Hal ediyorlar ama ben olsam vicdanım el vermez. Gidip gürültü için uygun bir dille uyarabilirsiniz. Gürültüden rahatsız olduysanız.Komşumuz eve arkadaşlarını toplamış ve yaklaşık 10 kişiler. İçiyorlar ve bir aradalar.(İçmeleri beni ilgilendirmiyor.) Sanırım sarhoşlar ve bağırıp duruyorlar, son ses müzik açıyorlar, huzursuzluk çıkarıyorlar. Sizce covidden dolayı polise şikayet etmeli miyim? Sonuçta halk sağlığını hiçe sayıyorlar. 3.150 tl cezası varmış şimdi durup dururken de yazık diyorum ama bir yandan da hak ediyorlar diyorum. Sizce?
Şikayet edebilirsiniz. Ben bi polise sormuştum şikayet durumunda isim verilmiyormuş apartman genelinde hakkınızda şikayet var diyerek gidiyorlarmışKomşumuz eve arkadaşlarını toplamış ve yaklaşık 10 kişiler. İçiyorlar ve bir aradalar.(İçmeleri beni ilgilendirmiyor.) Sanırım sarhoşlar ve bağırıp duruyorlar, son ses müzik açıyorlar, huzursuzluk çıkarıyorlar. Sizce covidden dolayı polise şikayet etmeli miyim? Sonuçta halk sağlığını hiçe sayıyorlar. 3.150 tl cezası varmış şimdi durup dururken de yazık diyorum ama bir yandan da hak ediyorlar diyorum. Sizce?
İciyorlarsa o kafayla bence sağlıklı iletişim kuramazlar böyle bı durumda hiç vicdan yapmazdım direk şikayet etsin isimsizHal ediyorlar ama ben olsam vicdanım el vermez. Gidip gürültü için uygun bir dille uyarabilirsiniz. Gürültüden rahatsız olduysanız.
Kesinlikle haklısınız ama ben edemezdim. Vicdan azabı çekerdim, kendimi biliyorum. Ama yaptıkları çok çok yanlış. Kendim uyarırdım. Saçma sapan konuşurlarsa o zaman şikayet ederdim.İciyorlarsa o kafayla bence sağlıklı iletişim kuramazlar böyle bı durumda hiç vicdan yapmazdım direk şikayet etsin isimsiz
Öyle daha da sıkınti bence içen insan o anki kafası her an herşeyi yapabilirKesinlikle haklısınız ama ben edemezdim. Vicdan azabı çekerdim, kendimi biliyorum. Ama yaptıkları çok çok yanlış. Kendim uyarırdım. Saçma sapan konuşurlarsa o zaman şikayet ederdim.
Yok ya. Eğer kızlı erkekli bir grupsa eğlence amaçlı içiyorlarsa sıkıntı olmaz. Sorun çıkarırsalar da şikayet edilir. Bilemedim şimdi. Yani ben olsam böyle yaparım. Uyarmadan şikayet etmek bana vicdansızlık gibi geliyor.Öyle daha da sıkınti bence içen insan o anki kafası her an herşeyi yapabilir
Yok hiç kimse ile görüşmüyoruz. Pandemiden önce de pandemi hayatı yaşıyormuşuz bizEğer kv, kp arkadaş , anne, baba kardeş bir araya toplanmayıp tüm kurallara %100 dikkat ediyorsanız şikayet etmekte bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum . Eğer sizde böyle görüşmeler yapıyorsanız vicdan azabı çekebilirsiniz şikayet ettiğinizde
Hiç vicdan yapmazdım heleki böyle bı durumda virüs zamanı yasaklar varkenYok ya. Eğer kızlı erkekli bir grupsa eğlence amaçlı içiyorlarsa sıkıntı olmaz. Sorun çıkarırsalar da şikayet edilir. Bilemedim şimdi. Yani ben olsam böyle yaparım. Uyarmadan şikayet etmek bana vicdansızlık gibi geliyor.
Uyarmaya gerek var mı sizce? Devlet daha kaç defa uyaracak? Sağlıkçılar kaç defa uyaracak Korona ne kadar uyaracak. Onlar gibiler yüzünden ben eve hapsoldum 1 yıldır ama umurlarında mı?Yok ya. Eğer kızlı erkekli bir grupsa eğlence amaçlı içiyorlarsa sıkıntı olmaz. Sorun çıkarırsalar da şikayet edilir. Bilemedim şimdi. Yani ben olsam böyle yaparım. Uyarmadan şikayet etmek bana vicdansızlık gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?