Komşuyla mahkemelik olduk.

buket0606

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2020
74
11
18
Arkadaşlar üç dairelik apartmanda oturuyorum alt katımda oğlunun evinde oturan bir kadın var oğlu yurtdışında çalışıyor bu kadın gürültümüz olmamasına rağmen ilk taşındığımız yıl sürekli kapımıza geldi gürültü yapıyorsunuz diye oğlu yurt dışından gelince gelip bizden özür diledi anam cahil kısura bakmayın diye ama kadın sürekli duvarlara vuruyor misal balkonumu yıkadım kadının gideri tıkanmış galiba yıkama suyum onun balkonuna gelmiş kadın da apartman korkuluklarına demir sopayla vurup bana küfretmeye başladı ve uyuyan bebeğimi uyandırdı ben de korkuluklara vurmasınıp kaydetip polise verdim ardından bı kadınn akrabaları kapımıza dayandı ve oğlu yurt dışından beni arayıp tehdit etti ben de oğlunu da mahkemeye verdim velhasıl kredimiz de bitmedi taşınamıyoruz da gül gibi evimde kadın bana birgün huzur vermedi ne yapmalıyım

Arkadaşlar üç dairelik apartmanda oturuyorum alt katımda oğlunun evinde oturan bir kadın var oğlu yurtdışında çalışıyor bu kadın gürültümüz olmamasına rağmen ilk taşındığımız yıl sürekli kapımıza geldi gürültü yapıyorsunuz diye oğlu yurt dışından gelince gelip bizden özür diledi anam cahil kısura bakmayın diye ama kadın sürekli duvarlara vuruyor misal balkonumu yıkadım kadının gideri tıkanmış galiba yıkama suyum onun balkonuna gelmiş kadın da apartman korkuluklarına demir sopayla vurup bana küfretmeye başladı ve uyuyan bebeğimi uyandırdı ben de korkuluklara vurmasınıp kaydetip polise verdim ardından bı kadınn akrabaları kapımıza dayandı ve oğlu yurt dışından beni arayıp tehdit etti ben de oğlunu da mahkemeye verdim velhasıl kredimiz de bitmedi taşınamıyoruz da gül gibi evimde kadın bana birgün huzur vermedi ne yapmalıyım
Konunuz bdv'ye taşınırsa daha fazla yardım alabilirsiniz. Mune Mune bdv konusu.

deli deliyi görmeden sopasını saklamazmış denir ya, sen de deliriceksin.güzellikle denedin mahkemede bitti, sen her şeyi belgelendir her şeyi kaydet kapısına polis de yolla.ama o sana bir şey yaptı mı sen de susma

oğlu beni arayıp sana kocanın yapamadıklarını yapıcam diye tehdit edince verdim ben de mahkemeye çok edepsiz bunlar kredisini zar zor ödediğimiz çok severek aldığımz evde hiç huzur vermedi kadın bir de kendi evide değil oğlunun evi. Apartman temizlenirken garajı bile temizletmiyor 10 lira fazla vermemek için kadın ben karışmam ben garajı kullanmıyorum diyor ama oğlu yurtdışından gelince kullanıyor

Aynen daha da sardılar geçen kadın evinde bağı bağır telefonla konuşuyor Diyor ki oğlum sen hapse girersen bana kim bakacak diyor oğlu artık ne diyorsa tel de
Sende kocanla bagıra bagıra telde Konus, alttaki manyaktan tehditleri ve pisliklerı yuzunden alacagımız tazmınatla evın kapılarını fayanslarını degıstırıp tatile gider miyiz de.

Kadını mahkemeye vermeniz biraz fazla gibi gelmişti ama adamın da tavrını görünce az bile yapmışsınız, terbiyesiz herif.
Uğraşıp dursunlar, evinizden de çıkmayın sakın.
Havlayan köpek ısırmaz. Dağ basi sandilar sanırım, istedikleri gibi at koşturacaklar.

artık 6 senedir kaç kez konuştum oğluyla bak anan sürekli vuruyor yapmasın diye adam benm anam yapmaz öyle şey diyordu kadın korkuluklara vurunca ben de hemen kaydetip şikayetçi oldum belki bidaha vurmaz uzlaşmacı olurum diye ama adam arayıp küfür vr hakaret edince direk savcılığa verdim

Mesela buzdolabını siliyorum geçen buzdolabındaki kavanozu alıp yere koydum sonuçta sert vuramam içi dolu.alttaki başladı dandan duvarı vurmaya elinden kaşık düşse duvara vuruyor

Back
X