Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün o kadar sinirliyimki anlatamam karşı komşum geçen sabah mide ağrısından kapımı çaldı uyku sersemi açtım kapıyı 2 yaşında oğlunu bana bırakkıp hastaneye gitti. o gün gün boyu bendeydi çocuğu uyutup biraz int bakınıyım diye laptopu açtım neyse daha yemek için mutfağa gitmiştimki çocuk uyanmış ve laptopu düşürmüş tabi laptopun ekranı kırılmış tabi çok üzüldüm nasıl yaptım diye eşime ben yaptım dedim eşim neyse problem değil sana bişi olmasın dedi ama tabi baya bi külfet 400 tl buluyomuş masrafı.
ertesi gün komşuma söledim olanı bana hiç bi şey sölemedi eşime sölemedim çocuğun yaptığı diyede belirttim akşam kapımı çalmış eşimin evde olduğunu bildiği halde bilgisayar için ne yapabiliriz diye soruyo eşim dedi resmen eşime duyurmaya çalışıyo gibi bende daha sonra konuşuruz diye gönderdim ama çok sinirlendim.
2 gün geçti hala ne gelen var ne giden var ben kendimi salak gibi hissediyorum daha öncede süpürgemi bozup getirmişti ben bu meseleyi açık açık konuşayımmı acaba masrafı istiyimmi karar veremedim ne yapayım?:çok üzgünüm: