Şu an çok sinirliyim, lütfen beni sakinleştirecek birşeyler söyleyin..
2 kedi besliyorum (dum). Yan tarafınsa her gün tasmasız şekilde dolaştırdığı saldırgan, sorunlu bir köpeği var. Adı şita. Ben de 4 gündür şehir dışındaydım dün geldim. Yokluğumda kedilerime annem bakıyordu. Gittiğim ilk günden itibaren hergün arayıp kontrol ettim anne yemeklerini verdin mi? Sularını koydun mu? Gibi..
2. Gün annem hamurun (kedim) kayıp olduğunu söyledi. Telaşlandım haliyle.. Anneme etrafa bakmasını söyledim. 4 aylıklardı henüz... Yok yok.. Sırf bu sebeple erken döndüm.
Diğer yandaki komşuma durumu açtım bugün. Ve bana 3 gün kadar önce eşinin, şitanın ağzında beyaz yavru bir kediyi sallarken gördüğünü, kedinin iki dakika içinde öldüğünü, o sahnenin gözünün önünden gitmediğini söylemiş
Köpeğin sahibi bıraksın diye sırtına sopayla vurmuş ama yine de bırakmamış
Şitanın sahipleri kedilerin bana ait olduğunu biliyorlardı çünkü gelip geçerken balkonda kedilerimi görüyorlardı. Ve şitanın sahibi olan adam, durumu bana anlatan komşumun eşine, eşim 3 tane kedi bakıyordu onlardan birini öldürdü demiş.
Yalan, külliyen yalan.. Bir kere aynı evin içinde hem kedi hem köpek besliyorlarsa, şita o kedileri tanırdı ayrıca hamurun kayıp olduğu zamana denk gelmesi tesadüf olabilir mi? Kedilerin bana ait olduğunu biliyorlardı ve yokluğumdan istifade böyle bir yalan uydurdular tepki göstermeyeyim diye..
Bu olaydan sonra kız kardeşim de bir uyanış yaşadı. Onun da yavru bir köpeği vardı ve bir gün yine şitanın sahibi olan kadın çöreğimizin araba altında kaldığını söylemiş. Fakat kızkardeşim herhangi bir ezilme emaresi yoktu diyor..
Bu arada sokaktaki tek beyaz kediler bendeydi, hatta arada sevmeye gelenler olurdu, torunlarını oynatmak isteyenler falan..
Şu an hem çok öfkeli hem de çok kızgınım. Tamam ikisi de hayvan ama şita zaten saldırganlığı malum bir köpekken neden önlem almadılar? Ve neden yalan söylüyorlar? Bu işten bu kadar kolay sıyrılmalarını istemiyorum. Şu an kapılarına dayanmamak için kendimi zor tutuyorum..
Biraz uzun oldu kusura bakmayın...
Ne yapabilirim kk'nın zehir hatunları? Bana bir akıl verin.
Şikayet mi edeyim? Ne yapayım? Bu işi sakin kalarak ama kökünden halletmek istiyorum. Yanlarına kalmasın..