Komşuyu nereye şikayet etmeliyim ?

Bu eşler hep böyle bosver'ci yaa.onu da polise şikayet edeceksin onlarla birlikte aslında

Sayende yaglarım erıdı keyiften, uc kg vermısımdır oh

Ne için aradınız polisi ben de şu çardakta oturanlar için aramayı düşünüyorum ama Bi yaptırımı var mı emin değilim
Geç saate kadar çocuklar oynuyordu. Saat 11di aradım. Polis arabası geldi herkes evine diye anons ettiler. Beş dakika sonra tekrar döndüler siren çaldılar kontrol için

Geç saate kadar çocuklar oynuyordu. Saat 11di aradım. Polis arabası geldi herkes evine diye anons ettiler. Beş dakika sonra tekrar döndüler siren çaldılar kontrol için
Aaaaaa neden kimseye ceza yazmadılar ki en azından caydırıcı olurdu.

Aaaaaa neden kimseye ceza yazmadılar ki en azından caydırıcı olurdu.

Başlarında yetişkin yoktu ondan olabilir.
Millet çok geniş ya, saat 23 sokakta ciyak ciyak çocuk salıyorlar. Resmen kendileri kafa dinliyor diye bize işkence. Küçük bebeği olanı hastayı düşünenen yok. Sitede oturana zor millet delirmiş

Korona olmasa bile saat 23 de çocukların ne işi var asagıda yanında bir büyük olmadan ?
Vallahi bizim insanlarımızı anlamak çok zor.

Nasıl keyifli okudum o 9 sayfayı çok iyi olmuş boşuna mı duruyoruz aylardır evde bu insanlar yüzünden kapımızın önüne dahi çıkamaz olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…