- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
-
Ben şikayet ettim 10 dk bile geçmedi sanırım hemen geldiler. Ama dısarıdan gelmişlerdi misafir olarak . Anlattım telefonda polise. Ceza yazdılar sanırım ki adam bas bas bagırdı.Aynısından bizim binada da var ve hatta o da karşı komşum her akşam abartısız her akşam sürü gibiler evde tüm çoluğu çocuğu geliyor
hatta gelini de bu binada akşama kadar en az 20 kere inip çıkıyorlar bi aşağı bi yukarı apartmana yazıda astık ama kimsenin umru değil sinir olduğumla kalıyorum
Polisi aradım kendi evleri bişey diyemeyiz yapamayız dedilersizin ordaki karakol nasıl yaklaşır olaya bilemem ama bende şikayet hiç bi işe yaramadı
Evet gerçekten gelmiyor.site içerisinde en az 15-20 kişi oluyor dipdibe ve birden fazla şikayet gidiyordur eminim her hafta.ama yok gelen giden olmuyor..Aaaaa ciddi misiniz ben aradım 10 dk bile geçmedi sanırım hemen geldiler .
Çok şaşırdım Suan. Hemen geldiler burda. Acaba zabıtayı falan da mı arasanız ya da cimer bimer neresi varsa yazın şikayet edin , şikayet ediyoruz gelmiyorlar deyin.Evet gerçekten gelmiyor.site içerisinde en az 15-20 kişi oluyor dipdibe ve birden fazla şikayet gidiyordur eminim her hafta.ama yok gelen giden olmuyor..
Evet gerçekten gelmiyor.site içerisinde en az 15-20 kişi oluyor dipdibe ve birden fazla şikayet gidiyordur eminim her hafta.ama yok gelen giden olmuyor..
Evet aradım tabiki ama kimse gelmedi..şu an cıvıl cıvıl çocuk sesleri dinliyorum aşağıdan.Siz şikayet ettiniz mi ?
Evet aradım tabiki ama kimse gelmedi..şu an cıvıl cıvıl çocuk sesleri dinliyorum aşağıdan.
İftar saatiydi bakmadım . Zaten evdeydiler baya kalabalıktı. Muhtemelen iftardan sonra dağılmışlardır.Polis geldikten sonra kalabalık dağıldı mı? Nasıl oldu?
Bugün 2 aydan sonra ilk defa markete gittim. Kadının biri çocuğunu almış gelmiş. Sokakta her yerde çoluk çocuklu aileler. Bizim burada haftasonu yasağı da kalktı. Ne olacak böyle bilmem!!?
Tekrar tekrar arayın bence daha da gelmezlerse neden gelmiyorsunuz diye dişinizi gösterin.Evet aradım tabiki ama kimse gelmedi..şu an cıvıl cıvıl çocuk sesleri dinliyorum aşağıdan.
184 ü ara istersen saglik bakanlığını ya daBizim siteyi bir görseniz şenlik alanı gibi çoluk çocuk herkes dışarıda bütün gün.poliste çağırdım dün ama gelmedi..geçen haftalarda sanırım sürekli şikayet gidiyormuş bizim site hakkında ama polisler GELMİYOR..ne yapılabilir bu durumda bir sefer gelse polis caydırıcı olacak ama yok..bilgisi olan var mı nasıl olacak bu iş.
Ne için aradınız polisi ben de şu çardakta oturanlar için aramayı düşünüyorum ama Bi yaptırımı var mı emin değilimPolisi aradım ben. İsim falan da sorulmadı. Geldiler işlem yaptılar
Darısı bizim sitedekilerin basina. Gerçekten bugün illallah ettim. Hatta içlerinde sitede sevdiğim bir arkadsim da vardı o da inmiş, görünce şok oldum, selamı sabahı kesesim geldi. 2 yaşında çocuğu var bir de onu da indirmiş.Çocukları apartmanın bahçesine indirdiği zaman bile ceza yiyen komşular var, Onlar nasıl gidebilmis ki ?
Darısı bizim sitedekilerin basina. Gerçekten bugün illallah ettim. Hatta içlerinde sitede sevdiğim bir arkadsim da vardı o da inmiş, görünce şok oldum, selamı sabahı kesesim geldi. 2 yaşında çocuğu var bir de onu da indirmiş.
Daha geçen gün hastalandı 2 gün yattı, iştahı kesildi, kolunu oynatmaya hali yoktu. Ateşini ölçün mü diyorum, yok yok corona olsa anlardım yoruldum ben diyor. Ben biraz ususem ateşim kontrol ediyorum hemen vallahi ömrümde böyle gamsizlik görmedim. Site içinde oturmak kesinlikle yasak mı şimdi ona göre yarın polisi aramayı düşünüyorum ben de
Evet yasakDarısı bizim sitedekilerin basina. Gerçekten bugün illallah ettim. Hatta içlerinde sitede sevdiğim bir arkadsim da vardı o da inmiş, görünce şok oldum, selamı sabahı kesesim geldi. 2 yaşında çocuğu var bir de onu da indirmiş.
Daha geçen gün hastalandı 2 gün yattı, iştahı kesildi, kolunu oynatmaya hali yoktu. Ateşini ölçün mü diyorum, yok yok corona olsa anlardım yoruldum ben diyor. Ben biraz ususem ateşim kontrol ediyorum hemen vallahi ömrümde böyle gamsizlik görmedim. Site içinde oturmak kesinlikle yasak mı şimdi ona göre yarın polisi aramayı düşünüyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?