Evt canim bosanmadi artik vuramiyor diyor. Çünkü aldattiği kadinda evli. Hatice nin eşine resimler yollamis o kadin. Bunlari Hatice sakladi bana zarar verirsen bunlari internette herkese yollarim diye tehtid ediyor. 2 senedir hala resimler elinde. Beni öldürsende resimleri arkadasima kopyasini verdim demis adam o gunden sonra vurmamis hic.Bende benzer bi sebepten kendi derdimden çok alt komşumun derdi için konu açtım. Aldatan kumarbaz ve alkolik bir kocası vardı. Kanka gibi ayrı yataklarda yatıyorlardı buda bana gelip ağlıyodu. Küçük birde çocugu vardı kız kimsesiz yabancı uyruklu burda bi tane bile akrabası yok. Öyle olunca sahiplendik kızı yardımcı olmaya çalıştık. Boşan boşan diye çok direttim ve boşanma davasını açtı boşandılar kurtuldu derkennnn, karar kesinleşmeden biz vazgeçtik demişler şimdi yine evliler.. Sonuç olarak ben iki senedir acıdıgımla ve üzüldügümle kaldım. Kızda gayet mutlu şuan, kocası da artık odasında yatıyormuş. (bunu büyük bir mutlulukla anlattı) Allah bozmasın mutluluklarını ne diyeyim, ama bundan sonra da bana gelip aldatıldım diye ağlarsa aynı şekilde davranmayacagım. Sende kendini bu kadar yıpratma bence.. Sana gelip anlatıyor sorunlarını belki ama yine de kocasından vazgeçmeyecektir. Bazı kadınlar çocukları için herşeye katlanıyorlar. Hatice de boşanmaya yanaşmayacaktır.. Ne kadar konuşsan da kar etmez, madem boşanamıyor bırak alttan alsın da kavga çıkmasın bari, dayak yemesin. Ya restini çekip boşanacak ya da susacak. Hem bağırır kavga ederim, hem boşanmam derse daha çok zarar görür..
Kötü oldum evt ama zor günlerde kimsesi yoktu. Vicdanim el vermedi tek birakmaya olsun mutlu olsunda önemli degil. Tabi gercekten mutlu olduklarina inanmiyorumİste bu yüzden milletin ilişkisindeki sorunları iplemem, sonra sen kotu oluyorsun
Vay be iyi düşünmüş gerçekten, takdir ettim şuan :)Evt canim bosanmadi artik vuramiyor diyor. Çünkü aldattiği kadinda evli. Hatice nin eşine resimler yollamis o kadin. Bunlari Hatice sakladi bana zarar verirsen bunlari internette herkese yollarim diye tehtid ediyor. 2 senedir hala resimler elinde. Beni öldürsende resimleri arkadasima kopyasini verdim demis adam o gunden sonra vurmamis hic.
Beraber plan yaptıkVay be iyi düşünmüş gerçekten, takdir ettim şuan :)
Nasil desem herseye inanan biri hani kandirmasi kolay. Kadini aptal etmisler. Kocam evlenir ben kalirim diyordu o zaman. Kendine güveni yok. Anne baba yok demek zor geldi.
Neyse hanimlar yaklasik 2 sene olacak bu konuyu acali. Sonuc olarak Hatice hala o adamla evli. Dayak yokmus artik aldatmada yok belkide var yakalayamiyor Allah bilir. O kadinin resimleri sayesinde dayaktan kurtuldu.
Yani mutlu diyelim artikKonu eskiymis ya.
Hatice iyi demissin.
Cok sevindim o arkdas adina.
Iyi derken gercekten mutlumu yoksa artik boyunmu egdi herseye?
