• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşusunun gürültüsünden şikayetçi olan var mı?

yuzumde gulumsemeyle okudum hepsını evımız mustakıl dogdum buyudum hala aynı evde yasıyoruz.Kımsenın sesını duymuyoruz :) Kımsede bızım sesımızı... Ama hep ıstemıstım apartmanda oturmayı :)) ıyı kı kısmet olmamıs yoksa burada sıkayet edılen komsulardan bırı mutlaka bızım daıre olurdu :)))

yuzumde gulumsemeyle okudum hepsını evımız mustakıl dogdum buyudum hala aynı evde yasıyoruz.Kımsenın sesını duymuyoruz :) Kımsede bızım sesımızı... Ama hep ıstemıstım apartmanda oturmayı :)) ıyı kı kısmet olmamıs yoksa burada sıkayet edılen komsulardan bırı mutlaka bızım daıre olurdu :)))

Canım arkadaşım sakın apartmana özenme gözünü seviym.. :1shok:
Müstakil ev gibisi varmı, başkasının sesini gürültüsünü ve üstten salladığı halıların pisliğini çekmiyorsun. İnsan bazen bunalımda oluyor sıkıntılı oluyor, hele o zamanlarda geceninn yarısı üsttekinin alttakinin gürültüsü insana dahada fazla rahatsızlık veriyor. Gerçi herkes apartmanda oturmayı becerebilse ve saygılı olsa elbet apartmanda güzel ama malesef çoğu kişi saygısız. Bizim bir komşu vardı inanın gece 3 de elektirik süpürgesini açardı. Bir iki söylüyosun baktınki anlamıyor ağzını bozuyorsun. Sonra onun yaptığı herşey dahada batıyor insana. Sonra karşılıklı zıtlaşmalar ve inasına yapılan yada öyle sanılan davranışlardan ötürü insan evinde huzursuz yaşıyor.
Allah herkese hayırlı komşular versin hepimize :Saruboceq:

Back