• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşusunun gürültüsünden şikayetçi olan var mı?

üst kattında oturanlardan bir benim derdim var sanıyordum bıktım valla:oklava:
çamaşırlarımın üzerine durulanmadan köpüklü köpüklü ıslak battaniye asmalar
camları sildiğimde çiçek sulayıp toprak atmalar (zaten artık silmiyorum)
gecenin bir yarısı kahkaha diycem ama siz resmen anırma diye okuyabilirsiniz çünkü gülmesi öyle üstteki insan müsvettesinin
hele bir yürümeleri var güm güm ev sallanıyor delikafaduldenne yaptıysam çare olmadı polis zabıta mahkeme yok
en komiği evi yeni aldığım sıralarda eski ev sahibi güle güle oturuna geldi demez mi üst kattakiler yüzünden sattım ben bu evi
güler misin ağlar mısın offf çekecek çilem varmış

biizm üst komşunun kızı anasının topuklu terligiyle gezinceee gürültüyü tahmin edersiniz........

arada sırada gürültü oluyor ama sabah başlayı akşama kadar hatta gecenin bir yarısı birşeyler silkmelerinden bıktım..hayır yani inan ne bulur bu kadar silkçek şeyi..hayrına elektrikli süpürge alıcam bi tane:)))) hayır bir de yağmur yağarkende çamaşır asıyorlar balkonun dışına o nasıl bir mantıktır onu da anlamadım:)))

bence üniversitelerde apartman kültürü diye bir bölüm açılmalı
ya da okullarda bunun eğitimi verilmeli
halk eğitimlerdede kadınları eğitmeli
eğitim şart yerimseniben

offffffffff...2 ay oldu yeni evime geçeli.tamda bu gürültü konusuna sinir oldugum bir günde gördüm bu konuyu sagolun...
üst kat komşumun küçük çocugu var ve çocuk sanki hiç uyumuyor yaa...koşturup duruyor heryerde.ablam dün bende kaldı,zavallıcık sabahın köründe uyanmış seslerden oturuyor,nooldu ablam dedim,yukardakiler çok tepindi de dedi benneyaptımki
çok sinirleniyorum yaaa...dün degil önceki sabah da uzun uzun halı silkeledi tepeme yaaa görgüsüz kadın.bittikten sonra bi actım camı,kenarlarda sac tüy ne ararsan.
arkadaslar sanırım bu gibi durumlarda yapacak birşeyimiz olmuyor.kavgas etsen bir türlüü,çıkıp birşey demesen sussan başka türlü...ama gerçekten de birgün bende patlayacagım artık.

valla kızlar aynı dertten muzdarıbız hepımız demekkı..

benımde ust katımda ev sahıbımın gelını ( arkadasım olur kendısı ama artık pek gorusmemeye gayret edıyoruz,) ve onun ust katında ev sahıbım oturuyo..

gece saat 11 de elektrık supurgesı sureklı bı koltuk cekme.. 5 yasındakı cocukla evde tepınme... muzık setıne mıkrafonu takıp aılece karaoke yapma daha saysammı bılmıyorum...

ama ben azıcık muzık acsam hemen benı cagırır neymıs kısıcakmısım sesı..

bız bu kadınla aynı ısyerınde calısıyorduk.. gece vardıyesınde oldugumuzda yazın gunduz o uyusun dıye kaynana ve kayınpederı cocugunu dısarı oynamaya cıkarıyorlardı.. benım uyudugum odada ön tarafta. gelınlerınınkı arka tarafta.. sesten uyuyamazdım cıkıp soylesem e napalım cocuk derlerdı. malum yazın camlarda acık.. ama gelınınkı kapalı cunku evde klıma var...

oda yetmezmıs sabah bahcede bı kahvaltı sefası yaparlardı.. oglenlerıde cocuk sesı mahalledekı cocuklarıda topluyo yanlız oynamıyo.. aksam uzerıde bır kac komsuyla toplasıp bızım bahcede çay sefası cıkıp uyarıyodum e gıt baska odada yat dıyolar ya yatılıyosa yatarım heralde burda rahatım burda yatıcam dıyodum.. ya dusunun artık daha neler neler....

he bırde tam uykuya dalıcam ya bahceden bas bas kızına yada karısına bagırıyo adam yaa bıde asagıda zıl var artık nye yaptılarsa zılı süs dıye heralde...

dun gece yıne ev supuruyodu hanımefendı gece saat 22,40 ta nasıl ama :))))

Son düzenleme:
allah böle insanları ıslah etsin ne dimm
bizim üst katta oturanlarda her akşam kavga ediyolar sağolsunlar evdeki bütün sorunlarını biliyoruz.......:
:kahve:

Son düzenleme:
ayy kızlar bende sizdenim....bana da illallah geldi üst komşumdan...çocuklarınının bağırışmaları tepinmeleri ayrı,kadının çığlık çığlığa bağırması ayrı,kocasının akşam gelip böğüre böğüre konuşması apayrı vallahi sıtkım sıyrıldı...her sabah yumurcak tv nin abuk sabuk çizgi filmleriyle uyanmaktan bıktım yaa

komşumuzun gürültüsünden bıktık bizde
çareyi misillemede buldukkaydirigubbakcemile5
sabahları hoptek akşamları kolbastı açıp son ses spor yapıyoruzsırnaşık şey

offfffff olmazmi.....hele bitanesi merdivenlerden inerken cikarken bütün bina sallaniyo ayakibillari cok ses yapiyo kendisi birazda kilolu.....biraz kaba bi tabir olacak ama gercektende öyle hissediyo insan..yani sanki Fil iniyo cikiyo merdivenlerden paldir küldür.....ben o yüzden ayakkibi alirken hep dikkat ederim ayakibi seslimi deyilmi diye....:kahve:

