Ben de değiştirme gereği duymam normalde de, işte kadın yanlış anlar diye çekiniyorum.Her buyuk olana abi abla demek garip bence.
Arada 15-20 yaş yoksa ben pek abi abla demedim. Onlara demekte garip aslinda amanerden abim ablam oluyorsa...
Disarda veya ailemizde benden 6-7 yaş buyuk kuzenlerime de abi demedim hiç, adini soylerim. Eşimin kuzenlerine de ayni şekilde abi abla demedim. Kimseye gore de degistirme geregi duymadim.
Yanlış anlasa ne olacak ki.Karşı dairede oturan bir çocuk var, benden üç yaş büyük. Normalde birbirimizi gördüğümüzde falan selamlaşırız. Neyse bu çocuğun annesiyle ilgili bir şeyi farkettim. Bu kadınla her konuştuğumuzda mesela o çocukla ilgili bir laf geçse mesela ben x diyorum sonuçta benden üç yaş büyük kişiye abi diyecek halim yok. Öyle olunca kadın üstüne basa basa x abin diye düzeltiyor. Bunu farkettim. Sizce bu neden? Kadının gözünde yanlış bir anlaşılmaya mı sebep oldum yoksa? Bu çocuğa karşı en ufak bir ilgim falan yok, kadın beni yanlış mı anladı acaba? Sizce?
Hahahaha abi de sende boşverKarşı dairede oturan bir çocuk var, benden üç yaş büyük. Normalde birbirimizi gördüğümüzde falan selamlaşırız. Neyse bu çocuğun annesiyle ilgili bir şeyi farkettim. Bu kadınla her konuştuğumuzda mesela o çocukla ilgili bir laf geçse mesela ben x diyorum sonuçta benden üç yaş büyük kişiye abi diyecek halim yok. Öyle olunca kadın üstüne basa basa x abin diye düzeltiyor. Bunu farkettim. Sizce bu neden? Kadının gözünde yanlış bir anlaşılmaya mı sebep oldum yoksa? Bu çocuğa karşı en ufak bir ilgim falan yok, kadın beni yanlış mı anladı acaba? Sizce?
Git inadına tavla X'i.Karşı dairede oturan bir çocuk var, benden üç yaş büyük. Normalde birbirimizi gördüğümüzde falan selamlaşırız. Neyse bu çocuğun annesiyle ilgili bir şeyi farkettim. Bu kadınla her konuştuğumuzda mesela o çocukla ilgili bir laf geçse mesela ben x diyorum sonuçta benden üç yaş büyük kişiye abi diyecek halim yok. Öyle olunca kadın üstüne basa basa x abin diye düzeltiyor. Bunu farkettim. Sizce bu neden? Kadının gözünde yanlış bir anlaşılmaya mı sebep oldum yoksa? Bu çocuğa karşı en ufak bir ilgim falan yok, kadın beni yanlış mı anladı acaba? Sizce?
Kadın oguluyla aranda bir şey olmasının önünü kesmek için, senden yana bir ilgi varsa olmasın diye böyle diyordur. Yani seni oğluna istemiyor aklınca önlem alıyor şimdiden :d
Karşı dairede oturan bir çocuk var, benden üç yaş büyük. Normalde birbirimizi gördüğümüzde falan selamlaşırız. Neyse bu çocuğun annesiyle ilgili bir şeyi farkettim. Bu kadınla her konuştuğumuzda mesela o çocukla ilgili bir laf geçse mesela ben x diyorum sonuçta benden üç yaş büyük kişiye abi diyecek halim yok. Öyle olunca kadın üstüne basa basa x abin diye düzeltiyor. Bunu farkettim. Sizce bu neden? Kadının gözünde yanlış bir anlaşılmaya mı sebep oldum yoksa? Bu çocuğa karşı en ufak bir ilgim falan yok, kadın beni yanlış mı anladı acaba? Sizce?
Öyle bir şey zaten olamaz, çocuk benim tarzım değil. Kadın niye kendi kendine tribe giriyor anlamadım.Aranızda bir şey olur mu düşünme diye bunun önünü kesmeye çalışıyor baştan.
Bir şey sanıyor kendini de oğlunu da çünkü.Öyle bir şey zaten olamaz, çocuk benim tarzım değil. Kadın niye kendi kendine tribe giriyor anlamadım.
Dese ne olacakKarşı dairede oturan bir çocuk var, benden üç yaş büyük. Normalde birbirimizi gördüğümüzde falan selamlaşırız. Neyse bu çocuğun annesiyle ilgili bir şeyi farkettim. Bu kadınla her konuştuğumuzda mesela o çocukla ilgili bir laf geçse mesela ben x diyorum sonuçta benden üç yaş büyük kişiye abi diyecek halim yok. Öyle olunca kadın üstüne basa basa x abin diye düzeltiyor. Bunu farkettim. Sizce bu neden? Kadının gözünde yanlış bir anlaşılmaya mı sebep oldum yoksa? Bu çocuğa karşı en ufak bir ilgim falan yok, kadın beni yanlış mı anladı acaba? Sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?