Komsunun patavatsizligi

evet zaten karakteri hosuma gitmedi ve burasi da kendi evim bu kadinla nasil olur bilemedim.cok samimi olmamaya caliscam tabi.

85 yasindaki teyzeyle ne komsulugu yahu? Bosverin gitsin.

Belli bir yastan sonra yaslilar eskiye takilip orda yasiyorlar, bosverin kime ne anlatirsa anlatsin. Sizi baglayan bir durum yok
kadin 60 yaslarinda.annane 85.aslinda bir de bu var bu olay oldugunda kadin kucuktur.ondan bundan duydugunu anlatiyor bir de sanki taze olaymis gibi

Boşverin görüşmeyin bu tiplerle
Bınlar sizden de laf alıp başkasına götürür aman diyeyim merhaba merhaba o kadar Yani
Sonra çok başınız ağırır..

Çok da kafayı takacak birşey yok,konu senin rol sahibi olduğun veya kontrolünun olduğu bir şekilde gelişmemiş (olayı kadına anlatan sen değilsin,bahsedildigi gibiyse çocukları evlatlık verip evlenen sen değilsin) 60 yaşında ki teyze ile de birbirinize kahve içmeye gidip gelecek degilsin..bir yerde karsilasirsaniz tekrar konuyu acicaktir sen bozar atarsin;"insanların trajedilerinden sohbet konusu çıkaracak değilim,lütfen bu konuyu bir daha açmayın" dersin olur biter.

Anane 55 sene önce dul kalmış, başına gelenler gelmiş. Bu arkadaşlar olaylara beşikteyken mi şahit olmuş?

Size olayları anlatan dedikoducular zamanında ananeyi çok üzdüğü için evlendirilmek zorunda kalmış deyip sustursaydınız keşke. Bu insanlar neden böyle? Ah keşke o an yanınızda benim gibi dilinin kemiği olmayan bi arkadaşınız olsaydı :)

Evet bir daha acilsa ne derim diye de dusunuyorum dogrusu
iste evime ilk gelen kisiye de birsey diyemedim acikcasi .

iyi yapmissini bence cevap vermeyerek. belki de aa oyle mi vs deseniz sizden alip kayinvalidenize yetistirecekler. millete dedikodu lazim yaa 85 yasindaki kadinin 50 sene onceki mevzusu oyle olsa nolacaaak boyle olsa nolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…