ben sizin yerinizde olsam tekel bayiye giderdim aynı sabah. hatta kameralara bakılmasını rica ederdim yalan söyleyerek. ya da atölyenin yakınlarında mıydı tekel vs gerekirse atölyeyi basardım. siz iyi durmuşsunuz. ben de eski eşimi bu tip bi hikayeyle hatırlıyorum. mağazada çalışıyordu. iş arkadaşımla buluşcam dedi. kız. tanıyorum. tamam dedim ben de güveniyorum ya eşime hani. mallıkmış bendeki. içime kurt düştü. arıyorum teli sürekli elinde olan adam 4. çaldırmadan sonra anca açıyor ses de yankılı. tuvalete gidilmiş belli. güya kafedeymiş. 10 dk sonra görüntülü aradım açmadı :) kapatır kapatmaz normalden beni arıyor jfsdjgksl oyaladı güya. bağırdım kapat hemen arıyorum görüntülü açıyosun o teli dedim. aradım ama gene 5. çalmada açtı. binaların olduğu yerden hızlı hızlı yürüyor. neymiş efendim kızı evine bırakmış. evin orda lağım faresi varmış kız korkuyormuş rica etmiş. nasıl olay çıkardım kıza kadar aradım. bide gelmiş bana artistlik taslıyordu. dedim geri dur. sen beni salak mı sandın. kızı aradığımı bilmiyor bi kaç yalanını yakaladım. baya kızın evine gitmiş. sonra takip ettim asla güvenmedim. başka bi şubeden kızla sabahlara kadar konuşmalar mı dersiniz. kızdan evli olduğunu gizlemiş zaten whatsapp profil resmine asla ikimizi koymazdı. neymiş müşteriler görmesin

tamamen bahane. whatsapp durumu atmayan adam durumlar atmaya başlamıştı. gece saat 3lerde görüntülü chatleşmeler mi milletle bi de +18..... asla yaranamazsınız aslaaa. ben bu adam dışardan yemesin diye 3 çeşit yemek hazırlayıp sefertasına koyuyordum akşamdan. meyvesine varana kadar dilimliyordum. allaha havale ettim kendisini. en sonunda mailden yakaladım bi arkadaşlık sitesinden taş satın almış bildiğiniz görüntülü konuşma sitesi. ben aile ziyaretine gitmiştim şehir dışına o tarihte hem de. anında bitirdim. üstelik onun en zor zamanıydı inanın dedim yeter. herkesi düşünmekten kendimi düşünmemişim ben dedim ve açtım davayı. gözüm karardı ve benim en büyük huyum çok şans veririm ama o şansların bir sonu hep vardır. bir kere kestim mi dönüşü olmuyor arkadaşlıkta da ilişkide de.. çok şükür mutluyum, huzurluyum. mis gibi evliliğim var. eşim el üstünde tutuyor.
yani öyle dönüşümler yaşadım ki inanın şu an ki konumum aklımın ucundan geçmezdi. o yüzden katlanmayın. kanıtlamaya bakın.
hislerinize güvenin her zaman. ne düşündüysem çıktı....
kocanız baya aldatıyor sizi.