KOMŞUNUZ 5 AYLIK BEBEĞİNİZİ SEVMEK İÇİN KENDİ EVİNE İSTESE??SİZİ DEĞİL AMA SADECE BEBEĞİ!

rrrapunzelll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
482
430
103
35
Merhaba annem bana çok yakın gün aşırı anneme gidiyorum.Karşı daireye bi bayan taşındı yanlız birde üniverstye giden kızı var arada geliyor.4 ay önce taşındı tanıştık oda yanlız sıkılıyor diye gelip gitmeler oldu.Hasta oldu annem baktı yardımcı oldu vs. Bayan çok iyi biri belli ne kadar insanları tanıyamasakta iyi birine benziyor sıcak samimi ne pişirse paylaşmak ister evinin anahtarını bile teslim eder anneme bu kadar kısa bi sürede namazında niyazında kendi halinde biri 45 yaşlarında neyse bayanı anlatmak için yazdım bunları benimde kızım var 5 aylık bu komşumuz çok seviyor çocukları doğduğundan bu yana kızımı sever görmeyince özledim der ah görünüm olsa falan der kızı da oda çocukları seviyor götürüyorum seviyorlar ama bundan 1 buçuk ay önce kızı geldi okuduğu yerden kapıyı çaldı bebeği versene biraz sevsin kız dedi ben şaşırdım afaladım ne diyeceğini bilemedim karnı aç emecek falan dedim ama verdim o anın şokuyla annemede dedim hatta bu neydi şimdi diye neyse 10 dk sora getirdi..Sonradan bu bi kaç kez daha oldu kızı çekiniyor çok gelemiyor bize ama rahatsız olmaya başladım tamam sever içine sokarak seviyo bi annane gibi ama eve istemek ne oluyor çal kapıyı bana gel çocuğu alıpta de tamam götürürüm rahatsız olduğum konu sadece çocuğu istemesi alması.geçen yine istedi ben lavabodaydım annem açtı kapıyı lavabodan seslendim yıkayacağım anne diye verme dedim yani sizcede saçma değilmi ya seveceksen beni çağar gel kızım çocukla diye birde öncedende söylemiştim ben annemden başka kimseye bırakamıyorum huyum böyle görümceme bile bırakmadı karda kışda komşuya bırakmadım okula diğer kızımı almaya gittim dedim de hani rahatsız olacağımı düşnmüyor galiba.yani bu durum normlmi sizce siz olsanız ne yapardınız..Kızımı çap cup öpmelerinden rahatsızdım zaten hadi ona alıştım artık ama bu çok saçma geliyor bana insan bişeyde diyemiyor yada ben diyemiyorum samimiyiz ama bu durum hoşuma gitmiyor

Merhaba ben olsam asla vermezdim sevcekse yannda sevsin nekadar samimide olsanz bnce verme kibarca söyle beraberkn sevsinler sonradan üzülme sen pişman olcagna onlarn anlamasi lazm sacmalamislar

Saçma abartı bu ne ya başlığı okurken kalbim sıkıştı yeminle samimiyetine baslarim onun nolur sacmalamayin ya kirilsa kaç yazar evlat bu can yalvaririm vermeyin ya zaman çok kotu neler duyuyoruz veremem ben kimseye vermiyorum huyum bu burda sev deyin ayy varsın bozulsun bak bisey olur cocugunuza eyvah deseniz aglasaniz fayda etmez bi komşu kusse de olur evlat bu can ciğer yaa

Bizim komşumuzun bebeği vardı. Onu alıp severdik annesi de gelirdi arkasından yada biz inerdik. Şimdi 2 yaşında bizden çıkmıyo :) ama sizin değil annenizin komşusu. Sizi samimi bulmuş o yüzden istiyo. Yoksa istemez

Bizimde alt kat komşumuzun kız var annem bazen onlara gidiyor gelirken bize getiriyor sevelim diye severiz de Allah var dünya tatlısı oynarız sonra çocuk sıkılınca annesine geri indiririz aynı şekilde karşı komşumuz var onunda kızı var bazen kapıda görürüm bize alırım kızını severim anne dediği anda annesine götürürüm hiç problem olmadı şu zamana kadar açıkçası artık anneleride alıştı ablan geldi hadi gidin der

Kişisel tercih ve samimiyete bagli ben 5günlükken verdim oglumu karsi komsumdu oda hamileydi hevesleniyodu bide kardes gibiydik de tabi sizin farklı durum biraz

Valla gecen gun karsi komsu kedimi istedi, ben odadaydim ev arkadasim da verdi. Kapiya nasil kostugumu bilemedim, bi bahaneyle cocuktan kediyi istedim. Bi de cocugum olsa napardim bilmiyorum.
En iyisi sevmek istiyorsaniz buyrun gelin demek ya da bebegi ver dediginde ben de geleyim iki dk hem muhabbet ederiz falan diyip birlikte gitmek sanirim

Ben bebegimi üst komsum defalarca temizligini yapacaksan isini yapacaksan bana birak gibi sozler etti ve her defasinda acik ve net teyze ben kimseye guvenmiyorum cocuguma benden baska kimse bakamaz dedim. Bozulmuyoda kadin uzernemi alinmiyo nedir. Ama o istedigi kadar sorsun soylesin kimsenin kucana bile kolay kolay vermiyorum huyum boyle napiyim. Ben bastan tavrimi koydum o yuzden benim icin kolayda sen bastan cok iyi davranmissin. Simdi iyide anlasiosunuz komsuyla. Guzel bir dille olmaz icim rahat olmuo bebegim baska yerdeyken de.

Bebeğinizi asla tek başına kimseye vermemelisiniz. Insanlari da yaşamlarının bize yansittiklari kısmı ile degerlendirip olumlu ya da olumsuz cikarimlarda bulunmamiz dogru degil diye dusunuyorum. Cinsiyetleri de iyi ya da kotu olduklarini belirlemek için bir ölçüt degildir. Bebeğimi birakin kendim bile bu kadar kisa suredir tanidim insanlarin evine gitmek istemem. Dolayli sekilde soylemenize de gerek yok. Bebeginizi tek iken kimseye gondermek istemediginizi soyleyebilirsiniz.

Okuyunca bile bir huzursuz oldum sevmek istiyorsa size gelip sevsin yada bizede bekleriz deyip sizde gittiğinizde bebeğide sevmiş olur.küçücük bebek yalnız götürmek sevmek ne demek
bence kesinlikle yalnız yollamayın hem o komşunuza hem de başkalarına
belki çok iyi niyetlidir bilemem ama o kadar kötü olaylar oluyor ki insan şaşıp kalıyor. Allah evladınızı ve tüm evlatları korusun gözetsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…