- 19 Mayıs 2015
- 37
- 2
- 286
- 37
- Konu Sahibi yaz_yagmuru34
Son 2 sayfada sürekli çocuğu övmüşsünüz. Kendinizi kandırmayın arkadaşça görüşüyorum diye. Sizde olumlu bakmaya başlamışsınız. Arkadaşlıktan daha öte bence hisleriniz. Hayırlısı olsun. Şunuda eklemek istiyorum kızmak yok ama kilonuz gerçekten fazla. Yinede bunu ilk görüşmede yüzünüze vuran biri nasıl şu anda size iyi görünüyor anlamış değilim. İnsanlar eşi kilolusun deyince bile kırılıyor. Gurur yapıp küsüyor. Elin adamı hadsizlik yapmış siz görüşmeye devam etmişsiniz. İlginç...
Belkide kısmetinizdeki kişidir. İnsanın gözü kör oluyor Allahın yazdığı kişi karşısına çıkınca.
İlerde keşke dememek adına görüşmeye devam etmek istedim çünkü nice çok iyi görünup sonradan gerçek yüzü ortaya çıkanlar var. Dört dörtlük kimseyi bulamayız kimse ben dahil mükemmel değiliz. O yüzden bir şans vermek istedim. Kilo konusunu kafaya takmadım çok çünkü ailem akrabalar arkadaşlar nerdeyse herkes bir şeyler dedikleri için kilom hakkında alıştım yorumlara bir de dediginiz gibi kilom gerçekten fazla ve vermem gerekiyor. Bir de baştan kendini çok iyi gösterip kendine bağlayıp sonra gerçek kötü yüzünü çıkarmasindan iyidir diye düşünüyorum. Kilom için yaptığınız yoruma kizmadim haklısınız. Önce
Ki gorustgum kişilerde hayirlisiysa devam etsin hayırsızsa bitsin baştan diye dua ederken hepsi çok ilerlemeden kesildi bitti ama bu çocukta da bu duayı ediyorum hayirlisiysa devam edelim diye hayırsızsa olmasın inşallah bakalım devam ediyor. Bakalım. Hayırlısı kısmet insallah. Çocuk ozen siz dikkatsiz davranmaya devam ederse zaten bir daha o şans verilmeye değmez derim. Her insan ikinci bir şansı hak eder sanırım. Ben beğendiğim için keşke dememek adına devam ediyorum hayırlısı bakalım teşekkür ederim yorumun için.