Komşuyla mahkemelik olduk.

oğlu beni arayıp sana kocanın yapamadıklarını yapıcam diye tehdit edince verdim ben de mahkemeye çok edepsiz bunlar kredisini zar zor ödediğimiz çok severek aldığımz evde hiç huzur vermedi kadın bir de kendi evide değil oğlunun evi. Apartman temizlenirken garajı bile temizletmiyor 10 lira fazla vermemek için kadın ben karışmam ben garajı kullanmıyorum diyor ama oğlu yurtdışından gelince kullanıyor
Oğlu size bunu dediğin de eşinizin tepkisi ne oldu ?

onun bağrışları karşısında pısarsanız size o evi zehir eder.
o bağrırsa siz 2 kat bağrın balkona çıkın gerekirse orda bağrın mahalleyi ayağa kaldırın
hemen geri vitese takıyorlar emin olun
bizim alt katta da vardı bi tane deli evinin üstünde tepine tepine bağıra çağıra susturduk

Mahkemeye vermekle iyi etmişsiniz. Ne kadar değişik insanlar var Allah esirgesin. Bosuna dememisler ev alma komşu al diye..
Komşuluk hakkı okadar büyükki inşallah anlarlar hatalarını. Anlamasalar dahi korkarlar birsey yapamazlar. Oğlu çok terbiyesizmiş inşallah ceza alır .

oğlu beni arayıp sana kocanın yapamadıklarını yapıcam diye tehdit edince verdim ben de mahkemeye çok edepsiz bunlar kredisini zar zor ödediğimiz çok severek aldığımz evde hiç huzur vermedi kadın bir de kendi evide değil oğlunun evi. Apartman temizlenirken garajı bile temizletmiyor 10 lira fazla vermemek için kadın ben karışmam ben garajı kullanmıyorum diyor ama oğlu yurtdışından gelince kullanıyor
Yok artık! Ser.... bak. Kocan duymasin vallahi cinnetlik sözler Allah korusun. Terbiyesiz.
Bence kendini ezdirme asla bunlara

Sizce avukat tutmalı mıyım burunlarından gelsin istiyorum

Elinizde somut delil biriktirin. Adamın telefonda sizi arayıp hakaret etmesi delil olarak sayılmıyor. Yazılı olması lazım veya sizin video ya da ses kaydı almanız lazım aynı ortamda iken. Ve alırken de kaydediyorum diye videonun ya da ses kaydının içinde belirtmeniz gerek başında sonunda fark etmez. Düşünün sadece video bile işe yaramıyor. Komşu yüzünden biz de mahkemeliğiz. Avukatımızı tuttuk mahkeme günümüzü bekliyoruz. Elimizde çok fazla delil ve darp raporu olmasına rağmen bir yılı geçti. Dediğim gibi somut deliller biriktirin ve avukat tutun. Bu süreç yavaş ilerliyor yılları bulabilir sonuçlanması. Biz de yeni almıştık evimizi ama böyle lanet insanlarla uğraşmak yerine yeni bir ev almayı düşünüyoruz. Gün geçmez böyle insanlarla. Mesleğime zarar gelecek mi sicilime işlenecek mi derdi daha kötü. İnşallah siz de biz de bu durumdan tez zamanda kurtuluruz.

Bence kontrollü gidin gerilimi daha cok tirmandirmayin.az işten çok iş çıkar demişler yok yerden başınız belaya girmesin sonra keşke uymasaydik demeyesiniz.korktuğunuz u dusunmesinler birsey oldugunda hakkinizi arayacaginizi bilsinler bu onlara yeter diye düşünüyorum

Ogl7nun kufur ve hakaretleri varsa ve tehditleri, savcilik dava acilmasina karsr verir. Dava acilir. Ettigi tehditler fiilen gerceklesmedigi icin ondan birsey cikmaz. Hakaretler icin de daha once sabikasi yoksa en fazla hukmun ertelemesinin geri birakilmasi verilir. Yani 5 yil suc islemeyecek.
Bu arada alt komsunuz gercekten ruh hastasi. Ev alma komsu al diye bosuna dememisler.

Kolay kolay demezdim bunu ama satın bence o evi borcuyla. Çekilecek dert değil bu. Diğer üyeler uğraş falan demiş ama sinirleriniz çok yıpranır, sağlığınızdan olursunuz Allah muhafaza. Bilmiyorum, bence değmez.

