- 22 Ağustos 2024
- 32
- 2
- 1
- Konu Sahibi sadecesoruuu
-
1 saat diyosun. ben geçen hafta sevgilimle ilişkiye girdim normalde hep korumuyoruz fakat bu sefer kondomdan önce 3-4 kere içime girdi benim de boşluğuma geldi en son dank etti. taktı kondomu öyle devam ettik ki boşalması da bi saat falan sürdü. aslında rahattım hap da almadım ama bugün bi aklıma takıldı ne yapacağımı bilemedim sorun olur mu sizce
Kıskandım yalan söylemicem ama 1 saat pişik kremide gerekebilir
Neler diyosuunnKıskandım yalan söylemicem ama 1 saat pişik kremide gerekebilir
İlk 1 saat ise 2.yi sormaya korkuyorum
ay evet o kadar gec bosaliyor kiBoşalması bir mi saat sürdü
Kıskandım yalan söylemicem ama 1 saat pişik kremide gerekebilir
tesekkur ederimCevaplar tatmin etmedi sanırım...
Olabilirsin de olmayabilirsin de, birşey kaçıp kacmadigini biz bilemeyiz, reglin geçerse test yaparsın.
İyi ki hapta almamissin, o ertesi gün hapları gebelik engellemiyor, korunma yöntemi değil, yumurtlamayı geciktiriyor, eğer yumurta varsa yapabileceği birşey yok, boşuna içmiş, hormonlarının içinden geçmiş olurdun.
oncekine pek bir cevap alamayinca tekrar sordum ya2 gündür masallah 1 saatten aşağısı yok
icimi rahatlatmaya calisiyorum sadeceKadın Doğum Uzmanı bile hamile olup olmadığını anlamak için test yapalım der. Biz buradan hamilesin-değilsin diyince ne olacak anlamadım
Sen beni neden beğenmiyorsun şimdi cağğnım, kiskanclara seni etiketlemedim diye mi alındın, gel böyle gel sende gör, millette ne manitler var
Bi saate gider bütün evini işini görür geri gelirimSen beni neden beğenmiyorsun şimdi cağğnım, kiskanclara seni etiketlemedim diye mi alındın, gel böyle gel sende gör, millette ne manitler var
Bizi vizyonsuz kadinlar, bundan mi bahsediyor şurada, cinselliği öldürdük resmenBi saate gider bütün evini işini görür geri gelirim
Test yap hastaneye git burdaki cevaplar tatmin etmediyseoncekine pek bir cevap alamayinca tekrar sordum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?