KOMŞUNUZ 5 AYLIK BEBEĞİNİZİ SEVMEK İÇİN KENDİ EVİNE İSTESE??SİZİ DEĞİL AMA SADECE BEBEĞİ!

Bir olur hadi tamam dersin iki olmaz yani kolay kolay. Hadi sebep olur tamam dersin. Benim komşumda bebeğimi çok sever kendi bebeği olmadan önce benim de tanıdığım arkadaşları geldiğinde sevelim diye istemislikleri vardır. Ama kalabalık ortama isterler genelde. Sevmelik yani ve coook nadir. Bir de benim ki 1 yaşını geçkin. Derdini anlayabiliyorum.
Senin çok da küçük. O kadar kucuk çocukta sevecek ne buluyorlar ki hem.
Bence verme. Neler neler duyuyoruz. İyi insanlardır mutlaka ama yine de insan emin olamaz. Bi kaç kez ben de geleyim kızını göreyim filan deyip sen de birlikte git. Çağırmaz bence zamanla.

Haklısın canın bizimki amcada değil komşu birde :/

Ay bi bana garip gelmedi istemesi sanırım :)
Bende komşumun bebeğini alıyordum, bunalıyordu kadıncağız hem faydam dokunsun hem de ben seveyim diye. Güvenmediğiniz birileri olur vermezsin ama komşun ya. Artık herkesten her şeyden şüphe duy duy normal yaşayamıycaz. Yaşlı başlı kadın napsın ki bebene. Seviyorlardır işte. Ben kötü düşünmedim ama sonuçta çocuk senin.
Değil komşuna istemezsen babasına bile verme

Verme tabii ki . İstediklerinde eğer sende müsaitsen kızıyla beraber eve davet edebilirsin , siz gelin bir kahve de içeriz falan dersin . 1-2 sonra anlar yalnız göndermek istediğini .

ay lütfen vermeyin bebeğinizi, benim olmadığım yerde çocuğumun ne işi var ? karşı komşumun 3 yaşında kızı var, bi kaç kez 2 yaşında kızımı çağırdı oynasın kızıyla diye, imkansız yollamam, gözümün önünden niye ayırayım, feci saçma,bi daha yollamayın nolur

ayy yazdığınızı okudum sahada bi tuhaf oldum arkadaşım ya annem de bende yumuşak yüzümüzden yok diyemeyişimizden böle oluyor sanırım ya insanların bu rahatlıgınıda anlamıyorum ben asla isteyemem en yakın arkadaşım bile olsa ama insanlar rahat ah eşim bi bilse bana çok kızar gecende bahane ettim annemden isteyince banyo yapacak dedim anlasada istemese artık ama istesede bahane bulacagım en kısa sürede de hoşlanmadığını güzel bi dille sölemeliyin ya çocuğu zaten öpüp koklıyorlar evine aldığında nasıl şapır şupur öpüyor kimblir bende yokum nasıl olsa birde geçen gün anneme gelmişti kızıyla çocukla oynuyorlar kızımın yüzüne üfleyince hani içini çekiyorya çocuk nefes alamıyoya o an rahat işte tesadüfen üfledi balina bunu farketmiş bana gösteriyo bide gülerek kızıyla aklınca hoşuna gitti çocuğun tuhaf surat ifadesi sok oldum hele o olaydan sora daha göndermem dedim :/

Belki kötü niyetli degil ama belki. Birde düsünün bir kaza oluyor hersey olabilir kizi da kücükmüs 5 yasinda elinden düsürür kayar üstüne basar kim bilir Allah korusun hersey olabilir kimseye vermeyin bebeginizi. Madem kizi sevmek istiyor bebegi o kiz gelsin size sevsin bebeginizi
bana hic dogru gelmedi cünkü fazla tanisniyormussunuz.
benim kizkardesim daha kücükken 2-3 yasinda bayiliyordu annemin komsusuna gitmeye oda aliyordu kardesimi götürüyordu aksam getirixordu ama cok samimiydiler kac yildir tanisiyordular onunda cocuklari kücüktü ve bize geliyorlardi durum ayri ama dünyanin civisi cikmis bend vermem kimseye oglumu. Annem bile baksa ogluma sürekli ararim güvenmedigimddn degil ama aklim kaliyor

Ben komşunun bebeğini alırdım bizde dururdu 1-2 saat o arada işlerini yapardı arkadaş ya da eşiyle sohbet muhabbet ederdi artık bilmiyorum :)
bende verdim komşuma kendisi isterdi dursun bende sende azıcık dinlen derdi sağolsun Ama ilk verdiğim dönem Kapı dinledim hep :)

Canı
Mutlaka samimi bulmuştur gidip geliyoruz sevmesine de lafım yok özlüyorum diyor seviyor da tek istemesi hoşuma gitmiyo daha küçük yani benide çağırsa gel sevelim diye götürürüm zaten beni niye çağarmıyoda çocuğu istiyo diye düşünüyo insan bizide çağardığı oluyor ama çocuğu tek istediği de oluyor

Oyuncak bebek mi bu sevim geri vereyim.ben olsam kirmamak icin ben de giderdim..ben benim yanimda severlerken bile acaba öper mi diye tedirginim bazi insanlar var hele cocugu minciklayip canini yakarak sever o yuzden temkinli olmakta fayda var

Ya muhakkah iyidir iyi niyetlidir ama ne diyeyim ikna etmek için bebek bu bilemezsin cinsel organına makatina bisey soksa napacaksiniz k.bakmayın agir oldu ornek ama vermeyin diye söylemek durumunda kaldım zaman kotu insanlar kotu güvenmeyen ya yazık çok küçük o daha hic bisey olmasa anlık bi hata bi düşse korksa size söylemese düştü diye çocukta hasar oluşsa konusamasa goremese ozaman napacaksiniz kiymayin evkadiniza bu 2.ornek bi tanıdığımin başına geldi kuzum hala konuşamıyor karar sizin artik kibar olmaya gerek yok içim rahat değil veremem kırılma teyze abla deyin geçin lütfen wallahi içim acidi ya anlatırken

Sizin komşu cocukları biraz daha büyğk galiba bizimkide Azcık büyük olsa belki olabilir hani 2 yaşlarında falan derdini anlatır ama daha 5 aylık olunca annem hariç kimseye bırakmazken rahatsız ediyor,

Ne acayip insanlar var ya, bi tek bana mı absürd geliyo yani?
Eğer yakınsanız buyrun bize gelsin diyebilirsiniz, çok meraklıysa sevmeye. Kuş mu yaa hey allahım

Haklısınız ya ben görümceme bile bırakamadım küçük aklım kalıyor diye inanın 2 aylıktı kar yağarken bile koydum arabaya sardım sarmaladım büyük kızı okula almaya gittim bi komşuya bırak diyenlere kimseye güven yok dedim bırakmadım sevdiğim biri kurulmasın dedim ama böle olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…