- 13 Aralık 2015
- 482
- 430
- 103
- 35
- Konu Sahibi rrrapunzelll
-
Haklısınız samimiyet kurmak öyle kolay değil işte ama bu bayan yanlız kalınca gelip gitmeye başlayınca birde hasta oldu biz yardımcı olduk yemeği vs ayağa kalkamayınca böyle samimiyet oluştu ama söylemeliyim haklısınzBebeğinizi asla tek başına kimseye vermemelisiniz. Insanlari da yaşamlarının bize yansittiklari kısmı ile degerlendirip olumlu ya da olumsuz cikarimlarda bulunmamiz dogru degil diye dusunuyorum. Cinsiyetleri de iyi ya da kotu olduklarini belirlemek için bir ölçüt degildir. Bebeğimi birakin kendim bile bu kadar kisa suredir tanidim insanlarin evine gitmek istemem. Dolayli sekilde soylemenize de gerek yok. Bebeginizi tek iken kimseye gondermek istemediginizi soyleyebilirsiniz.
En başta hata yaptım ben şapır şupur öptüğünde bişey diyemezdim çok kızsamda mıncıklayark severim dediğinde de diyemedim kızdım durdum kendime hata ettim keşke en baştan tavrını koysaydımOyuncak bebek mi bu sevim geri vereyim.ben olsam kirmamak icin ben de giderdim..ben benim yanimda severlerken bile acaba öper mi diye tedirginim bazi insanlar var hele cocugu minciklayip canini yakarak sever o yuzden temkinli olmakta fayda var
Çok haklısınız kesinlikle vermeyeceğim artık kırılan da kırılsın hep iyi düşünmye çalıştım ama vermeyeceğim Allah kimsenin basına vermesin neler oluyor hayattaYa muhakkah iyidir iyi niyetlidir ama ne diyeyim ikna etmek için bebek bu bilemezsin cinsel organına makatina bisey soksa napacaksiniz k.bakmayın agir oldu ornek ama vermeyin diye söylemek durumunda kaldım zaman kotu insanlar kotu güvenmeyen ya yazık çok küçük o daha hic bisey olmasa anlık bi hata bi düşse korksa size söylemese düştü diye çocukta hasar oluşsa konusamasa goremese ozaman napacaksiniz kiymayin evkadiniza bu 2.ornek bi tanıdığımin başına geldi kuzum hala konuşamıyor karar sizin artik kibar olmaya gerek yok içim rahat değil veremem kırılma teyze abla deyin geçin lütfen wallahi içim acidi ya anlatırken
İşte bende onu anlaşan bende diyorumki herhalde benim yanımda rahat mıncıklayıp öpemiyor ben yokken bunlarımı yapıyorlar acaba diye düşünmeye basladımbence sakın verme canım ayrıca niye özellikle tek bebeği istiyo annesi varken sevmeyemi utanıyo anlamadım
Annelik endişelerinizde haklı olabilirsiniz belki benim çocuğum olsa çok yakın komşum olmassa bilemiyorum.aylıkken de alırdık biz annesi tabi iki kere Emziricem yada yıkıycam dese açıkçası anlarım rahatsız olduğunu İstemezdk bir daha ama şimdi onunda işi görülüyor biz bebeğe bakarken o bütün evini temizleyip yorgunluk kahvesi içiyorSizin komşu cocukları biraz daha büyğk galiba bizimkide Azcık büyük olsa belki olabilir hani 2 yaşlarında falan derdini anlatır ama daha 5 aylık olunca annem hariç kimseye bırakmazken rahatsız ediyor,
Ne kadarlıktı bebeğinizBen komşunun bebeğini alırdım bizde dururdu 1-2 saat o arada işlerini yapardı arkadaş ya da eşiyle sohbet muhabbet ederdi artık bilmiyorum :)
bende verdim komşuma kendisi isterdi dursun bende sende azıcık dinlen derdi sağolsun Ama ilk verdiğim dönem Kapı dinledim hep :)
Bu hiç aklıma gelmemişti çok mantıklıKomsuya söyleyin kocam kiziyor o istemiyor
Annelik endişelerinizde haklı olabilirsiniz belki benim çocuğum olsa çok yakın komşum olmassa bilemiyorum.aylıkken de alırdık biz annesi tabi iki kere Emziricem yada yıkıycam dese açıkçası anlarım rahatsız olduğunu İstemezdk bir daha ama şimdi onunda işi görülüyor biz bebeğe bakarken o bütün evini temizleyip yorgunluk kahvesi içiyor
Aynen öyle bana alınma darılma gibi sıkıntılarla uğraşmadan çözebilir bu bahane olayı belkide bunun bi bahane olduğunu anlamasını da sağlarkocam kiziyor iyi fikirmis
kk kadinlari cin gibi masalalh :))
Maalesef öyle Rabbim evlatlarım izi da bizleri de korusun zaman çok kotuuÇok haklısınız kesinlikle vermeyeceğim artık kırılan da kırılsın hep iyi düşünmye çalıştım ama vermeyeceğim Allah kimsenin basına vermesin neler oluyor hayatta
belki duysa gerçeKten kizar esinizAynen öyle bana alınma darılma gibi sıkıntılarla uğraşmadan çözebilir bu bahane olayı belkide bunun bi bahane olduğunu anlamasını da sağlar
İşte bende onu anlaşan bende diyorumki herhalde benim yanımda rahat mıncıklayıp öpemiyor ben yokken bunlarımı yapıyorlar acaba diye düşünmeye basladım
Yani tek bu olsa iyi benim artık insanlara hiç güvenim yok bebek kücücük bide yani komsunun hakkını tanımadan alamam ama benim komşumun bebeği 8aylıktı annesi zorla bırakıyodu bize tek ben annesi yanında olsun istiyodum bence iyi niyet böyle olur ver bebeği aneside kapı dısarı beni düşündürtüyo verme sakın senin yanında sevsinİşte bende onu anlaşan bende diyorumki herhalde benim yanımda rahat mıncıklayıp öpemiyor ben yokken bunlarımı yapıyorlar acaba diye düşünmeye basladım
Kızar evet haberi yok eşim çok titizdir bu konuda bilse kızar :/belki duysa gerçeKten kizar esiniz
haberi varmi bundan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?