Çocuğa bir şey diyemiyorsun, ablasına bir şey diyemiyorsun. Ne taktik istiyorsun? Daha kendi sosyal medya hesabından bile konuşamamışsın.
Paralel evrende yaşamıyoruz. Bu işler böyle işliyor dünyamızda.
Nickinin hakkını veriyorsun. Neden kimseyle olamadığın belli. Az özgüven yahu.

Taktiğimi uygulayabilmen için nikah istersin sen şekerim. O level sana uzak daha 😂

Şu kadar zamanda ben adamı ayartıp tadına bakıp aldığım yere geri postalamıştım 😂😂
He anladim galiba
Cocukla gorusme ayarlayip senin gibi ilk gorusmede yaramazlik mi yapayim
Taktigin bu mu sekerim😂

Çocuğa bir şey diyemiyorsun, ablasına bir şey diyemiyorsun. Ne taktik istiyorsun? Daha kendi sosyal medya hesabından bile konuşamamışsın.
Paralel evrende yaşamıyoruz. Bu işler böyle işliyor dünyamızda.
Nickinin hakkını veriyorsun. Neden kimseyle olamadığın belli. Az özgüven yahu.
Valla ne desen haklisin canim ya
Cesaretin c si yok bende
Hayatimda biri olmamasinin sebebi bu galiba

Hoff umutsuz ekle selamlasamadigimiz için ekledim de ver ben ekliyim ya anlatayım mevzuyu😂😂😂 adam 1 yaş büyüdü sen selamlasana kadar😂😂😂
Ahahahahah
Bu aralar buraya gelmeyide kesti
Ne isler ceviriyo acep
Iyide adami eklesem beni tanimaz ki
Yuzume dönüp bakmadi bile bi kere karsilastik
Hem instagramdaki fotolarimla ev halim ayni mi sanki ayol
Adamla apartmanda tanışsak bile fotolari gordukten sonra sen kimsin der😂😂

Back
X