Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
O kötü olmuş Ben üniversitedeyken spor salonuna yazılmıştım. O zaman çok hoşuma gitmişti bu aletleri kullanmak. Bayada incelemiştim. O yüzden şimdide kullanırım diye düşünüyorum. Inşallah sonu hüsran olmaz.
Kızlar evde kondisyon bisikleti kullanan varmı aranızda? Memnun musunuz? Aktif olarak kullanabilirmiyim yoksa bir süre sonra sıkılıp bırakır mıyım sizce? Doğum sonrası kilolarımı vermek istiyorum artık, kışın bebekle dışarı çıkıp yürümek zor oluyor, sizce almalı mıyım?
Kondisyonu bilmiyorum da benimki eliptik diye geçiyor. İlk başta beş dk binip aşağı atıyordum kendimi. Sonra 45 dakikalara çıktım. Disiplinli olmak senin elinde. Düz çevirme, ters çavirme, öne eğilme, kalçaları sıkma derken faydalı olduğunu düşünüyorum. Not: üstteki yorumun aynısını yazmak
Kondisyonu bilmiyorum da benimki eliptik diye geçiyor. İlk başta beş dk binip aşağı atıyordum kendimi. Sonra 45 dakikalara çıktım. Disiplinli olmak senin elinde. Düz çevirme, ters çavirme, öne eğilme, kalçaları sıkma derken faydalı olduğunu düşünüyorum. Not: üstteki yorumun aynısını yazmak