Gerçekten çok zor teli kaydederken kaydediyorum dedim kayıtlı olduğunu bile bile öyle konuştu Acaba kaydettiğimi bilmese neler derdi hiç bilmiyorum aslında tedirginim de çünkü napacakları belli olmaz bir yandan da yurtdışında işi var çoluğu çocuğu var işini tehlikeye atıp bişi yapmaz diyorum

Bir şey yapamaz bundan emin olun. Bence evinizin keyfini çıkarın, görmezden gelin. Gerekirse bunlar uslanana kadar mahkeme yolu asindirin ama prim vermeyin lütfen.

Mesela buzdolabını siliyorum geçen buzdolabındaki kavanozu alıp yere koydum sonuçta sert vuramam içi dolu.alttaki başladı dandan duvarı vurmaya elinden kaşık düşse duvara vuruyor

Bizim ust komsu gibi komsusu olsa kan cikartacak demek ki, deli midir nedir 🤦🏻‍♀️

artık 6 senedir kaç kez konuştum oğluyla bak anan sürekli vuruyor yapmasın diye adam benm anam yapmaz öyle şey diyordu kadın korkuluklara vurunca ben de hemen kaydetip şikayetçi oldum belki bidaha vurmaz uzlaşmacı olurum diye ama adam arayıp küfür vr hakaret edince direk savcılığa verdim
.Suan ki evimize tasindigimizdan beri o kadar kişi sordu ki gürültüden rahatsız oluyor musunuz diye??Kı eski evimizde ki sesin 10 1 i bile yok bu evde.ıEn son karşı komşumda sorunca herkes soruyor ama yok dedim.Meger bizden önce yalnız yaşlı ve rahatsızlığı olan bir kadın kalıyormuş doğal olarak en ufak sesten rahatsız oluyormuş.Oglu baska yerden ev almis taşınmış. Yani kadın anlaşılan çok hashas ve düzelmesi bu saatten sonra zor inşallah kadın taşınır da kurtulursunuz diyorum.Bir de çok yüz göz olunmuş malesef.Cok terbiyesiz insanlar.

Zor durum sakın çıkmayın evinizden o deliyse sizde deli olucaksınız. O vuruyorsa siz iki kat vurucaksınız. Karşısında sert durun. O oğluda boşa tehdit edıyor uzaktan kolay öyle vururum asarım demek. Siz sakin olun evinizin keyfını çıkartın. Böyle insanlar konuşmakla anlamıyor.
Ay ama o işler öyle olmuyor
Yıkımlar bir cinnete bakıyor böyle durumlarda

Merhaba, maddi durumunuz elveriyorsa bir avukat tutup hem hukuk davası hem de suç duyurusunda bulunmanızı tavsiye ederim

Arkadaşlar üç dairelik apartmanda oturuyorum alt katımda oğlunun evinde oturan bir kadın var oğlu yurtdışında çalışıyor bu kadın gürültümüz olmamasına rağmen ilk taşındığımız yıl sürekli kapımıza geldi gürültü yapıyorsunuz diye oğlu yurt dışından gelince gelip bizden özür diledi anam cahil kısura bakmayın diye ama kadın sürekli duvarlara vuruyor misal balkonumu yıkadım kadının gideri tıkanmış galiba yıkama suyum onun balkonuna gelmiş kadın da apartman korkuluklarına demir sopayla vurup bana küfretmeye başladı ve uyuyan bebeğimi uyandırdı ben de korkuluklara vurmasınıp kaydetip polise verdim ardından bı kadınn akrabaları kapımıza dayandı ve oğlu yurt dışından beni arayıp tehdit etti ben de oğlunu da mahkemeye verdim velhasıl kredimiz de bitmedi taşınamıyoruz da gül gibi evimde kadın bana birgün huzur vermedi ne yapmalıyım
Ellerinize sağlık. En iyisini yapmışsınız. Evde bebek var ya nasıl sessiz olabilirsiniz. Ağlamasın mı? Evde yürüyünce bile ses gidiyor bazı binalarda. Uçarak mı gideceksiniz? Çok iyi yapmışsınız. Belki mahkeme para cezası falan verir de ders olur

Back
X