Komşuyla mahkemelik olduk.

Bence cok uzatmayin ugrasmayin. Edepli insanlar olsalar zaten utanirlar ama siz soylemissiniz daha cok saldirmaya baslamislar. O evde esiniz var. Evham vermek istemem ama Allah korusun neler okuyoruz. Bence daha fazla ugrasmayin ev arayin. Kredi borcunuz olsa da ayni bankadan al sat islemi yaparsaniz o evi sattiginizda aldiginiz paranin kalan borcunuz kadarı otomatikmen bankaya aktariliyor. Size kalan kadarini yeni evinize pesin olarak kullanir ve kredi cekersiniz ayni sekilde de odersiniz. Mikroba bulasacagina yanindan gec demisler. B buket0606

Aslında olay ilk olduğunda ev aradık baya ama istediğimiz gibi bulamadık bir de bunu satıp almamız gerek ya da kiraya çıkmamız gerek sonra ev satılınca ev alabilirz tekrar taşınma vs insanı uğraştırıyor işte bi kadının işgüzarlığı kendi evi bile değil birgün huzurlu oturtmadı kendi evimde .Ne aidat öder ne apt temizliğine karışır oğlunun altında son model bmw var anası param yok diye yardım yerlerine başvuruda bılunuyor hatta geçen koronadanndolayı yardım yapıldı ya ona bile başvurdu hak mı bu şimdi

B buket0606 , ben bu çalıyı dolaş olayına katılmıyorum. hep sizin ve benim gibi insanlar bu gibi zorba insanlar yüzünden yer mi değiştirecek? Kadını umursamayın, kapıya kamera koyun, her rahatsız ettiğinde polisi arayın, yani kapınıza gelirse falan. mahkeme sonucunu bekleyin. ben üst katı şikayet ettikçe neler neler yaptılar. sinirlerim bozuldu. üstte olduğunuz için siz şanslısınız bence. ben alttan ne yaparsam yapayım rahatsız olmadı hayvanlar ama görgüsüz diye bağırınca duyuyorlar galiba.

şikayet edin cimer üstünden isimsiz ihbar olarak ama bence onların tanıdığı vardır.

ya kızlar korkuyorum da aslında ne bilim adamın da ailesi var ama ne bilim kadın hergün dolduruyor oğlunu resmen azmettiriyor

kamera yok mu apartmanda ya da kendi kapınızın önünde? Yoksa mutlaka edinin. Hiçbir şey olmazsa sosyal medyaya koyarsınız, defalarca şikayet etmedim sonuç alamadım dersiniz. Sizin gibi benim gibi bu dertten muzdarip çok kişi var. Korkmak çare değil, korkup geri çekilirseniz onlar daha da ileri gider. Olur da dışarıda rahatsız ederlerse bağırıp çağırın ki başka insanlar duysun.

Apartmanm heryerine koymak gerek zaten adam tel de diyor ki kaydettiğimi bile bile “o apartmandan çıkarsınız siz s.ç...rtçam sizi “ diyor edepsiz yazarken bile ben utanıyorum

Sanki bişi yaptık sürekli korkuluğa vurduğu için canımıza tak etti şikayetçi olduk önceden defalarca eşim konuştu adamla her defasında bnm anam yaşlı nası vursun diyordu

Adam size yazıyorsa kişilerin huzur ve sukunu bozmaktan şikayetçi olun, var mıydı bunla ilgili şikayet? Numarasını da engelleyin, muhatap olmak zorunda değilsiniz. Size ulaşamayınca kudurur zaten ama kamera şart edinin mutlaka.

Sanki bişi yaptık sürekli korkuluğa vurduğu için canımıza tak etti şikayetçi olduk önceden defalarca eşim konuştu adamla her defasında bnm anam yaşlı nası vursun diyordu
Yaşlı teyze kiraciysa bina yonetimiyle konuşun imza toplayin atın binadan,anlaşması bitince postalar ev sahibi

Kadını videoya alamaz mısınız korkuluklara vururken? Onun hakkında da şikayetçi olun huzurumuzu bozuyor diye.

Tazminat davasını mahkemeden sonra mı açtınız bide avukat tuttunuz mu
Tazminat davasını bu mahkeme sonuçlanınca açacağım. Avukat tuttum. İlk davam görüldü. Davadan sonra koruma kararı ve uzaklaştırma kararı çıkarttım. Dava nereye kadar giderse gitsin peşini bırakmayacağım. Şu ana kadar 10 bin tl harcadım ama umurumda bile değil. Yeter ki yaptıkları yanına kar kalmasın

Back
X