Hatice hanim cocuklarini cok dusunuyorsa eger bu zulmü o cocuklara yasatmaya hakki yok.pekalada evlere temizlige gidip cocuk buyuten cok duydum.kadin siginma evlerinde kalabilir bi süre..cesaretini toplamasi lazim.bu evlilik kurtulmaz bu zulmu yasatmasin cocuklarina daha fazla
Benim böyle kimsesiz bir arkadaşım var el üstünde tutarım, maddi manevi destek olurum. Kimsesiz insana el mi kalkar içim sızladı.
Ona siz destek olun, gerekirse karakolda sabahlasın çocuklarım ve kendim için güvence almadan şuradan şuraya gitmem desin kimse ona kötü davranmaz merak etmeyin. Kurtulsun bu adamdan.
Arayın polisi kadını öldürüyor galiba lütfen çabuk gelin diyin. Polis kapıdan dinler zaten.
Bu arada böyle hayat yaşayan insanların kimsenin huzurunu bozmaya hakları yok. Polis tutanak tutsun mutlaka. Siz de apartmanda ki diğer aileler ile konuşun artırın apartmandan.
Kocadan bosanamamak 2 çocuk yapmak kocasınin onu aldatmasini hazmedememek vs bunların hepsi Haticenin çözmesi gereken problemler. Hani gelir sizden yardım ister siz akıl verir destek olursunuz ama hayatında hiç bir degisiklik yapmayıp
Aynı hayatı aynen yaşamaya devam edip üstüne komsularını da buna ortak etmeleri o kadar çirkin ki.
Evet sığınma evleri zor manyak kocalardan kurtulmak zor ama haticenin kendi hayatı da zor. Bir çözümü bulsun artık. Sizin komşu olarak yapabileceğiniz tek şey polis çağırmak dahası yok. Kadın darp raporu almazsa, polise şikayetçi olacağım demez ise sen ne yapabilirsin. En fazla duvara vuruşunda işte böyle.
Bence sokak ortasinda suratina tukurun o adamin utansin belki yapmaz bir daha.
Polisi ararsiniz kadin sikayetci degilim der polis ceker gider aile ici tartisma diye.
Allah islah etsin oyle adaamlari