• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşuyu uyarmak

bicirik54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
1.027
934
123
Kızlar iyi günler sabahtan balkonuma çamaşır asmıştım.balkona çıktığımda çamaşırlarda ekmek kırıntıları vardı balkonda ve kıyafetlerde hem de bir sürü.pek üstten bir şey silkemelezler ama geçende domates salatalık ve yumurta kalıntıları vardı balkonumda.o zaman uyarmadım yıkadım.

Temiz çamaşırlarda görünce deli oldum.çocuklar mı yaptı bilemedim.sizce uyarmalı mıyım?

Kızlar iyi günler sabahtan balkonuma çamaşır asmıştım.balkona çıktığımda çamaşırlarda ekmek kırıntıları vardı balkonda ve kıyafetlerde hem de bir sürü.pek üstten bir şey silkemelezler ama geçende domates salatalık ve yumurta kalıntıları vardı balkonumda.o zaman uyarmadım yıkadım.

Temiz çamaşırlarda görünce deli oldum.çocuklar mı yaptı bilemedim.sizce uyarmalı mıyım?

Birkere değil birkaç kere olduysa tabiki gerekli nezaket kuralları içinde uyarın.
Hatun anlayışlı ise yaptığı hatayı anlar.

güzelce sorun önce bugün bişeyler silkelediniz mi? diye
evet derse sorunu güzel bir şekilde söyleyin

Ay şu tepeden silkeleme işi bitmedi gitti.
Yani ne anlıyorlar pat pat silkelemekten anlamıyorum.
Balkonuna silkelesin,silinebilir masa örtüsü kullansın ama camdan aşağı neden silkeliyor? Çamaşır olmasa dahi onun pisliğini balkondan neden siz temizleyesiniz ki.
Yerinizde olsam çıkar söylerdim,sacmalarsa buyrun gelin aşağıya camaşirlarımın halini görün derdim.

Tabiki uyarın,ayrıca çocukların silkeleyeceğini zannetmiyorum çocuklar yaptı desede inanmazdım ben çocuklar yapmış olsa kalıntı olarak yapmaz genellikle domatesi,soğanı vs bütün halinde atarlar.

Hiç o kunularda tölerans gösteremem direk dalarım yani
Cahil işi
atta ne var ne yok diye bakamacak kadar kendini bilmiyorsa kendine getirmeyi zevkle yaparım

Aşağı birşeyler silkeleyenler net cahildir. Apartman kuralları denen birşey var. Üzerine alınan alınabilir. Yıllardır bıktım cam önlerinde ekmek parçaları görmekten

Bizim üst komşu da böyle, nefes almadan ev işi yapıyor kadın, balkon yıkamaktan tiksiniyorum artık, bir o camdan bir bu camdan silkeliyor, biz otururken de dahil olmak üzere. Kendi çapında titiz ama çöplüğünü temizlerken başka bir yeri çöplüğe çevirmeye de gerek yok bence, Bir faraşla kendi balkonunda silkeleyip çöpüne atabilir. Saçma sapan şeyler, uyarın gitsin bazısı kendiliğinden düşünemiyor böyle şeyleri.

Benim üstümde kide, çamaşırlarım varsa bile halı cırpar, Uyarınn tabi ki , niye başkasının psiliğini temizleyeceksiniz..

Sepete çamaşırı doldurup kapısını caliyosun sabah tertemiz di bi zahmet eski haline getir diyosun :KK76:saka bir yana uyarmana rağmen tekrarliyorsa ben bu ışte art niyet ararım gerekiyorsa sert bir dille uyarın derim

Tabi ki uyarin cok sinir bir durum.Ben balkonumu yikayacagim zaman bile bi bakarim camasir varmi diye.Sonucta yanlislikla su gidebilir.Saygili olmak lazim

Back
X