- 10 Ağustos 2018
- 940
- 822
- 23
- 43
- Konu Sahibi Ogretmen1981
-
Gerceklik payi var mi peki kayinvalidenin annesi kacmis mi gercekten kocayaDogru da ben sanirjm sunu da taktim kafaya ,bunlar bunu herkese soyleyecek tipler ve ben umursamamazlik yapamiyorum ve boyke birseyin soylenmesinden rahatsiz olucam
Dedikodular yıllardır evrilmiştir muhtemelen. Bir kişinin aklına gelen bile gerçekmiş gibi sunulabiliyor, 50 yıllık mesele kimbililir kimlerin kişisel süzgecinden geçti, neler katıldı. Kaçtı ya da kaçmadı, 85 yaşına gelmiş kadın, sorgulamak kimseye düşmez.Anane 84 yaşında ve 30 yaşında dul kalmış ve yaklaşık 54 yıldır başına gelen unutulmamis millete ne hafıza var .
Dedikodular yıllardır evrilmiştir muhtemelen. Bir kişinin aklına gelen bile gerçekmiş gibi sunulabiliyor, 50 yıllık mesele kimbililir kimlerin kişisel süzgecinden geçti, neler katıldı. Kaçtı ya da kaçmadı, 85 yaşına gelmiş kadın, sorgulamak kimseye düşmez.
Komşular da ne boşboğaz insanlarmış. Ben olsam görüşmem bir daha. Keşke ağzına tıkasaydınız lafı.
Anneanne için üzüldüm.
İnsanlar böyle dedikoduları seviyorlar. Kulaktan kulağa derken kendilerinden de bir şeyler katıyorlar. İyice gerçeklikten uzaklaşıyor.İlla ki evrilmiştirde yani kişinin zaten yaşı 85 hala bu şekilde anılıyor olması çok çirkin nesilden nesile dedikodu aktarılıyor resmen ki ne kadarı doğru zamanla üstüne kaç kat koydular kim bilir
Valla iste ben duyunca sok oldum yani .anlatyiklari hep benim dedigim sekilde.annane ben ne cektim evlendirdiler bunlari biraktim goremedim kac sene diye aglar kacma isi aklima gelmemisti hic ama koylerde dedikodu haline getirildi gitti mutlaka.ha belki de oyle oldu ben emin olamam kesinlikle de boyle denmesi canimi siktiGerceklik payi var mi peki kayinvalidenin annesi kacmis mi gercekten kocaya
Valla aynen yaAnane 84 yaşında ve 30 yaşında dul kalmış ve yaklaşık 54 yıldır başına gelen unutulmamis millete ne hafıza var .
Evet savundugum yok zaten belki de oyle oldu. orda guya konuyu kapatmaya calisayim diye dusundum.ama ustume gelindi resmenNiye mesele ediyorsunuz ki? Bilmem kaç sene önce, siz anne karnında tabiri caizse vitamin bile değilken olmuş bitmiş mesele. Size ne, onlara ne?
Kim neyi nasıl yaptı hakikaten tam anlamıyla bilememe ihtimaliniz de var gerçekten, size tavsiyem tam anlamıyla bilemeyeceğiniz hiçbir durumu/kişiyi sonuna kadar savunmayın. Ha kendi eviniz, çirkin çirkin konuşturmamak en doğal hakkınız orası ayrı
evet insanlar koy yerinde belki evlendi diye elestirip laf ustune laf koydu veya degil onemli olan da bu degil de bunlarin bu olayi bu kadar buyuttugune gore orda burfa konusacak olmasi canimi sikiyorDedikodular yıllardır evrilmiştir muhtemelen. Bir kişinin aklına gelen bile gerçekmiş gibi sunulabiliyor, 50 yıllık mesele kimbililir kimlerin kişisel süzgecinden geçti, neler katıldı. Kaçtı ya da kaçmadı, 85 yaşına gelmiş kadın, sorgulamak kimseye düşmez.
Komşular da ne boşboğaz insanlarmış. Ben olsam görüşmem bir daha. Keşke ağzına tıkasaydınız lafı.
Anneanne için üzüldüm.
Aynen karakterleri canimi siktihayret bişi milettin işi güçü yok 50 sene önceki mevzuyu deşeliyor
size tavsiyem muhatab olmayın bunlarla , mrb mrb okadar sakın sakın korkarım böylelerinin şerrinden
bu arada güle güle oturun canım evinizden huzur sağlık mutluluk eksik olmasın
Keske konusmasa ama degil mi bu kadin kac yillik olay demez gerekli gereksiz herkese anlatir artik.ben de cok samimi olmayi dusunmuyorumEvine sokmaman gereken tipler.
Gelmek istediklerinde, davet ettiklerinde hep bahane bul engel ol.
Zamanla anlarlar.
Ne yaparsan yap konuşacaktır.
Keşke konuşmasa ama millet konuşacak malzeme arıyor.Keske konusmasa ama degil mi bu kadin kac yillik olay demez gerekli gereksiz herkese anlatir artik.ben de cok samimi olmayi dusunmuyorum
Gerçek ya da değil, ne önemi var? Bunu sormanıza anlam veremedim.Gerceklik payi var mi peki kayinvalidenin annesi kacmis mi gercekten kocaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?