Komşuyu nereye şikayet etmeliyim ?

Ben şikayet ettim 10 dk bile geçmedi sanırım hemen geldiler. Ama dısarıdan gelmişlerdi misafir olarak . Anlattım telefonda polise. Ceza yazdılar sanırım ki adam bas bas bagırdı.

Evet gerçekten gelmiyor.site içerisinde en az 15-20 kişi oluyor dipdibe ve birden fazla şikayet gidiyordur eminim her hafta.ama yok gelen giden olmuyor..
Çok şaşırdım Suan. Hemen geldiler burda. Acaba zabıtayı falan da mı arasanız ya da cimer bimer neresi varsa yazın şikayet edin , şikayet ediyoruz gelmiyorlar deyin.

Polis geldikten sonra kalabalık dağıldı mı? Nasıl oldu?
Bugün 2 aydan sonra ilk defa markete gittim. Kadının biri çocuğunu almış gelmiş. Sokakta her yerde çoluk çocuklu aileler. Bizim burada haftasonu yasağı da kalktı. Ne olacak böyle bilmem!!?

İftar saatiydi bakmadım . Zaten evdeydiler baya kalabalıktı. Muhtemelen iftardan sonra dağılmışlardır.
Bizim burada haftasonları hala sokağa çıkma yasağı devam ediyor.

184 ü ara istersen saglik bakanlığını ya da

Ben iki ayi geçti evdeyim, bu süreçte mutfak ihtiyacım için ve çöp atmak için çıktığım toplansa 5 anca olmuştur. Markete gittiğimde bile gördüğüm şey insanların sosyal mesafeye dikkat etmediği. Benim komşular da hep bahçedeler, saat 10da sesler geliyordu. Ama geçen haftasonunda bahcede oturuyorlar diye polis gelmiş şikayet varmış benden bildiler tek çıkmayan benim diye :) ama ben aramadım muhtemel yan binadandir. Insanlar böyle umursamazlık yaptıkça biz evden çıkamayacağız gibi görünüyor. Siz de arayarak çok iyi yapmışsınız bazı insanlara anladığı dilden konuşmak lazım

Bizim karsi komşu da böyle. Her akşam misafir gelir mi bir insanın evine ya. Biz markete çıkarken aklımız çıkıyor bunların evde sanki her gün mevlut var kapıda ayakkabı ordusu. Sinir oluyorum ben de.

Komşu bitmezmiş gibi bir de çardak oturmaları başladı. Sitede herkesin balkonu bir oturma odası kadar en az, evde darda değil yani hiç kimse. Ne diye ufacık çardaga iniyorsunuz be cahiller? Çoluk çocuk 3-4 hane inmişler kekler börekler çaylar içiliyor. Yeminle şikayet etmemek için zor tuttum kendimi. Acaba dedim sen mi huysuzluk ediyorsun evde fazla oturmaktan hassaslastin mi diye kendimi sorguladım.

Ama kızlar bu normal mi? Sokağa çıkma yasağı demek evden de çıkmayın demek. Iki gündür daha önce hiç görmediğim insanlar aşağıda, akülü araba sesinden beynim yumuşadı. Bu ne cahillik ya çocuklar parkta salincaklarda sallanıyor, kaydırağa biniyor kimsede maske yok. her yere degdikleri ellerini ağızlarına götürüyorlar falan ne yapmak lazım buna gerçekten çok sinir bozucu

Çocukları apartmanın bahçesine indirdiği zaman bile ceza yiyen komşular var, Onlar nasıl gidebilmis ki ?
Darısı bizim sitedekilerin basina. Gerçekten bugün illallah ettim. Hatta içlerinde sitede sevdiğim bir arkadsim da vardı o da inmiş, görünce şok oldum, selamı sabahı kesesim geldi. 2 yaşında çocuğu var bir de onu da indirmiş.

Daha geçen gün hastalandı 2 gün yattı, iştahı kesildi, kolunu oynatmaya hali yoktu. Ateşini ölçün mü diyorum, yok yok corona olsa anlardım yoruldum ben diyor. Ben biraz ususem ateşim kontrol ediyorum hemen vallahi ömrümde böyle gamsizlik görmedim. Site içinde oturmak kesinlikle yasak mı şimdi ona göre yarın polisi aramayı düşünüyorum ben de

Evet bunu bizzat haberlerde duydum. Arayın bencede.
Böyle yayılma riskini artiriyorlar.

Hele sokağa çıkma yasağı varken para cezası daha yüksek.

3 aydir evdeyiz 4.5 yasinda ve 1 yasinda cocuklarim var , balkonumuz yok evdeyiz alisverise bile gitmedim sadece bahceye iniyoruz kimse olmuyo hava ailiyoruz okadar ,kimsemiz yok burda ama turk tanidiklar israrla gorusmek istiyolar acikca dedim misafir kabul etmiyorum baskina gelcez diyolar kapimi acmiyorum diyorum , kapi komsum kizimin arkadasi 3 aydir gorusmuyolar yuzyuze insanlardaki bu rahatligi anlamak zor burda hic cekinmeden sikayet ediyolar saglik bu baska biseye benzemiyor cekinmeden edin sikayet, sokaga cikma yasagi yok ama sosyal mesafe var ,sosyal mesafeye uyulmuyo diye sikayet ediliyo dusunun .

Evet yasak

çok iyi yapmışsın içimin yağları eridi bende aynısını yapardım, yapiyorum da. Hadsiz insan çok şu karantina günlerinde her şeyin suyunu çıkarıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…