Taşındım canim ben oradan ama yinede yakiniz. Cocuklar babasiz kalmasin diye ayrilmadiDııkat edınde sagda solda sıze gıcık olup sıze de bırsey yapmaya kalkmasın asansore flan bınersınz denk gelır yada arkanzdan dedıkodunzu yapar ıftıra atar flan hıc bu adamla ugrasmayn kadını dovuyorsa sıkayet edn dıyecegm ama kadın sıkytcı olmadıktan snra szn skytle bsy olmazkı once onun bıtırmesı lazım valla ısterse bosanır devltn bı suru projesı var gızlı evlerı var gder yerlsr adam da bulamaz zaten aldatıyomus aramaz da o kdr
Aldattigi kadin evliymis. Hatice nin kocasina kendi yatak odasinda falan resimler yollamis. Haticede bunlari sakladi. İnternette paylasirim o kadinin kocasina yollarim diye tehtit ediyor. 12 yillik evliligi boyunca döven adam 2 yildir hic dövmemisHangi resim?
Iyi geceler hanımlar çok sinirlendim gece gece elim ayağım buz tuttu. Alt katta 12 yıllık evli bir çift var. Kocası haticeyi bir kadınla aldatmış mesajlarını yakalamis. Bunlar yaklaşık 1aydır sürekli kavga ediyorlar. Bu gece yine kavga ettiler . Sanırım haticeye şiddet uyguladı. Çok bağırdı ağladı bende sinirlendim ayağımla 3kez vurdum yere ve bir kaç şey söylendim. Gücü kadına yetiyo ne bu böyle her akşam her akşam ve buna benzer şeyler. Bu seferde haticeyi bıraktı benimle kavga etmeye başladı. Polisi arasın niye vuruyo kocasını arıycam falan. Haticede bana mesaj atmış birşey yok aşağıya vurma diye. Bende mesaj attım baya uzun şimdi yazamiycam bir daha böyle olursa polisi arıycam bi kadın olarak sessiz kalamam bu duruma diye. Adam öyle bi adamki hem aldatıyo hem karısını aptal yerine koyuyo hem el kaldırıyo hemde zorla sahip oluyomuş. Hergün bana gelip anlatıyo bunları. Peki niye ayrılmıyo derseniz 2çocukları var hatice'nin ne annesi ne babası kimsesi yok. Kardeşide yok çok üzülüyorum haline. Kaynanasi kimsen yok senin sen gidersen 50tanesi gelir sen pişman olursun diyormuş. Varya hala sinirden buz gibiyim. Gece gece uyuyamadim ya
Konu hortlamış , ama Hatice'nin suçu ne , yazık kadına yahu
Iyi geceler hanımlar çok sinirlendim gece gece elim ayağım buz tuttu. Alt katta 12 yıllık evli bir çift var. Kocası haticeyi bir kadınla aldatmış mesajlarını yakalamis. Bunlar yaklaşık 1aydır sürekli kavga ediyorlar. Bu gece yine kavga ettiler . Sanırım haticeye şiddet uyguladı. Çok bağırdı ağladı bende sinirlendim ayağımla 3kez vurdum yere ve bir kaç şey söylendim. Gücü kadına yetiyo ne bu böyle her akşam her akşam ve buna benzer şeyler. Bu seferde haticeyi bıraktı benimle kavga etmeye başladı. Polisi arasın niye vuruyo kocasını arıycam falan. Haticede bana mesaj atmış birşey yok aşağıya vurma diye. Bende mesaj attım baya uzun şimdi yazamiycam bir daha böyle olursa polisi arıycam bi kadın olarak sessiz kalamam bu duruma diye. Adam öyle bi adamki hem aldatıyo hem karısını aptal yerine koyuyo hem el kaldırıyo hemde zorla sahip oluyomuş. Hergün bana gelip anlatıyo bunları. Peki niye ayrılmıyo derseniz 2çocukları var hatice'nin ne annesi ne babası kimsesi yok. Kardeşide yok çok üzülüyorum haline. Kaynanasi kimsen yok senin sen gidersen 50tanesi gelir sen pişman olursun diyormuş. Varya hala sinirden buz gibiyim. Gece gece uyuyamadim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?