O zaman şikayet edebilirsiniz . Benim zaten hayatım pandemiYok hiç kimse ile görüşmüyoruz. Pandemiden önce de pandemi hayatı yaşıyormuşuz biz
Kovid varya hani bitemedigi icin boyna eve tikildihimiz.. 18 yas alti markete girmesi yasak oldugu icin ve ufak bebegimizi birakacak kimsemis olmadigi icin markete ihtiyac almaya dahi gidrmedihimiz, hani gunlerce evladini goremeden dinlenmeden calışan saglikcilar varya haniYok ya. Eğer kızlı erkekli bir grupsa eğlence amaçlı içiyorlarsa sıkıntı olmaz. Sorun çıkarırsalar da şikayet edilir. Bilemedim şimdi. Yani ben olsam böyle yaparım. Uyarmadan şikayet etmek bana vicdansızlık gibi geliyor.
Siz de haklısınızHiç vicdan yapmazdım heleki böyle bı durumda virüs zamanı yasaklar varken
Haklısınız tabi de mantıklı olan sizin gibi yapmak ama ben vicdan yaparım.Uyarmaya gerek var mı sizce? Devlet daha kaç defa uyaracak? Sağlıkçılar kaç defa uyaracak Korona ne kadar uyaracak. Onlar gibiler yüzünden ben eve hapsoldum 1 yıldır ama umurlarında mı?
Haklısınız tabiKovid varya hani bitemedigi icin boyna eve tikildihimiz.. 18 yas alti markete girmesi yasak oldugu icin ve ufak bebegimizi birakacak kimsemis olmadigi icin markete ihtiyac almaya dahi gidrmedihimiz, hani gunlerce evladini goremeden dinlenmeden calışan saglikcilar varya hani
"Sanırım sarhoşlar ve bağırıp duruyorlar, son ses müzik açıyorlar, huzursuzluk çıkarıyorlar"Komşumuz eve arkadaşlarını toplamış ve yaklaşık 10 kişiler. İçiyorlar ve bir aradalar.(İçmeleri beni ilgilendirmiyor.) Sanırım sarhoşlar ve bağırıp duruyorlar, son ses müzik açıyorlar, huzursuzluk çıkarıyorlar. Sizce covidden dolayı polise şikayet etmeli miyim? Sonuçta halk sağlığını hiçe sayıyorlar. 3.150 tl cezası varmış şimdi durup dururken de yazık diyorum ama bir yandan da hak ediyorlar diyorum. Sizce?
Haha süper fikir. On tane sarhoş adamın kapısını çalmak. Alıp öldürsunler kadını. Tecavüz etsinler. Vicdan i olan kimseyi rahatsız etmez zaten. İçip içip son ses müzik yaygara yapan insana neden vicdan yapsın kiHal ediyorlar ama ben olsam vicdanım el vermez. Gidip gürültü için uygun bir dille uyarabilirsiniz. Gürültüden rahatsız olduysanız.
Yasak cezası 4 bin lira olmuş diye duydum bu önemli bir bilgi hemen şikayet edin ilgileniyorlarKomşumuz eve arkadaşlarını toplamış ve yaklaşık 10 kişiler. İçiyorlar ve bir aradalar.(İçmeleri beni ilgilendirmiyor.) Sanırım sarhoşlar ve bağırıp duruyorlar, son ses müzik açıyorlar, huzursuzluk çıkarıyorlar. Sizce covidden dolayı polise şikayet etmeli miyim? Sonuçta halk sağlığını hiçe sayıyorlar. 3.150 tl cezası varmış şimdi durup dururken de yazık diyorum ama bir yandan da hak ediyorlar diyorum. Sizce?
Alkol alan herkes tecavüz etmez, insan öldürmez. Alkol alınca kimsenin içinden hulk falan çıkmıyor. Kızlı erkekli bir grup zaten. Direkt şikayet de edilebilir ama ben olsam uyarır, buna rağmen devam ederlerse şikayet ederdim. Birini uyarmadan şikayet etmeyi vicdanım el vermezdi.Haha süper fikir. On tane sarhoş adamın kapısını çalmak. Alıp öldürsunler kadını. Tecavüz etsinler. Vicdan i olan kimseyi rahatsız etmez zaten. İçip içip son ses müzik yaygara yapan insana neden vicdan yapsın ki
Alkol alan herkes tecavüz etmez, insan öldürmez. Alkol alınca kimsenin içinden hulk falan çıkmıyor. Kızlı erkekli bir grup zaten. Direkt şikayet de edilebilir ama ben olsam uyarır, buna rağmen devam ederlerse şikayet ederdim. Birini uyarmadan şikayet etmeyi vicdanım el vermezdi.
Benim eşim sağlık çalışanı, 3 tane kız kardeşim, erkek kardeşim de sağlık çalışanı. Hepsi ikiler kez covid geçirdi. Ailem de ölümle burun buruna gelen çok insan oldu. Ben sadece ben yapamazdım dedim. İsteyen tabi ki şikayet eder. Ben önce uyarmayı tercih eder, daha sonra gerekli yere şikayet ederdim.Ailenizden birini Covid'den kaybetseydiniz gorurdum sizin vicdaninizi ben.
Hepsi erkektiAlkol alan herkes tecavüz etmez, insan öldürmez. Alkol alınca kimsenin içinden hulk falan çıkmıyor. Kızlı erkekli bir grup zaten. Direkt şikayet de edilebilir ama ben olsam uyarır, buna rağmen devam ederlerse şikayet ederdim. Birini uyarmadan şikayet etmeyi vicdanım el vermezdi.
Maalesef edemedim. Ailemle de konuşmuştum sakın öyle bir şey yapma dediler. Direkt benden bilineceği için bu seferlik aramadım ama tekrarı olursa kimseye çaktırmadan direkt ararım bu sefer.Şikayet etmissinizdir umarım
Alkol alan herkes tecavüz etmez, insan öldürmez. Alkol alınca kimsenin içinden hulk falan çıkmıyor. Kızlı erkekli bir grup zaten. Direkt şikayet de edilebilir ama ben olsam uyarır, buna rağmen devam ederlerse şikayet ederdim. Birini uyarmadan şikayet etmeyi vicdanım el vermezdi.
Tamam sen öyle yaparsin. Alkol bütün kötülüklerin anası diye boşa dememişler. Sessizce kendi kendine icselerdi burda biz yorum yapio olmazdık . Normal üstü gürültü yaptıkların a göre çok ta ayık kafa gezmiyolardir.Alkol alan herkes tecavüz etmez, insan öldürmez. Alkol alınca kimsenin içinden hulk falan çıkmıyor. Kızlı erkekli bir grup zaten. Direkt şikayet de edilebilir ama ben olsam uyarır, buna rağmen devam ederlerse şikayet ederdim. Birini uyarmadan şikayet etmeyi vicdanım el vermezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?