Komşunun kocası

Evt canim bosanmadi artik vuramiyor diyor. Çünkü aldattiği kadinda evli. Hatice nin eşine resimler yollamis o kadin. Bunlari Hatice sakladi bana zarar verirsen bunlari internette herkese yollarim diye tehtid ediyor. 2 senedir hala resimler elinde. Beni öldürsende resimleri arkadasima kopyasini verdim demis adam o gunden sonra vurmamis hic.

İste bu yüzden milletin ilişkisindeki sorunları iplemem, sonra sen kotu oluyorsun
Kötü oldum evt ama zor günlerde kimsesi yoktu. Vicdanim el vermedi tek birakmaya olsun mutlu olsunda önemli degil. Tabi gercekten mutlu olduklarina inanmiyorum

Vay be iyi düşünmüş gerçekten, takdir ettim şuan :)

Neyse hanimlar yaklasik 2 sene olacak bu konuyu acali. Sonuc olarak Hatice hala o adamla evli. Dayak yokmus artik aldatmada yok belkide var yakalayamiyor Allah bilir. O kadinin resimleri sayesinde dayaktan kurtuldu.

Nasil desem herseye inanan biri hani kandirmasi kolay. Kadini aptal etmisler. Kocam evlenir ben kalirim diyordu o zaman. Kendine güveni yok. Anne baba yok demek zor geldi.

Bi siginma evi felan dusunmuyormu hic?
Acidim haline ya.
Allah yardimcisi olsun.

Konu eskiymis ya.
Hatice iyi demissin.
Cok sevindim o arkdas adina.
Iyi derken gercekten mutlumu yoksa artik boyunmu egdi herseye?

Neyse hanimlar yaklasik 2 sene olacak bu konuyu acali. Sonuc olarak Hatice hala o adamla evli. Dayak yokmus artik aldatmada yok belkide var yakalayamiyor Allah bilir. O kadinin resimleri sayesinde dayaktan kurtuldu.

Hangi resim?

Dııkat edınde sagda solda sıze gıcık olup sıze de bırsey yapmaya kalkmasın asansore flan bınersınz denk gelır yada arkanzdan dedıkodunzu yapar ıftıra atar flan hıc bu adamla ugrasmayn kadını dovuyorsa sıkayet edn dıyecegm ama kadın sıkytcı olmadıktan snra szn skytle bsy olmazkı once onun bıtırmesı lazım valla ısterse bosanır devltn bı suru projesı var gızlı evlerı var gder yerlsr adam da bulamaz zaten aldatıyomus aramaz da o kdr

Taşındım canim ben oradan ama yinede yakiniz. Cocuklar babasiz kalmasin diye ayrilmadi

Aldattigi kadin evliymis. Hatice nin kocasina kendi yatak odasinda falan resimler yollamis. Haticede bunlari sakladi. İnternette paylasirim o kadinin kocasina yollarim diye tehtit ediyor. 12 yillik evliligi boyunca döven adam 2 yildir hic dövmemis

hatice hatice biraz roman anlatımı gb :) .nyse bu adam sizn başınıza bela olmasn snra piskopat falandr o şmdi şikayet edeceksenzde kimliğinizi acık etmeyin bela olur bu tipler . Allah komşnuzn yardmcısı olsn

Konu hortlamış , ama Hatice'nin suçu ne , yazık kadına yahu

Kadin neden birsey yok diyor ? Bende buna takiliyorum iste.. Yazik ya uzuldum.. sen komsuluk gorevini yerine getirmissiniz seni bu konuda tebrik etmek lazim duyarliligin icin..

Bence sokak ortasinda suratina tukurun o adamin utansin belki yapmaz bir daha.
Polisi ararsiniz kadin sikayetci degilim der polis ceker gider aile ici tartisma diye.
Allah islah etsin oyle adaamlari

Bunu diyen yine kadın işte
O yüzde yüz suçlu oğlunu korumak yerine kiza sahip ciksaydi böyle ki olurdu.
Oğlu da kesin ana kuzusudur anasını dinlerdi büyük ihtimalle

Cok uzuldum gercekten.bence ne yaparsan yap o kadin bosanmayacak.bir is bulup kendi ayaklari uzerinde durabilecek cesareti yok bence.keske esi degisebilse.ne pislik vicdansiz insanlar var.kadin yapayalniz diye eziyor.insallah bir cikar yol bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…