KOMŞUNUZ 5 AYLIK BEBEĞİNİZİ SEVMEK İÇİN KENDİ EVİNE İSTESE??SİZİ DEĞİL AMA SADECE BEBEĞİ!

Haklısınız samimiyet kurmak öyle kolay değil işte ama bu bayan yanlız kalınca gelip gitmeye başlayınca birde hasta oldu biz yardımcı olduk yemeği vs ayağa kalkamayınca böyle samimiyet oluştu ama söylemeliyim haklısınz

Oyuncak bebek mi bu sevim geri vereyim.ben olsam kirmamak icin ben de giderdim..ben benim yanimda severlerken bile acaba öper mi diye tedirginim bazi insanlar var hele cocugu minciklayip canini yakarak sever o yuzden temkinli olmakta fayda var
En başta hata yaptım ben şapır şupur öptüğünde bişey diyemezdim çok kızsamda mıncıklayark severim dediğinde de diyemedim kızdım durdum kendime hata ettim keşke en baştan tavrını koysaydım

Çok haklısınız kesinlikle vermeyeceğim artık kırılan da kırılsın hep iyi düşünmye çalıştım ama vermeyeceğim Allah kimsenin basına vermesin neler oluyor hayatta

bence sakın verme canım ayrıca niye özellikle tek bebeği istiyo annesi varken sevmeyemi utanıyo anlamadım
İşte bende onu anlaşan bende diyorumki herhalde benim yanımda rahat mıncıklayıp öpemiyor ben yokken bunlarımı yapıyorlar acaba diye düşünmeye basladım

Sizin komşu cocukları biraz daha büyğk galiba bizimkide Azcık büyük olsa belki olabilir hani 2 yaşlarında falan derdini anlatır ama daha 5 aylık olunca annem hariç kimseye bırakmazken rahatsız ediyor,
Annelik endişelerinizde haklı olabilirsiniz belki benim çocuğum olsa çok yakın komşum olmassa bilemiyorum.aylıkken de alırdık biz annesi tabi iki kere Emziricem yada yıkıycam dese açıkçası anlarım rahatsız olduğunu İstemezdk bir daha ama şimdi onunda işi görülüyor biz bebeğe bakarken o bütün evini temizleyip yorgunluk kahvesi içiyor

Ne kadarlıktı bebeğiniz

Canım devir kotu insanlar psikopat olmus antidepresan ilaclarını millet seker gibi kullanıyo artık.o kadından zarar gelmese bile onun evine giden baska biri zarar verebilir Allah korusun.her zaman en kötüyü dusunmek gerek bu durumlarda..
Bana komsum kendi istegiyle bile verse kesinlikle bakmam
Yarın oburgun birsey olur cocuga al sana bela..

kocam kiziyor iyi fikirmis
kk kadinlari cin gibi masalalh :))
Aynen öyle bana alınma darılma gibi sıkıntılarla uğraşmadan çözebilir bu bahane olayı belkide bunun bi bahane olduğunu anlamasını da sağlar

vermeyin bence
neler neler duyuyoruz
ne evin anahtarını birine bırakın ne bebeğinizi başka birine verin
Allah korusun

Okurkn sinirlrm bozuldu benm de 6 aylık kızm var sendekı nasıl bi saflıktr kı verıyorsun agzın dilin yok mu şakayla bile veremem der insan. Ayrıca sevmesın senın cocugunu yaa canları cok cocuk istıyorsa evlnsn yapsn kızı bı tane. Saçmalıga bak ya.
Cocugunu sakın gerekıyorsa da söyle bunu öpmeyın de sarılmayın de. DE yani

İşte bende onu anlaşan bende diyorumki herhalde benim yanımda rahat mıncıklayıp öpemiyor ben yokken bunlarımı yapıyorlar acaba diye düşünmeye basladım

Yani tek bu olsa iyi benim artık insanlara hiç güvenim yok bebek kücücük bide yani komsunun hakkını tanımadan alamam ama benim komşumun bebeği 8aylıktı annesi zorla bırakıyodu bize tek ben annesi yanında olsun istiyodum bence iyi niyet böyle olur ver bebeği aneside kapı dısarı beni düşündürtüyo verme sakın senin yanında sevsin

Hayatımda duyduğum en saçma şey ne demek annem çocuğu sevsin biraz ver zaman o kadar kötü ki asla ama asla kimseye güvenmeyin hele ki söz konusu evladınızsa bahane üretmenize de gerek yok eve sevmeye veremem diyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…