Kondisyon Bisikleti

Marjolein

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9.428
Puanlar
108
Kızlar evde kondisyon bisikleti kullanan varmı aranızda? Memnun musunuz? Aktif olarak kullanabilirmiyim yoksa bir süre sonra sıkılıp bırakır mıyım sizce? Doğum sonrası kilolarımı vermek istiyorum artık, kışın bebekle dışarı çıkıp yürümek zor oluyor, sizce almalı mıyım?

3 yıldır var ilk 3 4 ay düzenli kullandım ama 15 dk 20 dk. sonra baya ara verdim şimdi tekrar başladım iyi birrutin oluşturabilirsen, düzenli kullanırım diyorsan al. Kullandığım dönem çok faydasını görmüştüm 66kilolara düşmüştüm sonra geri aldım. Dizlerde sıkıntı yaşatabiliyormuş ama bir daha ki aklım olsa koşubandı alıp hafif tempoyla yürürdüm.

3/4 ayda ne kadar kilo verdim peki 15 20 dakika kullanarak? Bende koşu bandı dizlere çok zarar veriyor, bisiklet daha iyi diye duymuştum.

Bence aktif kullanamazsın bende koşu bandı var dönem dönem sarıyorum 1 ay kullanıyorum sonrası yok

Birebir eğitmenle pilatese başladık eşimle o daha faydalı evde disiplinle yapılmıyor spor maalesef

Ben de var kondisyon bisikleti, ara ara hevesle başlayıp max bir haftadan sonra bırakıyorum. Sadece tozu alınacak bir eşya daha eklemiş oldum eve:)

Ben de var kondisyon bisikleti, ara ara hevesle başlayıp max bir haftadan sonra bırakıyorum. Sadece tozu alınacak bir eşya daha eklemiş oldum eve:)
Yaa işte böyle olmasından korkuyorum. Evim zaten küçük, zar zor yer açacağım ona. Birde kullanmayıp kalabalık etmek istemiyorum. Peki kullanınca faydasını görüyor musun?

Bence aktif kullanamazsın bende koşu bandı var dönem dönem sarıyorum 1 ay kullanıyorum sonrası yok

Birebir eğitmenle pilatese başladık eşimle o daha faydalı evde disiplinle yapılmıyor spor maalesef
Şuan bir spor salonuna gitme şansım yok maalesef. Küçük bebeğim var çünkü. Evde pilates yaptığım dönem çok faydasını görmüştüm ama şuan motive olup yapamıyorum nedense. Kilo aldığım için mi bilmiyorum çok zorluyor beni.

Yaa işte böyle olmasından korkuyorum. Evim zaten küçük, zar zor yer açacağım ona. Birde kullanmayıp kalabalık etmek istemiyorum. Peki kullanınca faydasını görüyor musun?
Tabi ki faydası var. Hiçbir şey olmasa vücut rahatlıyor, kaslar güçleniyor. İlk aldığımızda bir ay düzenli kullandım ama diyet eşliğinde 5 kilo gitti. İstikrar lazım o da bende olmuyor maalesef.

Tabi ki faydası var. Hiçbir şey olmasa vücut rahatlıyor, kaslar güçleniyor. İlk aldığımızda bir ay düzenli kullandım ama diyet eşliğinde 5 kilo gitti. İstikrar lazım o da bende olmuyor maalesef.
Hiç olmazsa bir iki ay düzenli kullanıp biraz kilo veririm bende. Ayda 5 kilo versem daha ne isterim.

Hiç olmazsa bir iki ay düzenli kullanıp biraz kilo veririm bende. Ayda 5 kilo versem daha ne isterim.
Ama beslenmeye de dikkat etmek lazım. Sadece bisikletle olur mu bilmiyorum. Benim 30dan sonra kilo vermem zorlaştı, hem diyet hem spor 5 kilo gitti. Ama sizde belki daha fazla gider. İnsalllaaahhh:) bu arada bendeki kochler marka ve memnunum. Hem göstergesi hem hız ayarı çok pratik, aklınızda olsun.

Ama beslenmeye de dikkat etmek lazım. Sadece bisikletle olur mu bilmiyorum. Benim 30dan sonra kilo vermem zorlaştı, hem diyet hem spor 5 kilo gitti. Ama sizde belki daha fazla gider. İnsalllaaahhh:)
Çok diyet yapamıyorum ama en azından akşam 7 den sonra birşey yememeye dikkat ediyorum bu aralar. Emzirme döneminde iştahım çok açık oluyor maalesef

Çok diyet yapamıyorum ama en azından akşam 7 den sonra birşey yememeye dikkat ediyorum bu aralar. Emzirme döneminde iştahım çok açık oluyor maalesef
Emzirirken diyet zor zaten. Ama 7den sonra yememek bile ciddi katkı sağlar. En azından tatlı ve ekmek olmasa biraz da o şekilde gider.

Ben kullanıyorum. Her gün 1 saat yapmaya gayret ediyorum. Güzel bir diyetle de gayet formda tutuyor. Özellikle kol ve basen bölgesi için de ideal.

Bu tip aletler eninde sonunda çamaşır askısı olmaya mahkumdur. Kesin bilgi, yayalım…

Bir heves yürüyüş bandı almıştım en son nevresim falan kurutuyordum üzerinde taşınırken arkadaşıma verdim
O da çok sevindi hevesliydi baktım o da yorgan yıkayıp atmış üstüne kurusun diye
Kendisi taşınırken ev sahibine bırakmış ne oldu bilmiyorum
Simdi bakın bebek de olduğu için rutin oluşturup aynı saatte aynı sürede yapmanız çok zor
Size tavsiyem çok güzel videolar var misal leslie 14 dk baslangic onunla başlayın inanın siz bile hayret edeceksiniz çok ama çok etkili

Lesliede yaptım bir dönem aslında ama bisiklet daha hızlı sonuç aldırır gibi geliyor. Ama kullanmazsamda evde kalabalık edecek işte. Aslında kilo vermek benim çabalarımla olacak birşey, ben çaba harcamazsam videolar yada spor aletleri işe yaramaz farkındayım. İçimde o motivasyon olmadığı içinde birşey beni motive etsin istiyorum. Belki yeni aldım diye bir heves başlar, en azından 2 ay düzenli kullanırım. Sen koşu bandının hiç hayrını görmedin mi mesela?

Hayır
Cunku yarın yaparım sonra yaparım bir ara yaparım derken yapmak istemediğimi fark ettim

Evde youtubedan dumbellar ile growwithjo videolari yapabilirsiniz.konusmalr ingilizce ama antremanlarda konusmuyor zaten.

`