- 11 Şubat 2023
- 11.754
- En iyi cevaplar
- 2
- 28.453
- 528
- Konu Sahibi sadecesoruuu
-
3haftaya belli olur. ben geçen hafta sevgilimle ilişkiye girdim normalde hep korumuyoruz fakat bu sefer kondomdan önce 3-4 kere içime girdi benim de boşluğuma geldi en son dank etti. taktı kondomu öyle devam ettik ki boşalması da bi saat falan sürdü. aslında rahattım hap da almadım ama bugün bi aklıma takıldı ne yapacağımı bilemedim sorun olur mu sizce
He valla bu gece gözüme uyku girmezkine
Boşalması bir mi saat sürdü
Tabi az bile bide 20cm onuda es geçmeyelimKeser mi yurdum erkeğini 1 saatin aşağısı
Tabi az bile bide 20cm onuda es geçmeyelim
10cm lik şeyleriyle hava atmalari
Hım bi saat diyorsun
Gereksiz bi detay vermıssınız
Anneler günün kutlu olsun. ben geçen hafta sevgilimle ilişkiye girdim normalde hep korumuyoruz fakat bu sefer kondomdan önce 3-4 kere içime girdi benim de boşluğuma geldi en son dank etti. taktı kondomu öyle devam ettik ki boşalması da bi saat falan sürdü. aslında rahattım hap da almadım ama bugün bi aklıma takıldı ne yapacağımı bilemedim sorun olur mu sizce
demeyin oyle lutfenAnneler günün kutlu olsun
İhtimal var
O kadar risk almışsın ne demelerini bekliyorsundemeyin oyle
Noldu kiskandin mi2 gündür masallah 1 saatten aşağısı yok
Ben mi bence sen kimseyi tanımadan ön yargıda bulunmaNoldu kiskandin mi
abla sen neden bu kadar gergin cevaplar veriyorsun bir hata yapmisim neden guzel bir dille yazmak yerine sert bir sekilde yaziyorsunO kadar risk almışsın ne demelerini bekliyorsun
Gerrgin mi cevap vermişim yine söylüyorum kondomsuz ilişkiye girmişsin daha ne dememi bekliyorsun sen soyleabla sen neden bu kadar gergin cevaplar veriyorsun bir hata yapmisim neden guzel bir dille yazmak yerine sert bir sekilde yaziyorsun
iyi de abla ben tamamen kondomsuz iliskiye girmedim kiGerrgin mi cevap vermişim yine söylüyorum kondomsuz ilişkiye girmişsin daha ne dememi bekliyorsun sen soyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?