- Konu Sahibi VuslataDair
-
Vallahi kendime yakıştıramıyorum :-(Bizim millet kibarlıktan insan gibi anlatmaktan anlamaz, en cazgır moduna geç sesi sen yapsan dahi bi daha böyle davranamaz. (based on true story)
İnanın bu akşam neyle vurdu bilmiyorum oklava olamaz sandalye falan mıydı acaba diyorumBöyle insanlarla uğraşmaya değmez, görmezden gelirim yerinizde olsam. Daha büyük bir sorun olursa o zaman harekete geçin derim. Çocukla çocuk olmayın..
Öyle değişik biri kiBir gün vurduğu anda kapısına koşun, otur birlikte dinleyelim diyin.
Hala ısrar ederse bi psikoloğa yönlendirin.
En güzeli o vutdugu zaman sen de vur aşağıya. Sonra da git yöneticiye şikayet et.Öyle değişik biri ki
Bizzat yüzüne verdiğim selamı almamışlığı var düşünün iki defa
Eşimin yurt dışındaki olduğunu daha ilk tanışmamızda belirtmiştimGürültü senden gelmiyorsa seninle bir alip veremediği vardır.
Bahane olarakda onu buluyordur belki.
Ben yemin ettim aylar evvel dedim ki " Allah şahit kapıma geldiğin anda polis çağıracağım"Aynı durumdan muzdaribim. Alt komşum sürekli kapımı çalardı. Evde uyuyordum o esnada düşün.! Ama yok laftan anlamıyor . Böylesi dengesiz komşu gürültüyü hak ediyor aslında . Çokta umursamıyorum. Evime gelen komşular biliyor durumumu . Evimde ses Yok , ha bire kapımıncalmasın diye başka komşumla konuştum. Gittiğinde o söylemiş . Daha gelmedi evime bir daha.
Bugun yapacaktımVurduğu an aşağı inip ağzına geleni say. Dengesizmi ne
Hah işte bu da o cins olmalıBiz 4. Katta oturuyoruz. 3. Kattakiler gece alem yapıyor. Ama öyle çok gürültülü değil. Derinden bir müzik olur belki genelde konuşmalar ve arada kahkahalar olur. Ben rahatsız olmuyorum uyuyorum. Ama 5. Kattaki manyak "susun artık" diye yırtınıyor gece yarısı duvarlara vurur. Ondan rahatsız oluyorum işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?