Komşuya o ses benden gitmiyor nasıl ispatlarım?

Yapmadigin birsey için seni suclamasi çok yanlış. Haksızlığa sessiz kalmamalisin...

Duvariniza vurup sizi rahatsiz etmeye hakki yok polis cagirin direkt ve olayi polise anlatin bakalim bir daha yapiyor mu ceza odedikten sonra :)

O sesleri sizde duyuyor mısınız duydugunuzda ya da komşu size uyarı yaptıgında inin içeri de dinleyin sesleri

Aynı dertten muzdaribim. misafir ağırlamaktan korkuyorum alt komşum yüzünden. Biz Ankara’ya gitmiştik kapıya gelmiş gürültü var diye evde bile değilken nasıl gürültü yaptığıma şaşırdım inanın.

Bi gece kapı çaldı, bizim alt komşu (akraba olmanın vermiş olduğu yetkiye dayanarak) gelmiş, bir hışim eve girdi 'bu ne gürültü ya,yarın iş var, yazıktır! Uyuyamıyorum . Cat çat çat, ne yapıyorsunuz siz? ' diye gürledi. Sonra bir sustu, baktı bir annem salonda TV izliyor , geri kalan herkes odasında uyuyor. Gürültü çıkaracak bir ortam yok, ev sepsessiz.
Söylediklerini yuttu gitti.
Şimdi bir kedim var; masadan yere birşeyler atıp eşyaları sürükleyip koşturuyor, gece gündüz gürültü yapıyor. Ama gecen zamanda alt kattakilerin de artık gürültücü -aglayan -ziplayan çocukları olduğu için şikayete gelmeye yüzleri yok :))

Bence yapacak birseyiniz yok, nasıl kanitlayacaksiniz, en fazla o geldiğinde 'ben de süpürge sesi sizden sandım , sinirlendim. Nereden bu ses gece gece?' diye şikayetine ortak olabilirsiniz

Ya bu kadın aranıyor bilerek sataşıyor sesin sizden gelmediğini de biliyor eminim. Bazı insanlar böyle kavga çıkarmak için aranırlar. Bir sinir krizi geçirirseniz bir daha bir şey yapamaz. Kibar olmayın böyle tiplere.

Binada en ufak bir ses duyduğunuz da alın elinize sopayı vurun duvara eğer kapıya gelirsede size yaptığının Aynısını ona yapın

Yanlis anlama ama kadin senin kocan basinda degil diye seni potansiyel tehlike olarak gorup bezdirmeye calisiyor olabilir

Benim eski karsi komsum da kedimin apartman bosluguna cisini yapip kokuttugunu iddia ederdi. Evet apartman boslugu kokuyor ama kedi degil disarda birakilan ayakkabilardi. Onca insan dururken faturayi evden cikmayan kedime kesmisti kendi aklinca. Kapima bi kez geldi izah ettim, ikincisinde ayarini verip yolladim.

Çirkefleşin başka çözümü yok bunun. Siz neden sürekli beni şikayet edip rahatsız ediyorsunuz çok mu meraklısınız gece gece rahatsız etmeye diye girin. Siz de onları şikayet edin.

Bizim apartmanda da tek çocuksuz ev benim.diğerlerinin en aşağı 3 vocuğu var.alt komsu ust komşu yan komsu derken hurra bi gürültü yapıyorlar
Kesinlikle burda olmanız lazım.apartman olduğunun fakinda degiller.açikçası doğudayım.ne kadar çok çocuk olduğunu tahmin etmeniz lazım.bide anne babalari da yüksek sesle konusuyor.gecenin bi yatısi dövusen mi dersin.kosup zıplayan mı asansore iseyen çocuklar mı?ben yine iyi dayaniyorum.kimseye sikayete gitmiyorum.ama ben gürültü yapsam hemen kapıma dayanirlar.arsız olmak böyle bisey heralde.

Gercekten sss yap o zaman anlar yapip yapmadiginu

Cnm rahatsiz oluyorum diyen altkatindakidr ses yapan bence bikere bende aynı hataya düştüm hiç unutmuyorum.ramazanda sahur yapıp yatağa giriyodk bir ilahi sesi son ses TV'den geliyo bir gün böyle iki gün böyle ben üstten geldiğine okadar eminim kicagirdim kadını balkona bı çıkıştım mejbur muyuz gece sizin TV sesine falan diye oda durup durup pelin sen iyimisin valla bizden değil Oses ama çok sinirliydm.neyse girdim içeri alttaki komşu noldu diye geldi dedim bıktık artık her gece son ses ilahi sabah eşim ise gidiyo uyuyamıyo.dediki özür dilerim o bizim evden geliyo çok şaşırdım .üst kattakindende ben özür diledim.nasil utandım anlatamm

Bizim binada cok ses gecirir gecen sene ustumdeki komsu kendini parcaladi dizi izliyorsun film izliyorsun diye yok arkadas yeni dogum yapmisim ne dizisi ne filmi saatini ismini dahi soyluyor yok dizi falanda izlemem

Tasindi gitti megerse benim karsi dairemin sesi ona gidiyormus diziyi filmi izleyenler karsimdakilermis hala icimde kaldi kendimi anlatamadim diye

Ses geliyor dedigi an cık daire kapilarını gez birgun onuda yapmistim bizdede supurge muhabbeti olmustu baska yolu yok eger bilincli olarak iftira atmiyorsa ortada bir ses varsa soyle komsuna benden ses olmadigina eminim ses duydugun an gel komsulari gezip bakalim diye mantiksiz belki ama bir cozum yolu aklanmaniz adina

Alt komsum ses telleri titreyeseye kadar cocuklarina bagiriyor, biz idare ederiyoruz.
Komsuma diyorum ki, cocuklarina okadar bagirma. Komsumun cevabi: Eee kendime hakim olamiyorum, ama sende Futbol seyrederken bagiriyorsun (hayatta seyretmem, seyredenide anlamam)

Millet olmayan ses icin ne kadar cirkinlesiyor, bizde onlarin ayibini kapatmaya calisiyoruz.
(Almanyada yasiyorum, eger almanlar duysa sikayet eder, cocuklari alirar elinden, ama benim komsum hala futbol izledigimi iddia ediyor)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…