Iki katlı yan yana daireler. Apartman değil ama pencere çıksanız yan komşu gibi diğer apartmandaki. Siz böyle sorunca aklima geldi ilk önce jandarma bizim kapıyı çaldı. Biz açtık. Pardon yukarıya geldik dedi. Sonra çıktılar acaba o sesleri mi duydu da öyle düşündüNasil anladi hala muamma apartman kac aileli
Yok ya sanmam. Bitişiğinde altinda ustunde tek evseniz ondandir. Degilseniz de bir daha polis cagirin bidaha olursa neden altta kalasniz. Daha cok ezerlerIki katlı yan yana daireler. Apartman değil ama pencere çıksanız yan komşu gibi diğer apartmandaki. Siz böyle sorunca aklima geldi ilk önce jandarma bizim kapıyı çaldı. Biz açtık. Pardon yukarıya geldik dedi. Sonra çıktılar acaba o sesleri mi duydu da öyle düşündü
Ne münasebet canımGecmis olsun oncelikle.Bu gunlerde ne kadar cok acilir oldu bu konu komsu konulari.Bence karantinanin da etkisi var.Komsunuz belkide meyhanede icecekti ama eve tikilinca ister istemez olcuyu kacirdi.Aslinda komsularimiz ile biraz merhaba nasilsin tarzi muhabbetler yapip tanissak daha iyi.En azindan rahatsiz ederken cekinirler bu sekilde.Siz birdaha üzerine gitmeyin komsunuzun bu gece. Yarin ayikken konusun derim ben.Belki de alkolu kaldiramiyordur komsu. Icince sapitanlardan olabilir.Gunduz gidip konusmayi deneyin bakalim guzel guzel.Yoksa hep tedirgin olacaksiniz.Evde erkege gerek yok siz halledebilirsiniz.Tatli dil yilani deliginden cikarir demis atalarimiz.
Ihbar yaparken alt komsuyum ,ust komsuyum demeyin, isim vermeyin.Apt saz sesi,adamin sesi yankilaniyor deyin.Bir daha ki sefere buna dikkat edin...Şu an ses kesildi uyudular galiba. Kayda aldım seslerini. Herhangi bir durumda arayacağım. Olayın şokunu yeni atlatıyorum hala ellerim buz gibi. Karşılaşırsak vs diye korku düştü içime ilk adam içkili zaten birde iyi ayak değilmiş. Allahım kadın olmak ne zor
Jandarma agzindan kacirmis olabilir alt kat komsulariniz rahatsiz oluyo diye ayy annem derdi hep ev alma komsu al die ayyy cok kotu insanin huzurla evinde kalamamasi .Öyle haklisiniz kiOnlar gittikten sonra ortalık daha da karıştı.
Ahahhaa oldu canım , ayılsın diye türk kahvesi yapsın . Karşılıklı içsinler bir de fal baksın konu sahibiGecmis olsun oncelikle.Bu gunlerde ne kadar cok acilir oldu bu konu komsu konulari.Bence karantinanin da etkisi var.Komsunuz belkide meyhanede icecekti ama eve tikilinca ister istemez olcuyu kacirdi.Aslinda komsularimiz ile biraz merhaba nasilsin tarzi muhabbetler yapip tanissak daha iyi.En azindan rahatsiz ederken cekinirler bu sekilde.Siz birdaha üzerine gitmeyin komsunuzun bu gece. Yarin ayikken konusun derim ben.Belki de alkolu kaldiramiyordur komsu. Icince sapitanlardan olabilir.Gunduz gidip konusmayi deneyin bakalim guzel guzel.Yoksa hep tedirgin olacaksiniz.Evde erkege gerek yok siz halledebilirsiniz.Tatli dil yilani deliginden cikarir demis atalarimiz.
Ne münasebet canım
Niye konuşsun o ayıyla
Verdiğiniz akıllara bak
İçmesini bilmeyen içmeyecek
Apartmanda yaşamanın kuralları var
Gecmis olsun oncelikle.Bu gunlerde ne kadar cok acilir oldu bu konu komsu konulari.Bence karantinanin da etkisi var.Komsunuz belkide meyhanede icecekti ama eve tikilinca ister istemez olcuyu kacirdi.Aslinda komsularimiz ile biraz merhaba nasilsin tarzi muhabbetler yapip tanissak daha iyi.En azindan rahatsiz ederken cekinirler bu sekilde.Siz birdaha üzerine gitmeyin komsunuzun bu gece. Yarin ayikken konusun derim ben.Belki de alkolu kaldiramiyordur komsu. Icince sapitanlardan olabilir.Gunduz gidip konusmayi deneyin bakalim guzel guzel.Yoksa hep tedirgin olacaksiniz.Evde erkege gerek yok siz halledebilirsiniz.Tatli dil yilani deliginden cikarir demis atalarimiz.
Önce video ses kaydı vs alın sonra polisi çağırın ama sonuç alamazsınız maalesef . Türk hukuk sisteminde eylem yoksa suç yoktur.Üst katta saz çalıp şarkı söylüyorlardı saat 00.30a kadar bağıra bağıra. Jandarmayı aradım tanimadigim için. Apartmanın girişleri de farklı gidip uyaramazdım. Polis geldikten sonra dairemizin önündeki çok kovasını fırlattı poliste aşağıdaydı önüne düştü. Geldi kapıya vurdu. Pencereyi açıp açıp kapatıyor. Az önce ağza alınmayacak küfürler etti pencereden. Sikayet etmeyecekti görür o vs dedi. Şu an ellerim buz tutmuş durumda. Titriyorum. Tekrar polisi çağırayım dedim ama bayilcak gibiyim. Esinin sesi geliyor sakin ol hayır yapma tamam sakin ol vs diye. Pencerelere kapilara kosuyor adam demek rahatsiz olmus o... vs diyor. Su an ne yapmaliyim ayrica daha sonra ailemden birisine zarar verir mi? Sabah ablam ise gidecek korkuyorum birsey yapar miSu an bile asagi inip inip çıkıyor. Lütfen yardım edin yutkunamaz hale geldim...
nıye jandarma geldı ?Evet sessiz olun rahatsız oluyorlar dedi gitti. Çöpe vurunca jandarmanin önüne düştü bir kat aşağıya. Bu ne dedi. Dedim onlar attılar kapiya vurdular. Yani adam jandarma iner inmez kapiya geldi firlatti. Jandarma da tamam tamam sıkıntı yok dedi adami uyarir gibi gitti. Sikayet edenin biz olduğunu nasıl anladı bilmiyorum
Böyle insanlar geberse dünya ne güzel olurdukonuşunca da birşey değişmiyor ki bizim üst komşu konuşmaya gelince çok iyi. Ama gece boyu bağrışları dinle dur. Bence de uzak olmak gerek konuşsa da birşey değişmez. En güzeli polise şikayet etmek.
Biraz abartılı değil mi ? Bir insanın ölmesi için beddua etmekten korkarım hep, yaratıcı o canı verdiyse günü geldiğinde almasını da bilir.Böyle insanlar geberse dünya ne güzel olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?