Son düzenleme:
süper konu açılmış valla bende bıktım. üst katımda anne kız yaşıyor ikiside yaşlı ama nasıl o kadar gürültü yapabiliyorlar anlamış değilim geçen gün işten gelmişim koştur koştur mutfakta uğraştım yedik yemeği karı koca karşılıklı birer kahve içelim mutfakta dedik ama ne mümkün güm güm yukardan ses geliyor eşim içeri kaçtı bende hayatımda yapmıyıcağım bi şeyi yaptım aldım oklavayı elime vur allah vur vur allah vur:)))) sonra ses kesildi o günden beri fazla yok allahtan anladılar

taşınalı 6 ay kadar oldu yukarıdan gelen normal gürültülerden rahatsız değilim. ama yatak odamın duvarı sanki kağıttan, sanki aynı evde yaşıyourz. telefonla ve kendi aralarında bütün konuşma ve gülmeleri kelime kelime duyuluyor.tv sesi aynen bizim evde. Allahtan çok geç yatıyoruz ve gün içindede odaya fazla girmemeye çalışıyorum. birde orayı oturma odası yapacaktık iyiki yapmamışız. çıldırırdım herhalde. şu anda bile yetiyo

offfffff olmazmi.....hele bitanesi merdivenlerden inerken cikarken bütün bina sallaniyo ayakibillari cok ses yapiyo kendisi birazda kilolu.....biraz kaba bi tabir olacak ama gercektende öyle hissediyo insan..yani sanki Fil iniyo cikiyo merdivenlerden paldir küldür.....ben o yüzden ayakkibi alirken hep dikkat ederim ayakibi seslimi deyilmi diye....:kahve:

Arkadaşım aynı binadamı oturuyoruz yoksam, tarifindekilerin eşgali bizim üst kat komşulara çok uyuyorda :1ninca:

Ben evlendiğimden belli alttakileri ve üsttekileri çekiyorum. Yatak odamın üstünde oğullarının odası var gece yarısına kadar internet sesi, müzik sesi. Tam alt katta bekarlar var arabesk dinlemekden fenalık basıyo zaten hiç sevmem. Bi ara müzikle uğraşan biri oturuyodu alt katta sabaha kadar davul trampet çalıyodu. Bigün dayanamadım söyledim bana dediki; mecburum çalışmaya ekmek param bu benim dedi. Bende; bizde sabah 6.30'da ekmek parası kazanmak için uyanmak zorundayız dedim.
Merdiven inme çıkmaları zaten sanırsınız deprem oluyoda binayı terkediyolar.
Evi satışa çıkardık ama alan olmadı :mymeka:
Vileda sapıyla tavana vurmakdan bi dolu iz oldu tavanda. Yani anlıyacağınız bizde komşular ne zaman uyurlarsa o zaman uyuyanlardanız. Sayelerinde gece geç yatma alışkanlığı edindim :bbo:

off yaa bizim komşularda çok gürültü yapıyolar üst ve yan komşumla adeta birlikte yaşıyoruzz tartışmalarını çocukları sevme seslerini herşeyi duyuyoruzzz ayıpp yaniiiiiii

aynı dert bizde de var maalesef... biz bu apartmanı ısı ve ses yalıtımı olduğu için tercih etmiştik ama.. yan dairemin yatak odasıyla dip dibeyiz kadın evde megafonla mı konuşuyor bilmiyorum ya. kocanla kavga ediceksen git salonda veya mutfakta et gece 12 de kavga sesiyle uyanıyorum panik atağım var saatlerce uyuyamıyorum üst kat desen sandalye ve sehpaları sürükleyip duruyor uygun bi dille uyardım ama tınlamadılar burasıda saygın bi yer seçilmiş insanlar güya... aslında apartman dairelerinin tapusunu vermeden önce medeniyet kursu vermek bu tiplere...

bende aynı dertten yakınıyorum...bızımde ust komsu..sabah saaatımı kurmama gerek yok ..onun elektrık supurgesı benı uyandırıyor..sabah aksam ne elektrık supurgesı susuyor..nede cocugu..bıktım vallahı bıllahı..dag basında yasıyorlar sankı bır merdıvenden ınıslerı var..ınanın hanı ahırın kapısını acınca ınekler nasıl saldırır..bunlarda oyle..valla bıktım..nerden tasındım bu eve bılmıyorumkı..

Arkadaşım aynı binadamı oturuyoruz yoksam, tarifindekilerin eşgali bizim üst kat komşulara çok uyuyorda :1ninca:

evet ayni binada oturuyoz demek bunun gibi görgüsüzleri cok ..aslinda bütün komsulardan memnun deyiliz birinin merdivenlerini pislik götürüyo iki sene icinde bir kere temizledigini gördüm,merdivenleri ..suratsizlar hepside ilk tasindigimda birine yani bayan Fil e selam verdim karsiligini almadim artik bende selam vermiyorum...cok surastsizlar ya ..bu evden cikasim geliyo bazen...

benimde karşı komşum çok gürültüydü yüz yüze bakışıyoruz diye terslemek istemedim şakayla krışık söyleyeyim dedim anlamadı. bende binada dedikoducu biri var ne desen gidip yetiştiriyor ona dert yandım maşallah diyeyim ses falan kalmadı :))

Back
X