Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Zeytinyagini surup bekleteceksiniz ki konaklari yumusasin. Sonra ince disli bir tarakla tarayip banyo ettireceksiniz. Bunu bir kac kere yaptiktan sonra konaktan eser kalmiyor..
Zeytinyagini surup bekleteceksiniz ki konaklari yumusasin. Sonra ince disli bir tarakla tarayip banyo ettireceksiniz. Bunu bir kac kere yaptiktan sonra konaktan eser kalmiyor..
zeytunyagi yla bekletin biraz , yagylayip hemen yikamayin
sonrada ince bi tarakla tarayin, hani sari taraklar varya bit taragi diyolar galiba o tarz biseyle tarayin sonrada guzelce yikarsiniz
iki yikamada duzelir çok fazla asiri deilse
zeytunyagi yla bekletin biraz , yagylayip hemen yikamayin
sonrada ince bi tarakla tarayin, hani sari taraklar varya bit taragi diyolar galiba o tarz biseyle tarayin sonrada guzelce yikarsiniz
iki yikamada duzelir çok fazla asiri deilse
Ben de karbonatla zeytin yağını karıştırıp sürmüştüm. Banyodan 15 dk once falan sürüp beklettim. Sonra yıkadım. Yıkarken de birazı dökülüyor zaten. Banyodan sonra da yumusak uclu bebek tarağıyla cok hafif bir şekilde taradım bastırmadan. İşe yaramıştı ama bebeğinizin cildi hassasmış o yüzden bilemedim.