- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
-
İyi akşamlar herkese öncelikle.
Hemen konuya geçiyorum. Karşı komşuma sürekli misafir geliyor. Evden çıkma yasağı da var üstelik. Yine şimdi 20 kişi falan geldi çoluk çocuk. Bir de aralarında öksüren var , öksürme sesi bizim salona kadar duyuluyor.
Ben bu insanları şikayet etmek istiyorum. Bizim sağlığımızı riske attıkları için. Eşim boşver diyor ama sinir oluyorum. Bu kadar nasıl vurdum duymaz olabilirler diye.
Nereyi arayabilirim? İsim vermeden şikayet edebilir miyim?
Evdeler. Kamera falan yok apartmanda. İspat isterler mi acaba ?Polise isimsiz ihbarda bulunun
Biz zaten burdaydık derler mi acaba diye düşündüm .Polise şikayet edin isim verme zorunluluğunuz yok. Kesin edin hatta düşüncesiz insanlar ya
Biz zaten burdaydık derler mi acaba diye düşündüm .
Deseler de polis bunu yer mi, bir de onu düşünmek lazım. =) Polisi arayın kesinlikle.Biz zaten burdaydık derler mi acaba diye düşündüm .
Aradım ama ben aradıktan sonra 6 7 kişi gitti.Sen ozelden adresi ver ben arayım şikayet edeyim
Yav hakkım haram olsun ben 3 aydır anamı babamı görmüyorum dışarı çıkmıyorum iki küçük bebeğim var bunlar yüzünden bu bela bitmesse haram zikkkim olsun...kesin iftar davetidir...bu sene misafur kabul edilmese ne olucak cahil insanlar
Aradım ama ben aradıktan sonra 6 7 kişi gitti.
Ee geldimi polis evde parti yapıyorlar deseyAradım ama ben aradıktan sonra 6 7 kişi gitti.
Ee ne oldu polisler geldilermiAradım ama ben aradıktan sonra 6 7 kişi gitti.
Yazan olmuştur ama burdaydim lafına bakmaz ikametgahina bakıyorlar hemen ,Biz zaten burdaydık derler mi acaba diye düşündüm .
telefonu gözetleme deliğine dayayıp video çekseydiniz ya o an :/ bir şey olmaz kimin ihbar ettiğini anlamazlar polisi arayın böyle durumlarda hemen.nerede yaşadıkları gbt de çıkıyor kabak gibi polisi kandıramazlar.Hakkımı helal etmiyorum böyle insanlara asla.Aradım ama ben aradıktan sonra 6 7 kişi gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?