Bende benzer bi sebepten kendi derdimden çok alt komşumun derdi için konu açtım. Aldatan kumarbaz ve alkolik bir kocası vardı. Kanka gibi ayrı yataklarda yatıyorlardı buda bana gelip ağlıyodu. Küçük birde çocugu vardı kız kimsesiz yabancı uyruklu burda bi tane bile akrabası yok. Öyle olunca sahiplendik kızı yardımcı olmaya çalıştık. Boşan boşan diye çok direttim ve boşanma davasını açtı boşandılar kurtuldu derkennnn, karar kesinleşmeden biz vazgeçtik demişler şimdi yine evliler.. Sonuç olarak ben iki senedir acıdıgımla ve üzüldügümle kaldım. Kızda gayet mutlu şuan, kocası da artık odasında yatıyormuş. (bunu büyük bir mutlulukla anlattı) Allah bozmasın mutluluklarını ne diyeyim, ama bundan sonra da bana gelip aldatıldım diye ağlarsa aynı şekilde davranmayacagım. Sende kendini bu kadar yıpratma bence.. Sana gelip anlatıyor sorunlarını belki ama yine de kocasından vazgeçmeyecektir. Bazı kadınlar çocukları için herşeye katlanıyorlar. Hatice de boşanmaya yanaşmayacaktır.. Ne kadar konuşsan da kar etmez, madem boşanamıyor bırak alttan alsın da kavga çıkmasın bari, dayak yemesin. Ya restini çekip boşanacak ya da susacak. Hem bağırır kavga ederim, hem boşanmam derse daha çok zarar görür..