Komsuyu sikayet ettim kapiya vuruyor kufrediyor yardimm

Nasil anladi hala muamma apartman kac aileli
Iki katlı yan yana daireler. Apartman değil ama pencere çıksanız yan komşu gibi diğer apartmandaki. Siz böyle sorunca aklima geldi ilk önce jandarma bizim kapıyı çaldı. Biz açtık. Pardon yukarıya geldik dedi. Sonra çıktılar acaba o sesleri mi duydu da öyle düşündü

Yok ya sanmam. Bitişiğinde altinda ustunde tek evseniz ondandir. Degilseniz de bir daha polis cagirin bidaha olursa neden altta kalasniz. Daha cok ezerler

Gecmis olsun oncelikle.Bu gunlerde ne kadar cok acilir oldu bu konu komsu konulari.Bence karantinanin da etkisi var.Komsunuz belkide meyhanede icecekti ama eve tikilinca ister istemez olcuyu kacirdi.Aslinda komsularimiz ile biraz merhaba nasilsin tarzi muhabbetler yapip tanissak daha iyi.En azindan rahatsiz ederken cekinirler bu sekilde.Siz birdaha üzerine gitmeyin komsunuzun bu gece. Yarin ayikken konusun derim ben.Belki de alkolu kaldiramiyordur komsu. Icince sapitanlardan olabilir.Gunduz gidip konusmayi deneyin bakalim guzel guzel.Yoksa hep tedirgin olacaksiniz.Evde erkege gerek yok siz halledebilirsiniz.Tatli dil yilani deliginden cikarir demis atalarimiz.

Ne münasebet canım
Niye konuşsun o ayıyla
Verdiğiniz akıllara bak
İçmesini bilmeyen içmeyecek
Apartmanda yaşamanın kuralları var

Polistir jandarmadir ne zaman ihtiyac duysam da sikayet icin arasam hemen yumurtlarlardi benim sikayetci oldugumu sonra hesap sormaya kapima dayanirlardi suursuz konu komsu. Tasininca kurtulmustum. Kamera kaydi iyi olmus,tekrar yaparlarsa korkmayin tekrar arayip sikayet edin. İnsan olmayi ogrenecekler

Ihbar yaparken alt komsuyum ,ust komsuyum demeyin, isim vermeyin.Apt saz sesi,adamin sesi yankilaniyor deyin.Bir daha ki sefere buna dikkat edin...

Sarhostu galiba b.k icesica .tekmisiniz yani esiniz bir akrabaniz yokmu yaninizda ve kiraciysaniz tasinin ayol degmez ugrasmaya

Ahahhaa oldu canım , ayılsın diye türk kahvesi yapsın . Karşılıklı içsinler bir de fal baksın konu sahibi

Herkes fikrimin yanlis oldugunu dusunmus ancak uzun vadede soylediklerim mantikli bence.Evde hasta annesi varmis galiba.Ne yapsin bu kiz gidip o da komsunun kapiyi mi tekmelesin? Sarhos adam da bicagi sallasın yani oyle mi?Polis bu tarz durumlarda pek müdahale etmiyor iste bunu hepimiz biliyoruz.Gecenlerde uc maganda, ust kat komsunun evini basıp, adami linc ettiler.Izlemissinizdir sizlerde.Ben korkup pissin demiyorumki zaten.Daha akilci cozum bulmak gerek bu gibi durumlarda cunku karsida normal biri yok.

Ne münasebet canım
Niye konuşsun o ayıyla
Verdiğiniz akıllara bak
İçmesini bilmeyen içmeyecek
Apartmanda yaşamanın kuralları var

konuşunca da birşey değişmiyor ki bizim üst komşu konuşmaya gelince çok iyi. Ama gece boyu bağrışları dinle dur. Bence de uzak olmak gerek konuşsa da birşey değişmez. En güzeli polise şikayet etmek.

Tabi ki gidip konuşmayın.

Önce video ses kaydı vs alın sonra polisi çağırın ama sonuç alamazsınız maalesef . Türk hukuk sisteminde eylem yoksa suç yoktur.

Açıkçası ilk defa böyle birşey yaptım. Dedim ki böylelerine meydanı bırakmak olmaz, git hakkını savun. Şimdi yeni uyandım ve ne yaşadım ben diyorum. Jandarmadan sonra daha da kötü oldu herşey sanki. Iyiki sikayet ettim ama huzurun saglanmasiydi benim istediğim. Daha çok huzursuzluk oldu. Şimdi ses seda yok büyük ihtimal uyuyorlar umarım daha da birşey olmaz. Herkese çok teşekkür ederim yorumlariniz her zamankinden daha önemliydi benim için o halimi görseniz anlardınız ne demek istedigimi. Bir gelişme olursa yeniden paylasacagim

nıye jandarma geldı ?
polıs gelır jandarma gelmez kı
ayrıca sızın sıkayet ettıgınızı soylemezler soyleyemezler
en ust katda mı oturuyorlar bu komsular ordan tahmın etmıslerdır ya da daha once bır gergınlık yasadınız mı aranızda

ben polısı aramıstım oda zabıtalar ılgılenıyor demıs benı yonlendırmıstı zabıta gelmıstı 3 kez ust uste aynı kısıyı sıkayet edıp durdugumuz ıcın ceza kesmıslerdı komsuya

Böyle insanlar geberse dünya ne güzel olurdu

Video çekim polis arayın sonra Fox TV felan atın görüntüleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…